FIV Austria(14)-Germania(13)-Spania-UE(6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Miki – pai exact despre asta era vorba : oamenii au fost construiti sa doarma cand se face noapte si sa se trezeasca dimineata. Ce depaseste aceste limite sunt convinsa ca poate schimba niste chestii in organism
Asta e valabil si la barbat si la femei. Am citit mai demult despre barbati care aveau oligo inexplicabila si care au ajuns in final la concluzia ca singurul lucru pe care il aveau in comun era faptul ca se culcau ssstematic foarte tarziu..
Claudia – pai cum nu toata lumea se duce in America sa faca shopping ? Dar da, ai dreptate, acolo serviciile sunt exagerat de scumpe. Dar la Cornell in NY un FIV cu ICSI si nu mai stiu ce tehnici costa peste 20.000 dolari.
Luck – tu ce mai faci ?

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, la AZVUB Bruxelles -martie 2009
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelordeci concluzia lui Miki-Mikidespre melatonina este ca trebuie sa ne culcam devreme o data cu gainile. Eu nu am probleme cu somnul, as putea spune ca o data ce ma culc greu ma mai trezesti dimineata, problema e ca ma culc dupa 12 dupa cum se poate vedea
Se pot comanda cartile de pe www.amazon.com e site-ul din USA, mai e unul www.amazon.de care au aceleasi carti, dar aici e in Eur fata de celalat in USD. Cartile mi-au venit tot din Germania dar la preturile in USD comandate pe cel dina USA si au ajuns cam in 2 saptamani. Se plateste cu cardul. Au fost pana in 2 mil. vechi toate 3 despre care v-am scris. Comandati, comandati sa crestem nivelul intelectaul din Romanica In week-end o sa le savurez.
Vecinico, iti dau ceva la pachet pt. drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

la shopping in america?mai bine s-ar duce in chinaLa Cornell e 20 de mii pentru ca medicii de acolo nu sunt in nici un sistem de asigurare sunt out of network, toti banii pe care ii castiga ii gestioneaza singurei, e scump dar este singurul loc unde se face cocultura in lume, embriologii de aici sunt pionieri in domeniu. este "spuma" si costa.

http://www.ivf.org/gosden.html

nu stiu ce sa zic. drii cu care am facut eu fiv sunt plecati de la cornell sot-sotie, el acum este directorul sectiei de embriologie, se cheama IRMS. cu ei am facut fivul in octombrie.

http://www.sbivf.com/why_irms.html

M-au superdezamagit pentru ca sunt tone de paciente si esti tratat ca un numar. eu asa am constatat pe pielea mea ca pt mine este mai importanta relatia umana decat faima. Asa ca nu stiu ce este mai bine, am plecat la un medic cu un cabinet mai mic dar care ma suna , ma intreaba de sanatate, etc. rezultatul o sa il aflu in primavara

va pup pe toate, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

ce era fain la irms era ca exista si acolo un forum unde medicii isi iau timp si raspund in timp real, pacientelor si nu numai.

http://boardserver.superstats.com/list.html?u=serenac&f=1

este un act de mare generozitate care il fac cu timpul lor. drita mea a fost d-na Garrisi mama a 4 copii din care 2 gemeni cu fiv mi s-a confesat. la vremea respectiva mi-a dat sperante ca o sa ma inteleaga mai bine dar la vizita dupa fiv am fost f dezamagita de faptul ca voia sa ma impinga sa mai fac un fiv fara sa fac nici o analiza.mi-a zis sa incetez sa fac pe medicul!(eu intamplator am terminat medicina .)am avut dreptate sa plec. am reinceput investigatiile si am o pb de coagulare, m-au pus pe aspirina si apoi probabil clexane. asa ca aveti grija fetelor. nu intotdeauna banii cheluiti merita si faima nu garanteaza succesul.
sa nu va para rau daca nu aveti bani sa mergeti la ce e mai scump. exista medici buni accesibili si cu rabdare si construind o relatie sanatoasa sigur se pot face multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Si eu cred ca efectul melatoninei e legat de mai mult decat de un somn bun. Imi pare rau ca nu am cum sa postez aici toate materialele pe care le-am strans legat de subiect...
Oricum, in mare, afara de faptul ca regleaza somnul si producerea celorlalti hormoni (FSH, LH,etc.), din ce am inteles eu cu umilele mele cunostinte nemedicale, efectul se propulseaza la nivel de celula si in FIV se mizeaza f mult pe efectul antioxidant, astfel incat schimbul celular (inclusiv la nivel de oute) se produce mai bine, crescand si calitatea ovocitelor.
Am citit niste studii din care rezulta ca prin acupunctura facuta in context FIV, s-a urmarit de fapt reglarea secretiei de melatonina. Alte studii leaga secretia de melatonina cu cea a sezonalitatii de imperechere la animale, pt ca s-a constatat ca si noi, la un nivel mai mic, urmam acelasi trend, adica suntem mai fertili in perioada mai-septembrie, fara a fi total nefertili in restul lunilor.
Oricum, eu nu abandonez asta pana nu am un raspuns elocvent de la vreun medic, pt ca una dintre putinele varianta de imbunatatire a ovocitelor, dar nici nu as risca pe pielea mea vreun experiment, asa, dupa ureche.

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pisix, lasa americanii, ca te scoti cu belgienii Abia astept sa te vad iar pe cai, in plin tratament de stimulare... Oricum, vezi bine ca si in Europa se gasesc solutii, se face si TESE, MESA, etc., mai putin cocultura aia...
Eu, daca mai stau mult pe forum, o sa ajung sa ma informez de IVM prea mult, ca incepe sa mi se para si asta tentanta... practic, nu vreau sa ratez nimic din ce e, ca doar deja am testat PICSI si imi plac procedurile astea cu nume ciudate:)

Cristal, iti tin pumnii!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

buna,
scriati in paginile anterioare despre imbunatatirea citatii ovocitelor,
va dau mai jos un link
http://www.sciencentr.com:80/articles/view.php3?type=article&article_id=218392379

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Cristal1995 - Drum Bun! Te asteptam la intoarcere - sa vii cu micii austrieci!
Fireyes - chiar interesant faptul ca si noi se pare ca avem o perioada de "rut"

Scump la americani! Se incurajeaza turismul FIV catre Europa, mai combina si ei cu o vacanta placuta pe batranul continent si tot iese mai ieftin ca in USA.

Va doresc la toate weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cristal bafta multa. Sa te intorci graviduta.

Miki nu ai nimerit-o cu doua fetite. La eco de 12 sapt probabilitatea a fost ca sunt baiat si fata. Azi ni s-a confirmat ca vom avea un baietel iar presupusa domnisoara a fost foarte rusinoasa si nu a vrut sa ne arate nimic. Deci tot nu stim sigur daca sunt pereche sau daca vom avea doi baietei. Cel mai important e ca sunt sanatosi bine dezvoltati.

Bafta multa tuturor

elena +14
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

ice
foarte interesant articolul tau despre DHEA , care se pare dupa spusele lui ca trebuie luat minim 4 luni inainte si daca se poate si sub supravegherea medicului.Se pare ca efectele secundare nu sunt in totalitate cunoscute , de fapt nici efectele hormonilor pe care ii bagam in noi nu cred ca sunt suta la suta cunoscute.
pisix
cred ca merg tot pe mana ungurilor si de data asta . Multa Bafta !!!

Mergi la inceput