Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
Lorich spune:
Socrate nu stiu ce sa-ti zic, decat ca-mi pare rau ca pe langa cazatura si sperietura lui, sperietura ta a fost de un milion de ori mai mare; imi imaginez ce-a fost in inima ta (mai ales asta cu tati+repros, stiu, ca avem si noi exact asa exemplar) asa ca..o imbratisare virtuala, dar stransa.
mami si Sebi
Bratafel vrei bataitza? Cum, nu te simti inca in grup? Eu sunt mereu cu ochii pe cat papa Biencuta. Pup si nu mai zice asa ceva, ca esti bobonica de-a noastra, M&M.
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Adriana_78 spune:
Socrate, stiu cum te simti - eu m-am simtit 3 zile groaznic la prima cazatura a Larei. Esti o mamica f. buna - cum poti sa spui ca nu esti?? se mai intampla din pacate accidente, nu te invinovati!
lui Sebastian
Adriana
DanaH spune:
'neatza fete cucuiete!
sa incep prin a ura La Multi Ani bebelushilor nascutzi pe 26: Elena, Radu si Petra. Sa fie sanatosi si voioshi!
Acum sa icnerc un moc conspect la o cafelutza.
laura, imi pare rau ca aud ca mirciulica este bolnavior. sper sa este mai bine acum. si noi am patzint-o cu voma, cred ca de la un roshu in gat. dar l-am tratat cu indiferentza si vad ca acum a trecut. probabil ca momentan.
pana la urma nu am mai vazut vicky, cristina, barcelona, ci am vazut seven pounds. bunicel filmul, dar nu extraodrinar. eu nici nu am mai apucat sa vad finalul, am adormit. mi l-a povestit sotzul a doua zi.
Miss, teodora nu doarme in camera ei. este inca la noi in camera. tot amanam momentul mutarii. de lasat sa planga nu o las prea mult. oricum, daca vad ca nu se opreste dupa 5 minute sau nu scade intensitatea plansului, mai dau o fuga pana la ea si o pup, o mangai, ii spun ca mami o iubeste si ca este acolo. dar plec.
ma rog, asta am incercat si eu doua seri. aseara nu a mai fost cazul, ca a adormit instantaneu. am intarziat noi putzin cu culcarea si era foarte obosita. sa vedem in seara asta.
cleo, ma omori cu tricotajele tale. asa am si eu o pofta.... sa stii ca aseara am adormti cu gandul la ele. cred ca in seara asta imi scot si eu andrelele. dar tare mi-e ca trebuie sa ii fac pulovere pe iarna urmatoare, ca nu le ami termin.
auzi, daca tot suntem la asta, nu ai un model de pelerina, bolero, ceva? dar tricotat, ca la croseta nu prea ma pricep.
vazut poze cu pui de ylari. imi place de mor blondina. barcelona zici... super!!!noua ne-a ramas la suflet orashul asta, desi am petrecut numai o zi acolo. dar ne tot gandim sa revenim pt mai mult timp. din pacate este cam greu cu copii sa umbli prin muzee, strazi. dar paote combinam cu ceva gradini zoo, parcuri cu leagane, piscine si satisfacem toata familia pana la urma.
fetele cu slabitul. am vazut si eu cura voastra cu nemancat dupa ora 18. dar la mine este imposibil. abia atunci ajung acasa, atunci mananc si eu ceva ca lumea. ca la munca nu pot sa imi iau cine stie ce, iar la cantina facultatii.... mai bine nu. asa ca eu am apelat la alta dieta, care a functioant la mine inainte de a ramane insarcianta. se nuemste sueprdieta, tot de pe dc. saptamana asta sunt numai pe legume si fructe. sa vedem cat dau jos. nu spun de la cat am plecat, dar spune ca as avea nevoie de dat jos macar 10kg. vise....
andree27, sanatate mutla lui ericutz. 38 nu este temp foarte mare,d ar trebuie tzinuta sub urmarire. sper sa scapatzi repede de raceala asta.
