Gravidutze si mamici de Cluj-108
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
multu' ftelor de raspunsuri ref. la bani...ce s-o fi intamplat??? de fapt ma mai intreb.... NU SUNT BANI, EVIDENT...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
kitzy spune:
Si eu mi-am verificat cardul vineri si nu erau intrati, azi n-am fost sa mai vad.
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
Ioana13 spune:
Andreea am uitat sa iti spun. mi-au intrat banii prin 22, dar luna trecuta in 31. poate ne dau cu rotatie mai tirziu
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
buna seara scumpelor!
vai,tot mai multa lume racita, am auzit ca iar sunt la "moda" virozele.din pacate.
Gabi-sanatate Sarei, sigur maine va fi mai bine, isi va face efectul antibioticul.cu mancatul, recupereaza ea, si a mea cand a fost asa n-a mancat mai nimic.
Ioana-sanatate mami, ai grija de tine, daca ai ajutor, tine-l pe P mai departe de tine si trateaza-te,baga niste lamai.
Soanso-felicitari pt inimioara,hihi,lasa ca poate chiar ai scapat de grija,de acum va fi poate atenta.
Elenutza-cum te simti mami?ce face bebe mic si bebe mare,hihi?
abia astept primavara, sa mai organizam o intalnire, si sa nu mai fie atata lume bolnava.si vara, sa mergem cu picii la strand.hm?
sa aveti o noapte usoara!
Meli+Timea-Larisa
velenamaria spune:
buna seara...am fost la gine..uff mi-a recomandat sa nu-l mai alaptez pe Eduard de loc mai ales daca voi avea nevoie de ceva tratament..asteptam rezultatele de la teste. deocamdata stiu ca am o mica rana pe col. nasol.
nu stiu ce sa fac. Eduard vrea tzitzi pe la 4-5 dimineata..o sa fie cam nasol..se va lasa cu plans...
Diana...salutari si pupici ptr Irina. am fost la dc.Stanciu. a fost tare mirat ca inca alaptez si mi-a spus ca nu e bine si ca e cazul sa ma opresc.sunt tare contrariata cu alaptatul asta.
noapte buna
elenuta23 spune:
SALUTARE TUTUROR
sanatate multa multa copilasilor si parintilor bolnaviorii
tare nasol e sa fii bolnavior, o stiu ca am fost eu, clau si apoi Dragos , e inevitabil sa nu i-a si copilasi de la noi
adina ma bucur ca ai venit in clubul nostru
ms de felicitari
abia astept sa o vad pe micuta Alexandra, parca il vad pe Luca
ic mare pt amandoi
asteptama poze
elena eu merg la medstar si ti-l recomand cu toata increderea pe Dr Boitor care are program marti si vineri , sincer inca nu am vazut un dr atat de meticulos
fetelor nu am greturi deabia de aseara au inceput si greturile pe langa raul care il am in organism, tot ce pap dau afara e groaznic , incerc orice insa e la fel
am mare noroc cu sotul meu care inca sta acasa si nu are delucru , el se ocupa de dragos in totalitate eu cat il schimb si stau in pat
am ieit acuma seara afara ca sa ma racoresc insa cand ies afara deja is transpirata toata , ma ia cu frig chiar daca afara e cald si soare e groaznic raul asta, numai de asta imi era groaza la sarcina sa nu imi fie rau
e ca si raul pe masina, ceva de genu
hai ca deja va fac capul patrat
in fine sa fim sanatosi ca e cel mai important, apoi raul asta a trece cu chiu cu vai
va doresc o seara placuta
Elena 6 + si Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
elenuta23 spune:
am uitat sa va zic , singurul remediu care ma racoreste e apa minerala care ma ajuta sa elimin gazele
la tara a fost tare frumos , a fost ziua nepotelului meu a implint 7 anisori, o sa va pun poze , a fost party party cu multi copilasi unde Dragos s-a simtit tare bine
pe zi ce trece e tot mai istet, stim deja multe poezii si cantecele pe care le recitam, mai dureaza pana le vom canta
cel mai tare ne distram cand recitam cantecelul <<bade palarie noua>>
si el zice bade palalie noua sau in lok de noua mai zice 1 si zece ca stie ca radem de el
nopate buna , fug la baie si apoi in pat sa adorm , sa mai uit de raul asta
elenuta23 spune:
maine ns daca mai intru la cat ma ismt de rau si vreu sa ii urez ceva
LA MULTI ANI!!!!!!!!! ANCUTA
SA FII FERIICTA, IUBITA SI SA RAMAI LA FEL PANA LA BATRANETE
bine ca ati trecut peste incidentu cu Sorana,
Gabriela77 spune:
Multumim Andreea de sfat!
Alex, bea Sara multe lichide din fericire, foarte multa limonada! E preferata ei! Eu am baut litrii in sarcina!Ati fost la film?
Diana, ce bine ca ai mai dat pe aici. Mi-era dor de voi!
Ioana, cum mai esti?
Adriana, nu ma mai speria cu statisticile astea…la atatea raceli cred ca mi-as lua campii!
Anca, ce usurare ca a eliminat la kk! Ufff! Bravos!
Elena, hai curaj ca va trece totul si vine bebe sanatos!
Noi suntem mai bine, eu chiar bine, la Sara deja se vad efectele antibioticului, dar Eurespal ala e supregretos, a si vomit de la el. Saraca!Mi-a mai revenit moralul!Multumesc inca odata ca ati fost asa supportive!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Ioana13 spune:
Gabi ba ma simt rau, ba mai bine! Sa vedem miine dimineata, sper ca a fost apogeul azi.
P a acceptat sa il pun direct in patutul lui, i-am zis ca nu mai avem pat mare si nu incapem in cel mic amindoi Are pat de o persoana in camera, dar el va mai dormi in patutul lui de bb.
Elenuta pacat ca ti-e atit de rau! Graviditatea e cea mai frumoasa etapa din viata, dar tu nu poti profita de asta din plin.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)