Gravidutze si mamici de Cluj-108

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

fetelor, am nevoie urgent de coodonatele de contact pt dr miu. care ma puteti ajuta?

si mai stiti vreun pediatru foarte bun?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

anca, auzisem de dr. Man, parca la Pedi 3 lucreaza ...sanatate...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ADINA - Bine ai venit in clubul nostru! Un pupic de la Daria pentru Luca si Alexandra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ale13 spune:

Andreea unde la Luca pt. Daria

Mergi la inceput

Andreea ce face Daria, cum sunteti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Bine ai venit, Adina! Eu sunt Adriana, poate iti mai aduci aminte, ne-am intalnit in parc, in Manastur.

Gabi,pt tuse...greu de spus, noua numai cu aerosoli ne-a trecut.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Buna Adriana,ce face Alexia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ADINA - Astazi am avut zi libera, ca Dani a stat cu Daria (de fapt mi-a dat el zi libera) dar n-am stiut sa profit de "libertate".Am stat 4 ore in oras si mi s-a parut o vesnicie.Am fost la Central, i-am cumparat Dariei o bluzita draguta si o caciulita, pentru Dani un cadou pentru ziua lui si pentru mine, mai astept ca de obicei.

Daria a facut baita si acum urmeaza joaca de seara.

GABI - Sanatate multa si ai grija de tine, pentru ca intr-adevar si mie imi este tare frica sa nu ma imbolnavesc (pentru Daria normal).Consuma multe citrice, lichide cat mai multe si incearca cu oscilococcinum - la mine chiar functioneaza.Un pupic pentru amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Ioana13e super aparatoarea aceea de pat. Eu chiar la ea ma gandisem pt. cand vreau sa transform patutzul in pat junior. Numai pe net am vazut si eu, prin magazine nu. Stii cumva sa fie la vreun magazin?
Alex, pacat ca nu ai nimerit cizmele sa fie ok. Tabloul ce l-ai vazut in poza e cadou de Craciun de la o fotografa ce fusese la nunta lui cumnatu. A fost o surpriza f. placuta . Chiar o sa mai vreau sa mai fac ceva poze mai profesioniste dupa ce face Sara 1 anisor.
Meliochii Sarei sunt mostenire de la mama mea. E singura din tot familionul cu ochi albastri. Nici nu speram sa am un copilas cu ochi albastri si uite ca s-a nimerit. AM vazut ca voi mai mergeti pe la sky prin Austria. Poti sa-mi recomanzi ceva statiune, pensiune? Noi am vrea ori la mijl. lui februarie , ori in martie sa mergem cateva zile. Nu am mai fost nicodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADINA bine ai venit printre noi mamico
cum esti ,cum te descurci ,hai cu amanunte
cum se comporta Luca cu mamarutza ?
ANDREEA-Daria si eu am fost la Central ,pacat ca nu ne am intalnit :(
GABI draga eu chiar nu stiu ce sirop sa ti recomand :(,sper sa te simnti mai bine maine

mi dorrrrrrrrrrrrrrr de nu mai pot dupa iubita mea micuta

ADA si eu vreau sa i fac niste poze mai speciale dar astept sa mai creasca putzin inca vreo 6 luni ca sa ma pot intelege cu ea mai bine , n am vazut nicaieri aparatoare pt pat si mie imi trebuie

asa tu fetelor ,m am dus la cumparaturi si m am ales cu o camasa f frumoasa si cu multe lucrusoare pt sufletelul meu drag Tiadris

pupici si somnic usor ,asaaa ma dor picioarele

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Gabi pentru tuse mai poti incerca ”minunatul” ceai de ceapa sau ridiche neagra (spalata bine, scobita la mijloc, umpluta cu miere si bei lichidul ce se produce). Eu am luat 2 zile cat am avut tuse seaca Paxeladine-pt tuse neproductiva si apoi Eurespal-tablete. Stai linistita Sara nu va pati nimic, ea e cea mai puternica!
Multa sanatate va doresc!

Somn usor la toata lumea,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput