versiune pentru imprimanta

versiune pentru imprimanta | Autor: misha71

Link direct la acest mesaj

"versiune pentru imprimanta" este dezactivata temporar. Se va mai activa? mie imi este foarte utila. Va rooooooooog mumos activati-o!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

vroiam si eu sa deschid un subiect pe tema asta, dar vad ca nu ti-au raspuns nici tie.. eram curioasa daca se va mai reactiva..

Mergi la inceput

Acusica facem o luna de cand s-a deschis subiectul si nici un raspuns.. nu suntem atat de importante incat sa ni se atraga atentia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Da, si nici acum nu e activa functia

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

inca nik la cap. asta

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

As dori sa-mi explicati de ce folositi aceasta optiune. Ideea este ca daca sunt multe pagini la subiect aceasta optiune are o problma de performanta.

O sa ma gandesc la o solutie dar mi-ar fi foarte util sa inteleg in ce scop o folositi... Chiar pentru a scoate la imprimanta?

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pot sa-ti zic de exemplu de ce o foloseam eu. Mi-am salvat capitolele mele de graviduta, de la odiseea unde am fost gravida, sa le am amintire. Si imi era utila optiunea asta ca salvam un capitol ca un singur fisier.

La odiseea cu pricina nu depaseau 20-21 de pagini la un capitol si nu erau probleme de performanta. Ai putea limita poate nr. de paginini al unui subiect pt. care este activa functia asta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Si eu la fel la "Adoptii". Am facut un fel de jurnal.
In plus, atunci cind eram plecata si aveam de citit din urma capitole intregi, foloseam optiunea asta (mergea mult mai repede). Nu toata lumea are net pe FO

Mergi la inceput

La orice subiect mai mare de 5 pagini, foloseam versiunea imprimanta, pentru ca imi era mai usor.

- In primul rand, daca se intampla sa sa ai net limitat( eu am avut prin dial up o perioada) , atunci iti poti incarca versiunea imprimanta cu toate cele 10-15-20 sau mai multe pagini si pe urma poti sa te deconectezi linistit si sa citesti.

- In al doilea rand, cand se intampla sa fie probleme cu site-ul, si se incarca greu o pagina, prefer sa stau o data si sa incarc versiunea imprimanta, decat de 20 ori ptr fiecare pagina...

- In al treilea rand, exista unele subiecte( legate de doctori, tratamente, etc) unde eu caut punctual un anume doctor, daca s-a spus ceva despre el, sau un anume medicament ( chiar si pentru raceala, de ex).. Si o poti face mult mai simplu cu ctrl+F pe versiunea imprimanta..

- In al patrulea rand, da, mie mi s-a intamplat sa folosesc aceasta optiune, exact pentru ce este ea creata, am scos la imprimanta.. fie o tema cu niste informatii utile, fie pur si simplu un capitol, ca sa am citi pe drum sau cand am stat in spital..

Personal ii simt foarte mult lipsa si mi se pare foarte ineficient fara ea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LiliaToma

- In al treilea rand, exista unele subiecte( legate de doctori, tratamente, etc) unde eu caut punctual un anume doctor, daca s-a spus ceva despre el, sau un anume medicament ( chiar si pentru raceala, de ex).. Si o poti face mult mai simplu cu ctrl+F pe versiunea imprimanta..

pe asta o uitasem si culmea ca aceasta optiune o foloseam cel mai des! Batrinetile, ce vreti?

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit inca un motiv. Se intampla uneori, ca intr-un subiect, pe la pagina 10-15, sa zica cineva " dupa cum am mentionat cateva pagini in urma... " Ee, atunci incepe veselia.. cauta pe fiecare pagina, pe cele 15 pagini, unde a zis asta si ce s-a spus despre asta( presupunem ca subiectul nu evolueaza chiar intr-o zi pe toate cele 15 pagini ci dureaza zile..) in timp ce versiunea imprimanta, m-ar ajuta sa gasesc imediat si sa imi amintesc, cand si ce s-a spus " cu cateva pagini in urma"

Mergi la inceput