vad o fata noua, analis! bun venit tie si piticului tau antonio gabriel.
alina, imi pare rau ca nu merge cu tzarcul. dar paote se obishnuieshte scortzishoara pana la urma. teodora deja s-a imprietenit cu el. ii dau cate un covrig si roade cand la covrig, cand la jucarii. cel putzi juma de ora am linishte. mai ales daca imi fac de treba in raza ei vizuala.
despre plans, cred ca o supara ceva pe ea. probabil ca dintzishorul. de aceea nici nu mananca.
alex@sara, ufff, ce ti-e si cu socrii astia. imi apre rau ca te supara, mai ales in conditzia ta, cu doi copilashi mici si gravidutza. oare ei nu se gandesc la tine?
alysh, vlady este un scumpel. dar are cu cine sa semene. eu ma minunez de fiecare data cand te vad cat esti de frumoasa si cata fericire si lumian radiezi.
ancaurn, curaj cu serviciul. iti spune o eu, care am inceput de cand avea teodora 3 luni. e greu primele saptamani, apoi te obishnuieshti. mai ales ca tu lucrezi o zi si doua stai acasa. dar ce lucrezi tu? ca mi-ar placea si mie. eu lucrez invers, adica doua zile, si una stau acasa.
nicole, sa iti fie de bine kg-ul minus si la cat mai multe. sper ca intr-o sapt sa anuntz si eu ceva in minus. despre intrabari:
1. nu i-am dat curcan inca, dar urmeaza. stiu ca este recomandat. aaa, mint, i-am dat borcanele cu curcan.
2. stiu ca la varsta asta este recomandat 500ml lapte pe zi, dar asta include toate produsele lactate.
3. teodora doarme cam 12-13 ore pe zi, uneori mai mult. nu stiu cat ar trebui sa doarma la varsa asta. dar nu toti copii sunt la fel. sunt unii care se multzumesc si cu mai putzin. trebuie sa te uitzi si la tonusul copilului. maraitul nu cred ca vine neaparat de la lipsa de somn.
chinabulina, pupici si sa treaca repede starea asta.
mi_bebelina, noi tinem in casa 23-24 grade. nici mie nu imi place foarte cald, dar nici 18 cum recomandat ashtiz aici nu pot. daca mi-e mie frig, sigur ii este si copilului. nu mai spun ca alexandru nu sta invelit nici o secunda, si nu stiu de ce la el in camera este chair un pic mai racoare decat in restul casei.
26 grade mie mi se pare cam multutz. poate geamul deschis inainte de culcare, ca daor nu o sa il lasi deschis noaptea....
leeloo, te-ai uitat sa nu fie cumva un dintzishor? dar cum s-ar explica trezirea aceea de la 4? poate totushi este un pulseul de creshtere.
offf, mihaser! singurica.... stiu si eu cum este. inca mai negociez plecarile sotzului de anul asta. dar stie el cum sa ma pacaleasca. spatamana viitoare fuge deja dar numai pt doua zile. plecarile astea scurte zice sa nu le pun la socoteala. dar eu nu prea pot. iti urez rezistenta saptamana asta. si un pupic de incurajare.
bratafel, felicitari pt noaptea linishtita. mi se pare ca este din ce in ce mai mult o raritate acels lucru pe la odiseea noastra.
socrate, oricui i se paote intampla. ai vazut cate povesti de genula sta au fost pe aici. improtant este ca nu a patzin puiutzul nimic. oricat de mult i-am feri, tot se lovesc. stai sa vezi cand o sa inceapa sa mearga in picioare. alexandru avea un dar de a se lovi tot timpul in frunte, intr-un singur loc. avea permanent cucui si vanataie acolo. chair ma speriasem, ca nu ii mai trecea.
interesante exercitiile pe care le spui tuacolo. apote mai fac si eu cateva cu puturoasa mea, ca nu vrea sa faca mai nimic.
andreap, succes cu intzarcatul. si eu zic ca 7 luni sunt de ajuns. eu am alaptat 5,5 luni pe alex si 6,5 luni pe teodora. important este sa se hraneasca bebe bine. sunt sigura ca nu da nimeni cu rosii.
hai ca m-am intins cat o zi de post. cafeaua s-a termiant de mult, si eu tot la palavre. trimti mesajula sta si va mai scriu cateva vorbe si despre noi.
Poze
DanaH spune:
acum cateva vorbe despre noi...
ieri am facut treaba in casa cu puii mei alaturi. dupa ce alexandru a zis sa ii facem surpriza lui tati si sa facem ordine, s-a apucat baiatul de treaba. respectiv: a pus o pereche de sosete purtate in sertar, a pus cutia de suc pe jumatate bauta pe masa, frumos, langa perete (era pusa pe mijlocul mesei), a impins cu piciorul o cutie cu jucarii mai in colo, eventual sa nu se mai vada.... deci.... numai ajutor.
asa ca dupa ce a facut el curatzenie, i-am laut cu mine si i-am mutat dintr-o camera in alta, punand-o pe teodora cumva in suha sa ma vada, si am facut curatzenie la etajul doi si unu. sufrageria i-am lasat-o sotzului, ca nu mai puteam. apoi am facut mancare, si pe la 16:30 am pus-o si pe mandra in ham si am facut o plimbare de vreo 45 minute. asa ca aseara am picat franta.
teodroa a avut o noapte mai putzin buna. s-a trezit destuld e des, maraind, dar se linishtea cand ii dadeam suzeta. la un moemnt dat s-a trezit si se tot dadea cu capul de gratiile de la aptutz. m-am si speriat. am vazut ca mai face asa, cand se loveste o data din gresheala, apoi mai da de cateva ori. ori ii place? ai vostri fac asa?
ieri nu a mancat cine stie ce. am facut iar o combinatzie din carticica mea de retzete pt bebei: vanata cu rosie, pui si orez. mie mi-a palcut, dar ei nu cine stie ce. a preferat o felie de paine, pe care a devorat-o. i-am dat si azi la gradi in aceeasi combiantie de macnare, sa vedem daca azi are mai mult succes. diseara gatim altceva, parca as face ceva la cuptor, cu un pic de cartof, brocoli, morcov. parca au alt gust legumele la cuptor, decat cele fiertee.
eee, cam atat. ma intorc la munca. dar raman cu un ochi pe voi.
o zi si o saptamana buna.
pupici
Poze
leeloo2004 spune:
Stiam eu ca am uitat ceva...Laura, pupam pe Mirci - stiu cum e, ca si noi am avut parte de episoade de-astea vomitacioase...
Socrate -
si sper sa-i treaca repede buzita...se mai intimpla...
DanaH - nu stiu ce sa zic, am pipait gingia si m-am uitat, inca nu se mai vede alt dintisor...dar cred ca s-ar trezi plingind in cazul, nu? Zau daca mai stiu...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mi_bebelina spune:
Fetelor.......o intrebare intrebatoare....voi puneti in mancarea bebeilor patrunjel, marar de-astea? Eu n-am pus pana acum, dar ma bate gandul asa...poate iesim si noi din greva foamei. Am pus cartofi si fasole verde la cuptor+ o rosie si carnita de pui. Oare merge un firicel de marar?
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
leeloo2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mi_bebelina Fetelor.......o intrebare intrebatoare....voi puneti in mancarea bebeilor patrunjel, marar de-astea? Eu n-am pus pana acum, dar ma bate gandul asa...poate iesim si noi din greva foamei. Am pus cartofi si fasole verde la cuptor+ o rosie si carnita de pui. Oare merge un firicel de marar? Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
Marar nu i-am pus, dar patrunjel ii pun de multa vreme. Dr. mi-a spus ca patrunjelul contine multe minerale asa ca ii pun citeva crengute la fiert si le scot inainte de a pasa legumele, odata cu ceapa si albitura (eu nu ii pasez albitura ca nu ii place, dar o fierb laolalta cu toate legumele).
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mi_bebelina spune:
Stiam eu ca am uitat eu cate ceva si anume:
Laurita, pupam Mirci bolnavior....poate nu ii place ousorul. Lasa-l sa se faca bine si si incearca altfel. De exemplu, drege supica cu galbenus de ou, sau daca ii faci legume la cuptor pui aproape de sfrasit galbenusul batut. Sincer, nici mie nu imi place oul fiert...mai bine nu mananc, poate sa imi fie foame mare mare, ca nu ma ating de oul fiert...e inecacios
Nicole, eu inca nu am dat curcan Deliei, dar cred ca e bine din moment ce exista si la borcanele pentru varsta asta.....Apropo de borcanele....m-am uitat pe babypint.ro la combinatii de fructe.....sunt foarte multe borcanase care contin capsuni.........parca nu se dadeau pana la 1 an....se cam bat cap in cap....in fine....Felicitari pentru kilogramul dat jos.
Simonacip, pe unde esti? Ma obisnuisem sa-ti citesc postarile mai ales dimineata....se vede treaba ca Mateias e din ce in ce mai activ...
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
socrate spune:
nicole si eu i-am dat curcan, dar e cam acelasi lucru, orice tip de carne e la fel pentru el
Io nu i-am pus patrunjel sau marar pana acum. Ardei gras da, rosii da, mai schimba gustul. I-am dat si spaghete integrale.
Am uitat intre timp sa va povestesc ca azi am avut un mare eveniment de big kk de dimineata, ne-am murdarit si body si tot cu kk ca lumea adica nu doar urme...materie solida
.
gabitzam spune:
Dimineata s-a dus Costi la primarie la sect.1, directia cu alocatiile si indemnizatiile. Cum ma asteptam, dar speram sa n-am dreptate, i-au zis ca nu de la ei e buba ci de unde fusesem vineri prima data, in Hambarului
Moamaa, si se enerveza omul asta al meu
si se duce fix la sefa din Hambarului, ca el asa face cand i se pune pata. Nu vorbeste cu subalternii, se duce direct la sef. Iar el lucrand acolo la el la banca la controlul intern e obisnuit sa faca urat, sa fie om,ul negru. Era si imbracat la costum, ca s-a dus la servici dupa aceea, ziceai ca e ceva inspector
Concluzia? S-a rezolvat, o sa modifice ce-au gresit prima data, i-au luat si dosarul de recalculare la 85%, i-a dat si numarul ei de telefon sa sune mai incolo sa-i zica daca s-a rezolvat. Numa' ca banii o sa vina cel mai devreme prin aprilie. Cica au 3500 de dosare si nu au softul si metodele parca, sa le prelucreze!!
Ce e caraghios, o sa trebuiasca sa dau cate un milion ala de l-am primit ultimele 4 luni, si o sa-mi dea ei cate 6 mil in loc
Nu dau ei diferenta, dau eu 1 inapoi sa nu le dea cu virgula si imi dau dupa aceea 6 inapoi.
Am mai facut un album la noi pe contul comun, vedeti aici.
Ufff, Socrate, ce mai sperietura!
analis, bine ai venit! Mai scrie-ne.
Camelia, sunt sigura ca Bianca o sa-si faca ritmul si de somn, si de masa. Cu mancarea chiar ca nu o poti forta. Eu nu am probleme cu piticul la masa, dar am in schimb cu cel mare, tare ma mai rog de el sa mamance in fiecare zi.
Set de periute de dinti am vazut si la Carrefour, de la Primii Pasi. Sunt trei in set, una cu niste lamele moi, dispuse circular pe tot manerul, una cu niste tepisori moi si rari, si una normala, dar de dimensiune mica.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla