Gravidutze si mamici de Cluj-108
Raspunsuri - Pagina 8
anca.b spune:
neata! azi n-am avut bubitze deloc...sper sa nu mai apara...oricum sper ca e spre bine...nu-i mai dau nici un medicament, nici macar vigantolul pina nu-i trece de tot...doar tratamentul cu aerius....
Alex,
Gabi, imi pare rau ca ati ajuns la antibiotic, dar macar esti linistita ca ai incercat de toate inainte. o sa vezi ca vor fi eficiente medicamnetele si se face bine printzesa!
Co, merge montignac. mai am ceva de dat jos, dar nu ma stresez, ca nu vreau sa ajung "modela"...oricum am fost tare fericita sa vad ca hainele marimea L imi sint mari si a trebuit sa cumpar M. oare o sa ajung la S??? nu cred!!
Elena, ce face burtica?
Ada, f fain patutul! sa-l foloseasca sanatoasa puiutza!
Ioana, cum esti?
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
Neata si de la noi!
Gabi, Anca, Andreea, sanatate multa puilor...sa auzim de vesti mai bune zilele astea...
Adina, bun venit...spune-ne mai multe...vrem poze...
Ada, si noi avem un aptut asemanator cu al vostru, daor ca e alb si putin diferit ca model...
tu fetelor, mie mi-e groaza sa-l mai duc pe Eric prin mall-uri, spatii aglomerate, cica sunt cazuri de gripa in Cluj si doamne fereste chiar n-as vrea sa ne pricopsim cu asa ceva...
SI noi am fost la shopping in weekend, mi-am luat pantaloni si bluzite de la Zara si Debenhams, si lui Eric de la Debenhams, ca de obicei...tare imi plac hainutele de acolo..
Ce mai fac gravidutele? Cum sunteti?
Ne auzim mai tarziu! O zi frumaosa sa aveti
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ALEX29 spune:
buna dimineatza mamicilor
ANCA super ca nu ia mai iesit nici o bubita
IOANA cum te simnti ?sper sa esti ok si nu ai racit
GABI scumpo n ai ce face ,daca trebuie sa treci pe antibiotic ,asa se insanatoseste puiu mai repede
nu prea inteleg de ce va speriati asa de antibiotice ,slabeste imunitatea copilului sau de ce ?
eu n am luat de cel putin 10 ani antibiotic ...poate si mai mult si racesc f f rar
CO mi o imaginez pe Carina ce scumpa i cum tine pernutza
ELENA ,PIETRICEL cum sunteti ?
ADINA ce ti fac copilasii ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
puisorul spune:
Buna dimineata, haideti la .
Noi abia aseara ne-am intors de la Aiud. Am petrecut tare bine de ziua Stefanei care a fost o adevarata printesa. O sa pun poze mai tarziu sa o vedeti .
Imi pare rau pentru bolnaviori si sper sa treaca cat mai repede.
Bine ai venit Adina si felicitari inca o data Pietricel.
Vad ca in weekendul asta aproape toata lumea a fost la shopping. Si eu tre sa merg dar la mine e mai cu problema. Trebuie sa imi caut costum de baie. Daca ati vazut undeva dati de stire ca deja aproape am elimiat toate variantele stiute. Saptamana viitoare mergem la un parc acvatic in Ungaria si costumul de anul trecut e mare, cele de dinainte de sarcina inca imi sunt mici .
Mai revin
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
ALEX29 spune:
ANCA B eu is la marimea M dar zau ca n as vrea sa ajung la S ,am fost acu cativa anisori si cand ma uit in poze mi se pare ca eram tare tare slabanoaga si nu mi sta bine asa slabutza ,mai bine M
am incercat ieri niste pantaloni ,mi a placut f mult materialul ,erau marimea S ,imi erau f f stramti ,oricum nu ma avantaja modelul ,asa ca n am mai incercat M
anca.b spune:
Ani, asteptam poze de la petrecere. costume de baie ai putea gasi la argos (au un magazinas peste drum de somesul, linga piata verde). eu am mai luat de la ei iarna, si am gasit cu super-reducere.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
ANI ai incercat la Jolidon la Polus?
ANDREEA-Eric asa e ,am auzit si eu ca s f multe cazuri de gripa ,eu o duc pe Tiadris la Polus dar in cursul saptamanii cand nu i aglomerat deloc ,e chiar f ok .oriucum o duc de maxim 2 ori ,cand nu ploua sau nu i f rece prefer sa ne plimbam pe afara
paaaa ,am fugit la curatenie
Ioana13 spune:
Sunt varza...adica se poate si mai varza, dar oricum, nu mi-e bine. Nu am temperatura, nu curge nasu' sau tuse, dar ma trec traspiratiile si ma doare capu. Sper sa nu ia Patrick.
Azi ii instalam mobila in camera, sa vad daca nu voi plinge dupa patul de dormitor... Dar va avea si el, in sfirsit, dulapurile lui, ordine in jucarii.
Va pup
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
puisorul spune:
Stefana nu are perinita si nici nu vreau sa ii cumpar pentru ca nu mi se pare ca ar avea nevoie. Si patutul nostru este transformabil in patut de copii mai mari. Cred ca am si cateva poze pe prima pagina.
Anca, ce bine ca nu mai are Stefan bubite. Sper sa scapati de ele definitiv. Ai platit vaccinul de un an? In Marasti zici de Argos? Vineri am aflat ca s-a inchis Argosul.
Alex, e aproape rezolvata problema. Azi o sa platesc oita si ne intelegem cum facem
puisorul spune:
Ioana, poate totusi scapati.Sa ne pui poze cu camera P.
Alex, in Iulius si Polus am cautat dar nu sunt .