versiune pentru imprimanta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Pot sa-ti zic de exemplu de ce o foloseam eu. Mi-am salvat capitolele mele de graviduta, de la odiseea unde am fost gravida, sa le am amintire. Si imi era utila optiunea asta ca salvam un capitol ca un singur fisier.

Idem si eu, mi-e foarte importanta optiunea asta fiindca vreau sa-mi imprim toate postarile de la odiseea sarcinii si de la clubul scutecelor, sa dau foile la legat frumos si sa imi fac niste brosurici-jurnal, sa le am pentru mai tarziu, sa le rasfoiesc cu nostalgie

Pliiiiz, nu ne lasati fara optiunea asta!!!

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si mie imi este f. utila optiunea asta...

Nu o folosesc sa scot la imprimanta, dar:
- caut mult mai usor intr-un topic ce ma intereseaza, fara sa rafoiesc pagina cu pagina... sunt subiecte unde nu vreau sa citesc ce a scri toata lumea, ci numai despre ceva anume sau ce a scris cineva anume.
- pot sa-mi copiez si salvez mai usor postarile de la odisee si clubul scutecelor... in felul asta pastrez parti din postari si alcatuiesc un fel de jurnal... pt ca la vremea respectiva n-am fost in stare sa scriu intr-un jurnal, dar pe forum am scris aproape zilnic despre sarcina si apoi despre copii.
cele e la prima sarcina le am salvate in calc. Cele de la a doua sarcina si de la clubul scutecelor inca n-am reusit sa le salvez... dar astept o perioada mai libera si vreau sa le salvez... fara optiunea asta ar dura f.f. mult

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Nu-i asa ca v-am convins? Pliiiiiiiiiiz dati-ne optiunea inapoi!!!!
Pliiiiiiz!!!!!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Problema este exact lipsa paginatiei! Un topic u foarte multe mesaje generaza o pagina foarte lunga care duce la incetinirea serverului si la erori.

Ma mai gandesc la o solutie si nu va panicati ca revenim cu o alternativa!

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Chiar azi am vrut sa scot la imprimanta niste informatii dintr-un subiect si ptr ca versiunea imprimanta nu merge, mi-am amintit de subiect.. dar vad ca nu e nici o noutate aici..

Mergi la inceput

Nu ne iubeste si pe noi nimeni

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am dat o cautare aici pe DC, despre un dr. si am gasit ceva in subiectul "despre sipitale si dr. unde ati nascut" care are doar vreo 100 de pagini... versiunea pt. imprimanta era f. utila... dar daca nu exista... n-am putut cauta in 100 de pagini asa ca am renuntat... si am trecut la google

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Sunt deja mai mult de doua luni de cand s-a sesizat problema, cam o luna de cand ni s-a raspuns si ni s-a spus ca se analizeaza... si tot asteptam.. mai bine ne ziceati direct sa ne luam gandul de la problema asta, decat sa ne tachinati asa, cu " se cauta solutii...". Nu e prima data cand remarc ca membrii DC sunt buni doar cand sunt multi si aduc publicitate site-ului.. in rest ce mai conteaza problemelele lor...

Mergi la inceput

Pai atunci cind se creaza un nou subiect pe o tema deja discutata, repede se inchide, cu precizarea ca "s-a mai discutat", insa:
- versiune imprimanta = lipsa
- cautarea nu merge intre 10-16, adica atunci cind traficul e mai in toi si omu' are nevoie de informatie.

Concluzie: fara comentarii.

Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Ambele vor fi activate dupa ce facem urmatorul upgrade hardware. Serverele sunt cumparate, configurate dar suntem intr-un proces de renegociere al contractului cu providerul nostru.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput