Gravidutze si mamici de Cluj-108
Raspunsuri - Pagina 10
ALEX29 spune:
DIANA am fost stresata ca slabesc darrrrrr nu stiu cum am reusit si iara am pus 2 kg pe mine asa ca acu is la 56 ,nu ma mai plang ca numai tampenii fac ,asa mi de ciuda ca numai la burta pun si de abdomene nu ma tzin
sa stii ca ai dreptate ,le creste f repede piciorusul
da ai patit o atunci cu raceala ,adevaru i ca nu e de glumit
ANDREEA mie nu mi au intrat banii pe card deja sunt 10 zile de intarziere ,astazi poate am timp sa verific si ti spun cum stau lucrurile
ADINA tare ma bucur ca prichindelu isi iubeste asa mult surioara
fa ti cont pe webshots si pune ne poze
GABI ,IOANA cum sunteti ?
ELENA ???
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
anca.b spune:
andreea, mie mi-au intrat banii...e drept, cu intirziere, doar in 21...trebuiau sa intre prin 17-19...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
soanso spune:
salutare
a iesit la iveala inimioara,socrela sa mirat ca era destul de marisoara,S mi-a promis ca nu mai baga in gurita diverse!deci suntem ok inimioara evacuata si mami fara stres.
cine are o reteda buna de crema pt tiramisu,vreau sa fac azi???
velenamaria spune:
buna fetelor..
nici mie nu mi-au intrat banii..uf si asteptam sa-mi vireze cineva in cont o suma..care a ajuns la o alta persoana cu acelasi nume ca al meu...acum trebuie sa merg la banca...
Anca ..felicitari ptr kk-i cu inimioara! si pe mine ma streseaza chestia asta.la un moment dat am bagat degetul in gura la edi..eram sigura ca are ceva si m-a muscat rau de tot chiar langa unghie. a curs mult sange ..si acum am buba.
Nici eu nu reusesc sa dau jos burta..asa ma enerveaza de numa.
Azi merg la gine la Med star..a fost careva pe-acolo? nici nu stiu la ce doctor am programare dar sper sa fie bine.
o zi buna tutror
Gabriela77 spune:
Co, nu suntem bine deloc...Sara e mai rau, acum pe langa tusea aceea groaznica, a facut si febra, nu mai vrea sa manance. CE sa mai zic...isi face greata de la medicamentele astea, mi-e tare mila de ea...Sper sa treaca cat mai repede si Doamne ajuta sa va ocoleasca pe toti virusii astia pacatosi!Am inceput antibioticul si Eurespalul!
Andreea, Diana, Alex
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
dpop spune:
serus fetelor, n-am mai fost demult pe la voi... daca nu o vedeam ieri pe ioana13] nici nu stiu cand ma mai vedeati pe aici . adevarul e ca nu prea mai am timp. plus ca am o stare de oboseala cronica, plus lene ...
gabi sper sa se faca bine sara, klacid am luat si noi - si eu si irina, klacidul (claritromicina) e primul recomandat de medici. sirop de ridiche neagra cu miere a luat si irina, plus ceai din centrul de nuca (cartilajul ala), plus inhalatii seara - inhalatiile au fost tare bune pentru tuse, ea tusea noaptea de numa se trezea de la tuse, si inclusiv noaptea la 3 cand se trezea ii faceam inhalatie, sa se linisteasca ...
soanso vai ce patanie, bine ca s-a terminat cu bine!
co ce mai face printesa cea frumoasa?
anamica ce repede cresc fetele! ce mult imi place cand ne povestesti de ana! si irina mai nou nu mai vrea sa mearga de manuta, vrea singura
elena la medstar e muresan cel mai de baza, din restul nu mai stiu, ca drita cealalta care era po****ra s-a mutat (imi scapa numele ei acum) nici mie nu mi-au intrat banii
irina mea creste mare, am fost ieri la polus cu ea si s-a indragostit de mascotele alea de carton de la domo, le tot imbratisa, trecea de la una la alta, apoi a inceput sa le pupe... greu am desprins-o de la ele. devine tot mai independenta si rebela.
