Gravidutze si mamici de Cluj-108

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata

In primul rand vreau sa ii spun Adinutei bun venit oficial pe forum, apoi felicitari inca o data pentru cei doi copilasi, Luca si Alexandra. Abia astept sa o cunoastem pe Alexandra, care este nascuta in aceeasi zi cu Carina (13 NOiembrie), doar ca un anisor mai tarziu;) sa vina vremea buna sa ne vedem in parc!

Tot in primul rand vreau sa imbratisesz bonavioarele, Gabitza si Sara, sper sa fiti deja mai bine azi!!!!

Meli, sanatate multa de asemenea Timeei si un pt tine ca nu te-am vazut demult.

Ieri ne-am vazut cu Patrick, a crescut foarte tare, mi s-a parut inaltut bine, normal, doar seamna cu tati:) CArina l-a luat la fugarit, dar P nu a stat, asa ca...data viitoare:P Ioana, scumpa, nu am gasit pat, nici nu stiu und esa mai cautam, iar aparatoaprea mi se pare inca putin ineficienta, ma gandesc ca nu e indeajuns de protectoare deocamdata, dar ramane in plan pentru cand vom schimba patut in pat de donsoara.

Da, Alexutzo, m-am saturat de asta cu plasa, Carina isi ia laptele si vrea sa se urce in pat...la propriu, se urca pe noptiera si tot incearca sa se urce...noroc ca nu poate...de asta as fi luat un pat de lemn, sa dau jos un grilaj si eventual sa se poata urca atunci cand doreste, dar poate mai stau putin totusi....Nu stiu inca..Ma bucur tare ca ne-am vazut ieri, chiar daca eram in febre de shopping:P sa stiti pentru cele care nu ati vazut-o in ultima vreme, este o adevarata fotomodeala;) frumusica, slabutica, elegantica, nu mai zic;)

O zi minunata

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,co mersi de cafea ...chiar am nevoie de vreo doua-trei cani

ieri am avut o zi "neagra" dupa sperietura cu S ,am mers in Floresti la chef ...care nu era aseara ci este azi, am mers cu ei in Polus unde mi-am cautat botine care imi placeau nu aveau nr meu ,pe la 21,20 tocmai iesisem de la dus, ne suna socrela ca S nu vrea sa doarma ca o doare in piept,am mers la urgente la UPU pe Motilor a ascultat-o la plamani ,a palpat-o, dar ecograf a zis ca nu merita sa-i faca pt ca plasticul nu se vede, tb sa se elimine in kk, am ajuns acasa franta .
concluzia: fiti atente la ce obiecte au in manuta copilasii,monedele sunt periculoare, obiectele micute(piese de prin kindere)din ce mi-a zis aseara dr la urgente.

Azi sperrrrr sa am o zi reusita alfel ma impusc.

Adina,nu ne-am vazut de azivara,ma bucur ca ai hotarat sa ni te alaturi,ce-ti fac copilasii ,cum te descurci cu doi ??? sa ne pui poze sa va vedem.

Gabi,sanatate infinita,auzisem si eu ca e buna pt gat ridichea neagra scobita in care se pune miere de albine,sau siropel de propolis si patlagina.

merg iar la "vanatoare" de botine si dupamasa la chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA,in dimineatza asta mi am nimerit cafeiu
ANCA nu te mai necaji ,bine ca a trecut totul si ca nu i nimic grav cu ingerasu
distractie faina in seara asta si spor la cumparaturi
CO mersi mult ,esti o scumpa

GABI draga cum esti ?sper sa fiti cu totii mai bine

sa aveti o zi minunata

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!!!

Anca incearca botine la Bata, in Iulius. Sint f bune incaltamintele de la ei.

Coa zis tata lui P: "Ce frumoasa e Carina!!". Deci mai trebe sa ii placa si lui P si o luam acasa! Iar P, cam imita tot ce face taica-su, iar ce fac eu nu. EX: daca ma pupa R(tati) pe mine, imediat vine si P si intinde obrazul, daca il pup eu pe R, nu il interseaza subiectul.

Alex si eu eram cu esarfele, pina am constatat ca nu prea le port sau aveam 2-3 favorite si am renuntat la hoby-u asta!

Adina bine ai venit!Ce diferenta e intre copilasii tai?

Gabi te-ai refacut? Si noi Stodal am folosit, mi s-a parut ca a a vut efect!

Clara ce mai faci!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ale13 spune:

Buna dimineatza!!
Alex noi suntem bine,deocamdata ma descurc doar cand mergem afara nu pot cu 2 pici asa ca vine mama si ma ajuta
Co poate ne vedem in parc,noi am mai iesit
ioana13 1 an si 3 luni
soanso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna dimineatza mamici,
Co si eu am cautat mult patutz care sa imi convina si pana la urma am facut la comanda, asa cum l-am vrut eu. Nu iesi f. ieftin din pacate, dar macar e dupa placul tau.
Pe la ce varsta ati schimbat scoica auto pe scaun auto? Scoica mea e pana la 13 kg si o tzin inca pe scaunul din fata, langa mine. SUnt curioasa cum o sa accepte mutatul pe bancheta din spate, dar va trebui. Ma gandesc ca cu cat mai repede, cu atat mai bine.
AM inceput cautari, deocamdata pe net, de locatii pt. un mic party de aniversarea anisorului. Initial am zis ca nu fac la 1 an, dar se pare ca ar fi prea multi invitati si nu am spatiu suficient acasa. Sunt in jur de 8-10 copilasi plus parintii lor. Mi-ar placea o sala de party unde sa fie mai multe chesti gonflabile si jucarii pt. copii in jur de 1 an si masa parintilor sa fie alaturi, in aceeasi incapere.
Daca stiti o asemenea locatie, plsss...spuneti-mi si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata si de la noi!

ati mai fost careva cu viermisiori la pitici si daca da, ati primit zentel?doza unica?

si tot vroiam sa va intreb,piticii vostri dorm cu perna?ar trebui sa-i pun si eu?ca daca se punr la noi in pat, tare mult ii place perna, dar eu ma gandesc ca nu-i cazul.avem unul luat pt ea, de pici, cu o adancitura in mijloc, e special pt cei mici, dar nici aia nu i-am dat-o inca.

Gabi-cum te simti?

soso-saraca de tine, imi pare rau,poate o durea cum o jenat-o acolo obiectul cand a coborat.sanatate multa voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Anca, sper sa scapati repede de obiectul strain.

Adina, e bine Alexia, creste si e din ce in ce mai independenta.

Meli, Alexiei i-am cumparat perna in urma cu 2 luni, chiar avea nevoie.E o perna ca de adulti pt ca o pernuta mica nu ar ajuta deloc, ea se misca mult in somn.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Asa sunt de suparata!Eric de ieri e asa de bolnav.E plin de mucisori,iar azi noapte mi-a facut si febra 38!Spre diminieata i-a scazut,dar acum iar a facut!!!Saracutul toata noaptea a dormit decat 4 ore,si eu sunt rupta si mi-e o ciuda de numa ca azi numai noi doi suntem acasa ca tati azi e la servici!!!

Scuze dar nu am citit nimic in urma!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli eu i-am pus perina la un moment dat, mare, dar moale si destul de subtire, dar i-am luat-o, ca tot pe linga ea dormea si doarme mult pe burta, asa ca numa il incurca. Cind il pun la amiaz in patut cu sticluta il pun pe ea, dar dupa ce adoarme o iau.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput