FIV Austria(14)-Germania(13)-Spania-UE(6)
Raspunsuri - Pagina 12
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Ma indrept si eu cu pasi rapizi spre primul meu fiv+icsi si sper si ultimul ....la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied, Germany la dr Josef Beran.De saptamana viitoare incep tratamentul de stimulare insa mi-e asa teama pt ca rezultatele spermogramei sunt foarte proaste. Nu ma sperie nr redus 13 mil, rapizi A=0%, linearB=35% ci morfologia...normali=8%. Ce sanse am cu doar 8 % normali ? help]
OATS girl
martie FIV+ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied, Germany
fireyes spune:
Cristal, nu ma pricep prea tare, dar analizele le-ai facut totusi dupa inhibare? Of, mie asta mi se pare ingrozitor, ca dupa ce ca faci X fiv-uri, de fiecare data stai cu sufletul la gura de cate ceva si daca mai ai si "norocul" sa faci multe incercari, parca de fiecare data se iteste alta porcarie...
Pisix, eu suprefact am la tezaurul cu comori, dar tot injectabil. La inceput, ma oferisem sa-l dau cui are nevoie, acum nu mai insist, ca parca vad ca ajung sa-l folosesc tot eu, ca la cate incercari oi mai face, parca vad ca o sa se nimereasca si asta. Deci, daca nu ai alta varianta si poti sa te sucesti pe injectabil, avem suprefact pt tine
Kitta, eu mi-am luat inima in dinti sa-i scriu lui Strohmer de melatonina, dar ma cam ignora pt moment, ceea ce se traduce cu: ma lasi cu prostiile astea? ma rog, eu incep sa ma conving singura ca melatonina asta e nemaipomenita pt mine, se leaga cu multe...
Tu poti sa intrebi pe Wunsch? ca am asa, o retinere totusi in a ma trata dupa ureche...
oricum, va tin la curent cu ce mai aflu, numai sa aflu ceva...
still counting: 1,2,...
fireyes spune:
Stefy, da ai sanse "normale" chiar cu 8% forme normale... la noi sunt cam 5% forme normale si nu s-a pus problema pana acum ca nu au gasit spermatozoizi viabili... nu-ti face griji, multa bafta!
still counting: 1,2,...
cristal1995 spune:
Moni, manute de aur, sper ca nu ne parasesti.... Ca am vazut ca nu vrei sa mai deschizi capitole norocoase?! Vezi ca vin cu
Fireyes:
Va pupic pe toate
Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"
Beatriz spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va salut, va citesc pe voi cu drag, nu am noutati despre mine. Sunt atenta la ce ziceti de tratamente, nu imi permit sa imi dau cu parerea, ca sunt habarnam-ista.
Luca - bafta azi la interventie!
Elena - stralucirea din ochi & zambetul de pe fata inseamna fericire si asta te ajuta sa treci peste toate greutatile
Stefi13 - bafta multa!
Cristal1995 - sa nu ai emotii din acelea negative, ca nu iti fac bine, sa ai doar din acelea constructive presarate cu mare optimism. Nu uita ca te dai pe mana unui mare profesor, sa ai incredere in tine si in ce va face Proful pt tine.
toate fetele!
Blanche25 spune:
Luca Luca eu ti.am tinut pumnii stransi azi, te asteptam cu vesti bune.
Va tin pumnii stransi tuturor
stefy13 spune:
Multumesc fetelor pt incurajare. Doamne ajuta !
OATS girl
martie FIV+ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied, Germany
LucaLuca spune:
:) Multumesc, doamnelor. Totul e in regula, mi-au inlaturat TOT septul, adica toata treimea care ramasese (stiti ca spaima mea era ca nu vor putea sa rezecheze tot acum si ca mai cheama pentru cel putin inca o interventie). De fapt, o sa mai fac o histeroscopie peste doua (si nu trei, ca prima data) luni, de data asta doar de verificare si, daca totu-i in egula, imediat dupa dam startul!! :)
Practic, in aprilie as putea deja sa fac inhibarea.
Uh, trebuie sa ma apuc sa-mi refac hormonalele!! Un moment de-a dreptul magic. :)
Si, desigur, trebuie sa caut nume!! :) :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
claudia79 spune:
Ma bucur ca ai scapat cu bine, Luca, rabdare si bafta peste 3 luni!
ati putea sa imi aduceti aminte unde era lista aceea lunga cu annalize, parca a scris-o Criss tin minte ca am vazut-o cu ceva timp in urma dar nu stiu daca aici sau la fiv sau ungaria...va multumesc!
Cristal, bafta multa!