nasterea la crf 2

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monush_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_karina

Monush_82, nu exista cuvinte care sa-ti poata alina durerea acum... Regret nespus ce s-a intamplat. Dar nu dispera, pentru ca Dumnezeu randuieste lucrurile si precis vei mai ramane insarcinata, va veghea asupra voastra ingerasul vostru din ceruri...
Imi dau seama ca esti foarte traumatizata, dar cauta alinare la Dumnezeu, si nu-ti pierde speranta.
Si eu am fost pacienta dr. Mihalache in septembrie si stiu ca este un medic sufletist si constiincios.
Iti doresc curaj si putere de a merge mai departe impreuna cu sotul tau,si nu renunta la visul tau!

Karina mami de Sofia Andreea si Eva Maria

bucati de fericire

Branica & Capsunica

si maine e o zi

Multumim pentru cuvintele de incurajare! Incercam sa nu ne pierdem speranta! Poate Dumnezeu ne va considera vrednici de un dar asa minunat. Desi sincer nu cred ca mai pot sa rezist unei astfel de lovituri, gandindu-ma in urma nu credeam vreodata ca atat eu cat si sotul meu vom avea atata putere. Si as fi vrut sa nu fie nevoie sa aflam vreodata.
Nu putem niciodata sa stim ce ne asteapta in viata. Am invatat asta "in the hard way".
In ceea ce o priveste pe dr. Mihalache, nu as avea ce sa-i reprosez. Atat ca medic cat si ca om. Cu mine s-a purtat incredibil. Imi amintesc cum i s-a luminat fata cand l-a vazut pe bebe la primul nostru ecograf la prima consultatie.
Indiferent de ce medic as fi ales, tind sa cred ca viata ar fi avut acelasi curs crud.
Inca o data multumesc pentru gandurile bune!
Pupici pentru voi toate!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michisor spune:

a mai nascut cineva de curand la cf2? care mai sunt conditiile din spital? ce trebuie sa mai duci de acasa?

Mergi la inceput