Gravidutze si mamici de Cluj-108

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, apar si dispar in citeva minute. in locuri diferite. e tare ciudat. practic diagnosticul e urticarie, insa nu stim cauza.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ale13 spune:

anca.b multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, sper sa nu racesti, Doamne fereste! Pe mine m-a durut gatul si am tot stranutat. Asa a debutat! Asta cu toate ceaiurile si oscilo si fructe si vitamina C!

Sara a avut niste acceste urate de tuse, se ineaca si ii vine sa vomite! Am sunat-o pe dr, a zis ca daca persista tusea, trecem pe antibiotic. Klacid. Nici nu am auzit de el. Offf! Cat am vrut sa evit asta! Sunt tare suparata!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi, Klacid a luat si Alexia. Dr a zis ca e amar, are niste granule amare si sa ai grija sa nu ramana pe limbuta. Alexia in schimb l-a luat fara probleme, nu a fost asa amar pe cat m-a speriat dr. Stiu ca e nasoala tusea, nu vreau sa imi mai aduc aminte. Oricum, pe viitor, sa stii ca un aparat de aerosoli e sfant pentru tuse, m-am convins pe piele mea(adica a Alexiei). Multa sanatate va doresc.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Tu fetelor... m-a scos tati de P la shoping si, minune, cit am stat acolo nu am mai avut nici un simptom de raceala, dar odata ajunsa acasa iar curge nasul si stranut A trebuit doar sa iau o pereche de blugi pt P, abia am mai gasit, trecusaea aproape toate perechile de la ZAra, in 2 zile... dar am gasit, asa de fancy e cu ei

Anca lasa ca e bine ca le ai, achizitiile noi!

M-am intilnit cu frumoasa Irina!!! si parintii! Diana nu ai mai dat pe aici! bataita

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

GABI - Ma bucur ca esti mai bine si poti sa revii la postul de mamica "24 din 24".
Sper sa fie bine si Sara.Mai incearca si cu ceai de cimbrisor.La noi chiar a dat rezultate.E adevarat ca reuseam sa-i dau cam 50 ml de ceai de ceapa si 50 de cimbrisor (cu o pipeta din plastic).

ALEX - Prea ai laudat-o astazi pe Daria.Dupa ce ne-am despartit n-a mai vrut deloc sa stea la cumparaturi, asa ca a iesit Dani cu ea la plimbare.

Daria tot cu biberonul isi bea lapticul, iar in timpul zilei, cand suntem acasa bea direct din canita iar la plimbare din canita cu cioc.

ANCA - Sanatate multa Soranei.Nu prea stiu exact ce s-a intamplat.A inghitit ceva?Si mie mi-e tare frica de intamplarile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Nici eu nu i-am pus perna inca la Sara. Cand e cu mucusori si are secretii mai multe pun sub saltelutza o pernitza pt. a sta salteaua putin inclinata.
ALEX, aici poti vedea patutzul nostru: http://good-times.webshots.com/photo/2390755350103714229zBExml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADA super dragutz patul ,ai grija sa nu sara din el ,se poate lasa si mai jos ?
ANDREEA bine ca a fost tati cu voi si te a salvat
GABI ,IOANA sanatate multa ,aveti grija tu fetelor dragi
ANCA felicitari pt achizitii

gata cumparaturile ,da zau ca am umblat zilele astea nu gluma

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Noapte de cosmar. Sara tuseste tot mai urat si des. Abia a dormit. E clar ca de azi trecem pe Klacid si Eurespal. Stiti ce ma doarte cel mai tare? Ca am tinut-o atata si tot la antibiotic am ajuns...

Adriana, multumesc
Andreea, i-am dat toate remediile naturiste din lume, inclusiv ceai de cimbrisor si de ceapa cu nuci. Dar se pare ca e viral si trebuie tratat cu antibiotic.
Ioana, ai grija, ca si la noi asa a debutat! Sa speram insa ca e o simpla raceala si o poti preveni acum!

Si mie mi-e dor de Diana si de LOre, oare de ce nu mai vin pe aici?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata

Fetelor, speram sa va gasesc cu vesti mai bune..:(

GAbi, tara rau imi pare ca nu scapati de antibiotic...dar cred ca dupa ziua de azi va fi mult mai bine Sara, sper din suflet

Ioana, sper sa nu te imbolnavesti si tu!!! din fericire eu am fost racita vreo 3 zile, dar Carina a scapat, desi am stat cu ea tot timpul...

Ada, foarte dragut patut, nu mai zic de posesoare:)Verdict: e o papusa superba, fara alte comentarii:) Oricum Alex mi-a luat-o inainte si eu vroiam sa te rog sa pui poze cu patutul. Ceva de genul mi-ar placea, dar bineinteles sa fie jos. poti sa ne spui unde l-ati facut?

Carina are peruta de pe la vreo 4-5 luni parca. e f subtire si de marimea unei perne mici, e din seturile pentru dormiit (am 3 seturi, fiecare plapuma+perna). Ideea e ca ea isi pune pernuta pe burtica sau o tine in brate (ca si mami), nu pre ajunge sub caput.

Ancule, sa intelegem ca functioneaza MOntignac? Daca se lasa cu cumparaturi?si pt Stefan

Anca( Sorana) ce face micuta printesa? INtra si zi-ne, sper ca ati scapat de problema

Diana, zic si eu cand ai vreme, mai scrie-ne una-alta

O zi minunta fetelor si multa, multa sanatate la bolnaviori si curaj la mamici!!!

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput