Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Flore26La multi ani. Sa fii sanatoasa si voioasa. Sa ai parte de multe bucurii in viata si sa te bucuri de familia ta.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 6+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput

Bine ai venit printre noi draga mamica...Ale

Citat:
citat din mesajul lui Ale13

Buna fetelor, sunt noua pe acest forum v-am citit de mult dar nu v-am scris,ma primiti si pe mine la voi in grup

["http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lorellay ce noapte groaznica ati avut si cu mersul asta la spital la fiecare 7 ore tare greu...ce mila mi-e de Codrin mititelu' ca tre sa faca antibiotic...multa multa sanatate
Justme ce mai faci? ai cam tras chiulul pe aici?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Insanatosire graa Otiliav. Ai grija mai mare de tine si sa treaca mai repede. Te

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Amalia , sunt vai de mine, ma gandeam ca nici la nastere nu am suferit atatea ore in continuu . Nu pot sa deschid gura sa-i citesc o poveste Anei, de abia am mancat, adica am luat calmantul si cand am vazut ca-s mai bine am ingurgitat repede. Inca nu se vad efectele antibioticului si desi nu as vrea, nu pot sta fara calmante, maxim 6 ore si mai iau ba un Paracteamol, ba un Antinevralgic.
Sper sa am maine o zi mai buna!

Lorellay si eu ma gandesc la prostii. De exemplu ca daca botez fata nevaccinata sa nu ia ceva de la biserica, de la rude.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

["http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput

Insanatosire grabnica Otiliav. Ai grija mai mare de tine si sa treaca mai repede. Te

Citat:

Amalia , sunt vai de mine, ma gandeam ca nici la nastere nu am suferit atatea ore in continuu . Nu pot sa deschid gura sa-i citesc o poveste Anei, de abia am mancat, adica am luat calmantul si cand am vazut ca-s mai bine am ingurgitat repede. Inca nu se vad efectele antibioticului si desi nu as vrea, nu pot sta fara calmante, maxim 6 ore si mai iau ba un Paracteamol, ba un Antinevralgic.
Sper sa am maine o zi mai buna!

Lorellay si eu ma gandesc la prostii. De exemplu ca daca botez fata nevaccinata sa nu ia ceva de la biserica, de la rude.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

["http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput

Bine ai revenit.....justme2....stai mai "aproape" de noi...

Citat:
citat din mesajul lui justme25

Aaa...acum am descoperit si eu cozonaceii de noiembrie-decembrie. Vad ca sunt trecuta pe lista cu Narcisica meaVa pup!

Justme

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iar mi-a vomat in jet, pe gura, pe nas, destul de mult daca a facut o mare balta in pat, pe mine, pe ea. Si nici o mucozitate, nici antibioticul de seara nu l-am luat.
Acum atipeste, era epuizata, i-am facut baie, a plans 15 minute in baie si dupa aceea. Si mi se pare cam palida. Ma roade rau de ce vomita seara, oare a crescut productia si papa prea mult, ca in seara asta tot a ramas cu burtica rotunda.

Lorellay, multa putere si sanatate!
Monicus mersi, tu mereu vii sa ne incurajezi dar nu spui nimic despre voi. Ce mai face Ana ta?
Ihotu, felicitari domnisoarei Anca!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Otiliav vazand ca nu vrea papita am inceput sa o cantaresc...inainte si dupa masa si asa am aflat ca de fapt nu papa deloc nici ccand tine tatza...

ihotu daca il simti ragusit baga repede 1/2 oscilococcinum dizolva-l in o linurita laptic/ceiut, 2 ml ceva nurofen, calpol sau ceva de genul asta si comprese caldute la gat...eu zic cum mi-a recomandat mie dr...si a functionat perfect...daca va zic ce i-am pus la gatut va cruciti...iau eu fierul de calcat sa incalzesc o carpita sa i-o pun la gatut si cand ma vede al meu cica are o idee mai buna si ce credeti...desface n prezervativ(bineinteles nou) il spala, sterilizeaza si pune apita calda in el si il pune pe gatut......recunosc ca a fost idee super pt ca pastreaza caldurica la gat mai bine decat orice carpita...si uite asa am pus de multe ori si i-a trecut...
Al meu ma intreaba mereu daca v-am spus de ideea lui dar nu am facut-o ca ne credeti nebuni dar a fost ok...asa ca cel mai important este sa fie bine la bebe

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Nu vom putea folosi metoda nici daca-am vrea, nu stiu ce i-am putea explica lui Darius ca-i ala. Azi a citit pe copeta unui ghid TV cuvantul "sexi" si m-a terminat cu intrebarile. I-am explicat ce si ce, dar nu l-am convins, sunt sigura ca a fost doar prima repriza de intrebari.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

{red]Otiliav..multumim ca intrebi de noi....suntem bine Doamne ajuta....acum are si ea momente unele mai putin bune..
Facem baitza in fiecare seara.. plangem doar cand ne imbracam dupa baitza... si cand trebuie sa pape dupa baitza.. dar pana la urma mananca.. dar cu plans.. si pana la urma adoarme...
Sunt seri in care nu avem nici un fel de probleme de acest gen dupa baie...
Facemn plimbari doar cand este vreme bu sa fe temperatura peste un grad si sa fie si soare...
Astazi am fost la biserica ca sa imi citeasca preotul de 40 de zile t ok.. a fost i plimbare mai lunga.. si am stat si afara pana l-am asteptat pe preot. Plimbarile cu caruciorul ii prieste foarte bine... doarme de fiecare data... cand suntem la plimbare...

Otiliav Ai grija de tine si sa treaca mai repede.
Sanatate multa...multa...
Te

Citat:

Iar mi-a vomat in jet, pe gura, pe nas, destul de mult daca a facut o mare balta in pat, pe mine, pe ea. Si nici o mucozitate, nici antibioticul de seara nu l-am luat.
Acum atipeste, era epuizata, i-am facut baie, a plans 15 minute in baie si dupa aceea. Si mi se pare cam palida. Ma roade rau de ce vomita seara, oare a crescut productia si papa prea mult, ca in seara asta tot a ramas cu burtica rotunda.

Lorellay, multa putere si sanatate!
Monicus mersi, tu mereu vii sa ne incurajezi dar nu spui nimic despre voi. Ce mai face Ana ta?
Ihotu[/red], felicitari domnisoarei Anca!

Pozele noastre

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

otilia, daca si tu si ana ati fost bolnave atunci are sanse mari elisa sa fi luat si ea virus sau bacterie ce ati avut voi.
nicole a sarit raceala de luna trecuta, probabil de la anticorpii din laptele meu, insa pe asta a facut-o ea inaintea mea.

si eu am fost azi la biserica . am vorbit de botez. apropos, mie nu mi-a facut nimeni nici un fel de molifta nici cand am nascut pe laura si nici acuma. am intrat in biserica fara nici o problema. e super preotul de aici. un tip foarte deschis, stie si franceza si engleza si lucreaza ca job secundar ca asistent medical la spitalul unde am nascut caci din salariul de preot zice ca nu se poate intretine. il admir mult. tine o comunitate de oameni, ii aduna duminica la masa dupa slujba, ii pune sa vorbeasca intre ei si sa se cunoasca. cand am fost sa vorbesc de botezul laurei era ziua unei fetite rusoaice si cat am asteptat mi-au dat si mie ceai si tort. azi la fel, un nene rus mi-a facut ceai si laurei i-au dat suc de portocale

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput