Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
In primul rind
bebelushilor nascuti intr-o zi de 26:
Elena, Radu si Petra
Pe mine de la o vreme ma lasa nervii, dar ma gindesc la Miss care trece prin asta de cind s-a nascut Daviducu si parca ma mai calmez...Tudor trece printr-o perioada (adica sper eu ca e o perioada!!
) - se scoala noaptea din ora in ora si mai nou, pe la 3 sau 4 dimineata e up&running! Daca ma duc la el sa-l adorm sta cumintel, cum dau sa plec tipa ca din gura de sarpe! Aseara am cedat nervos si l-am adus in patul nostru (cred ca simte ca s-a "eliberat" un loc acolo de cind l-am mutat pe Stefan in patul lui...
) si pina nu i-am dat un biberon de lapte nu a adormit...Zau,nu mai inteleg nimic!
De la 3 saptamini el nu a mai mincat nimic noaptea - ultimul biberon il avea pe la 10 si urmatorul pe la 7-7.30 cind se trezea...acum de ce se trezeste la 4 dimineata??!! Plus ca nu functioneaza sa-i pun cereale de ex in laptele de seara, am incercat, e fix la fel! Nici sa-i dau mai mult lapte la culcare nu vrea, deci nu inteleg ce se intimpla...sa fie vreun puseu de crestere? Sa fie acea "separation anxiety"?? Nu stiu, dar ma termina, mai ales ca eu ma duc la servici nude trebuie evident sa fiu treaza si alerta...
Bine ca macar mi-a trecut raceala ca nu stiu ce ma faceam - mai are sotul de luat citeva zile de antibiotic si sper ca am scapat...
Andrada - periuta de dinti eu am luat-o din Austria, cred ca e de la Oral-B dar nu sunt sigura. Am vazut insa ca au aparut si la noi periute asemanatoare, de la Nuk - uitat-te in supermarket sau farmacii. 
Andree27 - sanatate multa lui Eric!!
Belleane - felicitari pentru dintzoc!!
Dar...o saptamina buna sa avem!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mihaser spune:
Salut!
Ce mai faceti? Eu vineri m-am simtit rau, sambata am fost in vizita si ieri ne-am odihnit...am cucarit..in sfarsit i-am facut lu` husband lime mousse-ul...ca m-a tampit sa-i fac...
Am gasit pe net un magazin fain in Germania si trimit si in ro ptr 16 euro...mi se pare super...dar tre sa ai ceva 3D secure la card ca sa poti comanda.
http://www.mytoys.de/
Sotu` iar pleaca in Germania pana sambata si iar raman singura cu kinderimea pe cap!
Spre sa apuc si io sa citesc ceva si sa postez!
Multa sanatate bebilor bolnaviori! 
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
mi_bebelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Mi_bebelina, eu cu sotul avem des discutii ref. la caldura -- lui ii place mai frig, asa a fost si obisnuit, mie mai cald si mereu avem divergente asupra temp. din casa. El a si citit ca temp ridicate din apart. favorizeaza si raspandirea bacteriile si nu sunt sanatoase si ar vrea sa fie la noi 20-22 grade. Adevarul e ca nici mie nu.mi plac apart. super incalzite - aveam o vecina la care mergeam si parac nu puteam sa respir, asa caldura era, da as vrea ca la noi sa fie 23 de grade - zic ca e o temp rezonabila. Nu puteti da caloriferele mai incet, nu sunt reglabile? Adriana |
Nu, din pacate asta e problema....nu avem cum sa reglam caldura decat cu AC sau cu fereastra deschisa......administratorul ar da el mai incet, dar avem un tampit de vecin care vrea el sa stea in tricou cu maneca scurta, asa a zis.......nu stiu ec lege spune ca daca un locatar vrea caldura...ceilalti tre sa se supuna... asta e
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
bratafel spune:
neata fetelor!
noi raportam o noapte buna! vad ca s-a mai reglat cu somnul caci m-a capiat o saptamana...dar de papat laptic tot putin papam. asta e..am inceput sa ma obisnuiesc - nu pot sa o fortez sa bea mai mult iar mai multe mese nu am cum sa ii dau.
analis bine ai venit la noi!
Daria_Ioana imi pare tare rau ca nu mai vrei sa scrii la noi. te inteleg pt ca si eu ma simt cateodata exclusa din acest cerc poate ca din cauza ca sunt mai noua si fetele deja si-au format un cerc al prieteniei, dar ma gandesc ca cu timpul voi intra si eu in acest cerc. daca nu as scrie si as citi ce scriu fetele cred ca m-as timpi cu totul - si asa nu prea am cu cine sa stau de vorba.
alina_anto nici Bianca nu mai vrea multe ore urmatoarea masa dupa ce ii dau legumele. probabil ca se satura foarte bine.
Alysh ce scumpel este Vlady!!
mi_bebelina nici Bianca nu doarme ca lumea cand este prea cald. noi in general avem 20-22 gr in casa. vezi daca se pot monta niste capete la calorifere de unde se poate regla caldura. noi avem centrala pe lemne (la casa) si stiu ca unele calorifere nu aveau asa ceva si le-am pus ulterior.
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
socrate spune:
niatsa fetelor,
Multumim frumos pentru toate urarile.
Laura sper ca Mirci se simte mai bine,
sa treaca.
ancaurn welcome back
Miss vad ca e business as usual.
Vreau sa ma declar oficial cea mai netrebnica mamica de pe forum. Ca sa nu zic alte epitete pe care le gasesc in acest moment. Aseara dupa ce toata dupa masa Sebastian a fost marait, a plans, probabil din cauza dintilor, am vrut sa ii dau nurofen. Toate bune si frumoase, dar seringa era la bucatarie si m-am dus dupa ea si am lasat copilul pe pat 
desi stiu cat de repede se misca. Si a cazut, prost in colt, intre comoda, pat si perete si s-a lovit, cu capul in jos, i-a curs sange din gurita. Am simtit ca mor. Noroc ca tati era la baie si isi facea dus, ca daca ar mai fi tb sa suport si reprosurile lui as fi murit. Nu pot sa cred cum am facut asa ceva
nu stiu ce a fost in capul meu. S-a oprit dupa cateva minute din plans, l-am pipait parea ok, l-am prin un pic de picior ca am plonjat dupa el, uoff. Nu merit sa fiu mamica unui copil ca e clar ca nu sunt in stare sa il feresc de treaba asta. Nu a patit nimic la gurita, probabil ca din cauza dintilor s-a zgaraiat un pic. Evident toata seara m-am uitat la el de nu stiu cate ori, noaptea la fel.Imi pare atat de rau. 

E cam plangacios si azi, probabil continua explozia de dintisori. A fost kinetoterapeuta pe la noi, l-a vazut s-a jucat cu el vreo ora, l-a tot stimulat sa faca diverse chestii sa vada cum se ridica pe varfuri, cum merge, cum se catara si tot asa, a zis ca e foarte bine si cu ghetute se corecteaza. Sa ii mai fac eu masaj dar nu e cazul de terapie cu ea. Sper ca fie totul ok, o sa ii caut niste ghetute mai inalte.
Asa ca am invatat si eu cate ceva. Jumper e bun, premergator nu pentru el.
E bine sa faca genoflexiunile astea pe care le fac ei ca si cum ar dansa, cand merge de-a busilea e bine sa ii mai tii de picioruse ca sa opui rezistenta ca sa isi dezvolte muschii mai bine, sa ii stimulezi sa dea drumul la o mana cand sta in picioare si se tine de ceva ca sa isi mute greutatea de pe un picior pe altul, sa ii ajuti sa se catere pe pat sau pe canapea, e bine sa mearga in lateral tinandu-se de marginea patului sau a tarcului. Mi-a zis ca daca merge pe moale sa il las cu picioarele goale iar daca merge pe tare sa ii pun ghetute.
Cam atat. Va las sa ma scufund in autocritica din nou. Sunt foarte suparata pe mine.
bratafel spune:
elena cristina, radu si petra alexandra sa cresteti mari si sanatosi!
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Simonix spune:
Neatza :)
Alysh - un duuuulce Vlad al tau 
Nicole - 1. al meu a papat si carne de curcan - nici o diferenta fatza de alte carni (pui, miel). 2. Cantitatea de lapte la un bebe de varzsta piticilor nostri s-ar situa intre 500 si 600 ml pe zi (asa mi-a spus mie pediatrul). Doctorul meu mi-a zis ca prefera ca bb sa bea lapte decat sa pape iaurt, daca se poate. Eu ii dau 250 ml de lapte de 2 ori pe zi + o portie de iaurt / branza de vaci la ora 6. Nu stiu de ce sunt fete care spun ca iaurtul si branza sunt indicate peste 1 an - mie dr nu mi-a contraindicat acum, dar nu e nici entuziasmat de idee.
3. Nu stiu exat cat ar trebui sa doarma un bebe, al meu doarme cam 11 -12 ore, uneori 13, si mi se pare foarte in forma, face progrese, nu are nici o problema. Asa este el.
Andree-sanatate multa lui Eric 

Laura-sanatate lui Mircea 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
Bune dimineata mamicute,
Intram si noi dupa un we mai fara PC+DC.
Andree27 sper ca e mai bine Ericutzu, cum ti-au zis fetele scosul mucilor, asta e cheia in raceli. 
Micaela am vazut si o poza sexy acolo. Facea Robert neste ochi....
Miss is prezenta, dar in we cand e tati acasa eu am mai multe trebi decat in restul sapt. Paradoxal, nu? Zici de noaptea trecuta cu agitatie si plans, uite o idee - Daviducu are un dinte, da? Pai dinte nr. 2 urmeaza la scurt timp dupa dinte 1. Asa ca se explica putin. Robert nu a zis nimic la al doilea ca era anesteziat de atata panadol+nurofen cu raceala aia.
Adina sa-ti porti santoasa, ce oferta buna!
Laurita uff ce m-ai speriat cu mesajul... sa-i fi picat outul greu; mititelul de el, stiu ce rau e cand iti pica ceva greu, de asta a stat lipit de tzitzi; [pup Mirici dulce
Andreap nu te simti ciudat cu intarcarea, prioritatea e sa pape piticoata ce-i trebuie ca si consistenta; Felicitari pt suzy, la noi a facut minuni!
Vad ca avem o noua mamica de muguras Analis sa-ti traiasca printisorul, imi place la nebunie numele ales! Mai scrie 4-5 mesaje ca esti inca moderata si nu te vad fetele (decat cele ca mine care recupereaza din urma) ![]()
Alina aoleu...iar dintisor? Mi-ee groaza! 
Alysh super poze! Si lui Robert ii place la shopping, stie ca mereu ii pica ceva.
Simonix m-ai ter-mi-nat!!! Deci, ii pui parul pe moate?I-ai facut suvite? Rimel, ceva? E superb Robertelul, si ce activ si vesel e!
Ancaurna bien ai revenit.Bafta cu serviiul si copilasi cumintei si sanatosi in continuare!
Virginia ma intrebam pe unde umbi
Te pup!
Mi bebelina sa-mi spui ce solutie ai gasit ca si la noie super cald si suspectez o trezire macar din cauza caldurii - aaa..nu pot dom'le sa inchid caloriferul, desi e nou robinetul.
Leeloo hang in there! Trebuie sa fie o faza trecatoare, nu? E foarte rau ca tu mergi si la serviciu, ca altfel, erai chiaunel asa ca mine prin casa.
Simo unde esti? Sunteti ok? Sau iar shopping?
Robert inca mai maraie noapte, se trezeste cel putin de doua ori, il gasesc benoclandu-se la noi, in picioare prin intuneric. Daca il iau in pat la noi si mai uit sa-l duc la loc, a se citi "adorm" transpira rau de la salteaua noastra asa ca trebuie sa rog cerul si pamanul sa readoarma in patutul lui. E greu cand pici de somn.
In incheiere sa zic si eu La multi ani copilasilor ce s-au aniversat in weekend, multa, multa sanatate si pofta de mancare!
La multi ani Elena Cristiana!!
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
mi_bebelina spune:
Bratafel, am sa vb cu sotul sa vedem cum rezolvam cu caloriferele....multzam de sfat
Socrate, imi dau seama ca nu ti-a fost usor sa iti vezi copilul cazand, plangand etc........oricui i se poate intampla si cred eu, inceputul e mai greu, dupa aceea ne vom obisnui la fiecare cazatura, planset. Capul sus, esti cea mai buna mamica pentru puiutul tau!
Virginia, bine ai revenit pe la noi!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Seara buna fetelor, In primul ramd avem un set de POZE NOI. |
Un copil dragastos.
e dulce foc.