cu sanatatea suntem pe panta ascendenta, doar putina tuse mai avem
va pup pe toate, ca nu mai am timp sa mai scriu
Ioana13 spune:
O zi de pus mobila, mai prosta, nu se putea, dpdv al sanatatii mele Dar s-a terminat, mai trebe puse hainele, ca P doarme in camera lui. A adormit instant, pe la 2 jumate cind a fost gata camera, acum la 4 statea in picioare si se uita prin camera mirat, am asteptat sa ma strige si pina am citit ce ati scris azi, nimic. M-am dus sa vad si iar doarme! O sa pun poze mai incolo. S-a marit f mult camera, adica spatiul, ca ea a ramas la fel...
Ana daca si miine sint rau ma duc la dr! Eu nu am mai facut temperatura de nu tin minte, dar azi am facut 37,4.
Cica asta vara au avut la Bata reducere absoluta: adica toata marfa pina in 50 ron!
Chiar m-am uitat si am constatat ca sunt f scumpe hainele de fetite! La ZAra, atit am apucat, un bolero, pe care il fac eu intr-o zi, daca ma pun, 34 lei cu reducere mare! Eu i-am gasit lui P bluze cu 9 lei de la 60, tot acolo... normal, acuma la reduceri, dar totusi!
Co eu am luat paracetamol si Cetebe(vitamina C concentrata). LA racelile de pina acum si-au facut efectul, dar acum cred ca e mai naspa.
GAbi, vai, imi pare fff rau de Sara, ca noi oamenii mari suntem praf la o raceala, dar ei. Si tusea aia, care nu o lasa sa doarma. Poate e bine sa iei aparat de aerosoli.
Diana acum ii trece numai raceala Irinei, aia de la ziua ei?
Ce-o fi cu racelile astea?
Anca bine ca v-a iesit inima aia... E prima data cind se bucura cineva ca a scapat de inima
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
IOANA mi l imaginez pe Patrik cum se uita in camera ,super ca are mai mult spatiu acuma
te pricepi la crosetat ,bravo
imi amintesc cate lucurusoare mi am facut cand eram in liceu ,asa mi de ciuda ca n am mai pastrat nimic
ai prins reduceri bune ,eu i am luat de la Zara o pereche de pantalonasi cu cordon ,f frumosi la 26 ron si o bluzita la 16 lei
fuga la doctor ,eu sa fiu in locul tau m as duce astazi
DIANA(-Irina) ma bucur ca ne mai dai cate un semn
GABI draga lichide bea puiu ?suculetz ,ceai ?
stii ce ai putea sa i dai daca ii place ,avocado ,are f f f multe vitamine ,poate inlocui chiar o masa ,o data pe sapt asa fac cu Tiadris ,il decojesc si il tai bucati si l papa f bine
macar jumate sa manance ,e ceva
ANCA superrrrrr ca a eliminat inimioara ,ce bine ca te poti intelege cu mamarutza
ANDREEA am reusit sa verific cardul ,nu mi au intrat inca banii :(
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
mami_alexia spune:
Ioana, asa e cu racelile la cresa "Cica" dr din Olanda spun ca un copil care merge la cresa raceste in medie de 23 de ori pe an (adica 23 este normal). Anul are 12luni...inseamna aproape doua raceli pe luna...adica copilul e non-stop racit. Si e normal
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabriela77 Co, nu suntem bine deloc...Sara e mai rau, acum pe langa tusea aceea groaznica, a facut si febra, nu mai vrea sa manance. CE sa mai zic...isi face greata de la medicamentele astea, mi-e tare mila de ea...Sper sa treaca cat mai repede si Doamne ajuta sa va ocoleasca pe toti virusii astia pacatosi!Am inceput antibioticul si Eurespalul! Andreea, Diana, Alex Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Gabi, pentru tuse noi am luat ceva naturist, PALTUSIN CU VIT C, cica fluidifica secretiile bronsice, favorizeaza expectoratia, e calmant, antitusiv cu efecte in tusea spastica, emolient, antiseptic... noua ne-a ajutat...
sanatate va dorim!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...