Gravidutze si mamici de Cluj-108
Raspunsuri - Pagina 12
bex spune:
La multi ani, Anca!!! Sa ai tot ceea ce iti doresti si in plus sa fii iubita de sosonicii tai!!
Neata
Gabitzo, eurespalul e intr-adevar hororrrr. Nu stiu cum nu au reusit sa obtina un gust acceptabil pentru copilasi...Sper ca auzim vesti bune azi de la voi
Diana, sananate maxima si voua, sa nu mai auzim de medicamente etc...Despre Carina nici nu stiu ce sa zic...e atat de scumpa si de surprinzatoare...in fiecare zi face ceva nou, spune ceva in plus... Ultima faza de afectiune, cand ma asez langa ea in pat, imi prinde capul si imi pune bratul sub el si ma imbratiseaza, cum ar veni sa ma sprijin pe ea. e atat de scumpa, va imaginati...
Si alta faza, in care mai sunt si ceilalti pitici, vrea sa mance numai singura, isi alege ea bucatele si masa dureaza o ora...dar asta e:P cum ziceai si de Irina e deja independenta papusa:)
Ioana, cum te simiti? Ati luat canapea? Cum se distreza P singurel in camera?
Elena, sper ca ai o zi mai buna azi...
va , o zi perfecta!!
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
ALEX29 spune:
LA MULTI ANI ANCA SI TOT CE TI DORESTI ALATURI DE PUISORII TAI ,SA AI O ZI MINUNATA
ELENA draga sa treaca repede rau asta si sa te simnti mai bine ,vad ca incepi sa te intelegi tot mai bine cu strangarelu ,ce fain ca spune poezii
GABI superrr ca te simnti mai bine ,hai ca mi ai facut pofta de limonada asa ca trebuie sa mi fac si eu neaparat
CO ne ofera mititelele astea niste momente nici n am cuvinte toata viata ne vor fi intiparite in minte
IOANA aproape gata si la tine cu raceala .ce bine
bravo pt bebe ca sta in patutz
VELENA sper sa treceti amandoi cu bine peste capitolul asta si sa nu planga puiu ca nu i mai dai tzitzi
MELI nu cred ca vine vara curand , s au anuntat ceva ninsori pe sapt viitoare
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
ALEX29 spune:
GABI nu ne am mai dus la nici un film ,ne am comandat pizza si am stat acasa si ne am uitat la "Legenda vie"-dvd ,,oricum eu am fost cam obosita la cat am umblat prin mall ,asa ca propunerea lui Clau a fost f bine venita ,altfel ripostam
tu fetelor astazi era planificat sa merg dupa puiutz ,dar aseara pe la 7 pur si simplu n am mai avut stare ,aveam senzatia ca nu pot sa respir ,groaznic ,m am apucat sa ma uit in albumele lui Tiadris si asta m a dat gata, asa ca a trebuit sa mergem sa ne luam piticutza de la mami si nu va spun ce reactie a avut cand ne a vazut Doamne ca mi venea so mananc cat era de scumpa
si desigur in dimineata asta mi a si facut o traznaie
Am pus o in patutz la primul ei somnic pe la 10:40 si dupa vreo 5 min cu cine credeti ca ma trezesc in living ????????cu scumpa mea fetita ,mi s au inmuiat picioarele si toate transpiratiile m au trecut CONCLUZIA :SE poate da jos singura din pat ,am si urmarit o cum face :se prinde cu manuta de masa de infasat isi pune piciorusu pe marginea patului si buf aterizeaza pe covor
imi este f f frica sa nu si rupa manunta sau sa pateasca ceva ,nici nu stiu ce sa ma fac ,o sa pun perne in jurul patului pt mai multa siguranta
oricum trebuie sa i cumpar un alt patutz si asta cat se poate de repede
pupici ,am plecat sa fac niste macaroane cu branza dulce
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
Ioana13 spune:
Salut
La multi ani Anca!!! Multa sanatate toata viata si noroc!!!
Alex ce smechera e Tiadris! Ai zis tu ca se face gimnasta, dar se vede si din filmuletele pe care le-am vazut pina acum. P inca nu a reusit sa sara, dar e destul de inail patutul. Nu se poate da jos masuta de infasat? Poate asa nu mai reuseste.
Co nu e urgent sa luam canapea. Vrem una sa fie de dormit des, ca daca am renuntat la patul de dormitor... Eu mai dorm cu P in camera, deocamdata(promit ca nu il cocolosesc sau mamoses prea mult, sa ajunga un papa lapte)
Stie cineva ce canapele extensibile sint bune, de dormit frecvent, nu pt ocazional?
Starea de sanatate: azi noapte am avut temperatura 38,4, mare pt mine. Acum parca sint mai bine, tusesc deja cu expectoratii.
Gabi cum a fost noaptea?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
fetelor, va rog sa va dati cu parerea.piti de o vreme se tot trezeste noaptea si plange, se linisteste daca o iau langa noi.ce eu nu vreau,asa ca imi ia cam 2 ore pana de oboseala de la plans adoarme inapoi.ati patit careva asa ceva?oare care sa fie atitudinea mea?NU vreau s-o obisnuiesc in pat cu noi, asta pica din start.voi ce ati face in locul meu?
Gabi-ma bucur ca sunteti mai bine.
Ioana-poate scapi cu o raceala simpla.Doamne da!
Elenutza-lasa mami, ca macar vei fi o graviduta sexy.glumesc normal, zic si eu asa, sa gasesti ceva pozitiv in raul asta.te mentii in forma,hihi.
Alex-eu zic sa pui niste perne sa nu aterizeze in cap, Doamne fereste!
ma duc sa ma intind pana doarme a mea, ca azi noapte m-a tinut treaza de la 3 fara pana la 5 jumate...
anca.b spune:
Anca
Ioana, eu am o canapea extensibilia luata de aici: http://www.neostil.ro/. magazinul din cluj e linga autogara... canapeaua e cu saltea relaxa si se doarme foarte bine pe ea. fratele meu are de 4 ani si e impecabila. si o foloseste la dormit zilnic. eu o am de 3 ani si sint multumita, insa noi nu dormim pe ea. e doar pt musafiri.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
Anca, dar cum arata? Cum se trage? Din 2 bucati, ca cele clasice, sau de aia care se deschide din 3 bucati, parte care intra sub canapea cind e inchisa. Ai inteles ceva?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
Ioana, e din doua bucati...practic fiecare bucata e o saltea relaxa de o persoana. si cind o desfaci e un pat mare de doua persoane...acum vad ca nu se deschide pagina lor...hmmm...erau acolo si niste poze f ok...
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
velenamaria spune:
buna.
a trecut prima noapte fara tziti..dar a trebuit sa-i fac 150 de lapte praf pe la 3 jumate. e tare nasol ..daca nu-i dau nimic se apuca de plans si nu mai doarme..ceai nu vrea sub nici o forma. de dimineata la 7 cand s-a trezit nu i-am mai dat lapte de loc..oare e bine? nu stiu cum sa fac..
Antoni..si Edi se trezeste uneori noaptea si sta treaz vreo 2 ore...dar rar. el doarme cu mine in pat...faci bine ca rezisti si nu o pui cu tine in pat. cat de des se intampla sa se trezeasca asa?
Alex..mare grija cu patutul. e tare nasol.
LA MULTI ANI ANCA!
O zi buna sa aveti!
anca.b spune:
Ioana, uite, asta e: http://www.canapele.ro/odessa.htm
POZE NOI
Povestea Nasterii