FIV Austria(14)-Germania(13)-Spania-UE(6)
Raspunsuri - Pagina 2
Moniland spune:
Deci nicio veste de la Cristal? Cred ca in plin proces de... procreere asa ca stau cu pumnii stransi, sa se intozrca cu vesti bune si puiuti la purtator.
Beatriz, nu vad PM in bara ta.
cu
pisix spune:
Moni – multumim de capitol nou, speram sa fii molipsitoare … Eu vreau gemeni !
Nicole – cand intri in FIV-ul urmator ? Te rog asculta-mi sfatul si incepe sa iei omega 3, vit.E, acid folic. O sa-ti dau si eu feed-back cu d-ul Platou, dupa parerea mea nu esti in postura sa nu schimbi atunci cand nu merge ...
Luck – multumesc, ma simt la fel de increzatoare ca la primul FIV
lilianaFi- nu-mi vine sa cred cat de repede s-au precipitat lucrurile ... Eu care ma asteptam sa-mi dai feed-back, se pare ca iti voi da eu tie... Abia astept !
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, probabil la AZVUB Bruxelles
KITTA spune:
Pisixcum ai ajuns asa de repede la Dr. Corina Neamtu? Si la care din clinici, cabinete la care lucreaza ea? Stiu ca e si la Parhon, dar acolo nu prea am chef sa ma inghesui. AS baga si eu o consultatie ca sa nu satu degeaba....
Beatrizin ce zi te programezi pentru histero? Eu trebuie sa nu o ratez luna viitoare!
cristal1995 spune:
Moni, iubita, sunt in plin proces de... inhibare , doar ca stau foarte prost cu timpul si nu prea apuc sa intru pe forum. Astept CM-ul, sper sa fie cat de cat la timp si, daca nu intarzie iar, cred ca voi pleca in Viena in jur de 10 feb.
Multumim pentru capitol, sper sa fie la fel de norocos ca toate celelalte deschise de "manuta ta", mai ales ca acum, ai 3 perechi de manute de aur. Pupici x3
Pisix: sper sa fie clinica ta norocoasa.
Liliana: am inteles ca tot acolo unde merge pisix mergi si tu? Bafta multa
Kitta, Elenada:
Fireyes: nu am stiut ce sa-ti spun si, decat tampenii, am zis ca mai bine ma abtin
Va pupic pe toate, nu va enumar ca sigur uit pe cineva
Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"
Ioanatugs spune:
Cristal1995 sa fie FIV-ul norocos!!
Elenada, Moniland
Fireyes, LilianaFi va imbratisez cu drag!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
nicole_40 spune:
pisix: la fivul urmator intru la urmatorul CM! cu schimbarea dr,poate tel maine ginecoului meu sa-i aud parerea! poate ca sunt numai eu de vina, nu reactionez bine la trat, sunt pe end stock ovocite, si calitate proasta, si chiar nu sunt multe variante de aplicat la mine! on verra!
pupici si mult, mult succes!
oricum voi mergeti inainte, VU Bru e o clinica faimoasa!
Moniland spune:
Fetelor, sper sa va port noroc si dupa acest FIV sa fiti cu .
Cristal , am retinut. Sa ai mult noroc!!!!!!
cu
miki-miki spune:
Moni vreau si eu gemenasi, intru si eu pe aici ca poate imi aduci noroc.
Pisi muuuult succes la nenea Platou. Sa vii plina de optimism.
Elenada am citit ca nu poti papa nimic, vitamine iei? Tb neaparat sa le iei.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
miki-miki spune:
Moni mai baga si Belgia in titlu dc mai are loc, eu poate fac in India si lungim carnatul si mai mult
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
elenada spune:
Cristal iti tinem pumnii. Sa dea Dumnezeu ca acesta sa fie fivul norocos. Bafta multa
Pisix cata rapiditate. Bafta multa si mult noroc.
Miki nu pap mai nimic dar asta e ce pot sa fac. Vitamine iau doar elevit. O sa mai vb cu doctorul daca el considera necesar o sa fac niste perfuzii. Importanta e ca pana acum bebelusii sunt bine.
Fetelor va doresc mult noroc si sa auzim numai vesti bune.
elena +12
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!