Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Fetelor, eu o sa fiu plecata cateva zile din Bucuresti. Sa fiti cuminti pana ma intorc!!! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 6+ POZE |
Drum bun la Bucuresti..voi fi cuminte. Si tu sa fii.
ALBUM
Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinus_25 Inainte de a-mi culca puiul, vreau sa urez burticilor nou-venite sarcina usoara, Alina 7+ DPN 9.09.2009 si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)Bondarul bzz-bzzzz |
Ti-am adimirat pozele si un filmulet care m-a facut sa la felul cum dansa, e simpatic..
ALBUM
Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +
amelita07 spune:
Buna fetelor, am mai intrat si eu sa mai vad ce mai faceti. Vad ca sunteti active nu gluma , de fiecare data am de citit multe pagini din urma sa vad ce s-a mai intamplat.
Eu am fost ieri si mi-au recoltat singe si secretii pentru analize. Vroiam sa va intreb voi ati platit la analize? Pe mine m-au pus sa le platesc pe cele din gama TORCH si analiza secretiilor. Au costat aproape 4 mil.
De ieri ma cam doare burta, ca la menstruatie, dar macar nu mai sunt balonata
Pupici pe burtici
amelita07 spune:
Ati vazut ce a patit saracul bebelus de la Galati? I-au rupt piciorusul in materinate si l-au dat asa acasa spunandu-le parintilor ca e umflat din cauza unui vaccin. Cand l-am vazut la televizor asa in ghips nu mi-a venit sa cred ca se pot intampla "minuni" din astea...
Roxxy80 spune:
Eu sunt pe aici, cu un ochi pe voi si cu 3 ochi pe Matei, care face numai prostioare. Scosesem rufele spalate din masina de spalat si, desteapta de mine, le-am lasat putin in lighean langa masina. Cand revin in bucatarie dupa vreo 5 minute (stiam ca Matei se juca acolo cu niste polonice), baiatul meu se lupta cu hainele sa le bage inapoi in masina. Jumatate dintre ele erau insirate prin toata bucataria pe gresie.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
Danuta1979 spune:
Eu una fac mancare si am luat o scurta pauza...pt. ca ma doare rau spatele de la stat in picioare. Pregatesc Ciorba de fasole boabe cu afumatura si Ardei umpluti...asta ca sa avem vreo 3 zile mancare calda acasa.
In rest...m-am ridicat din pat la 12 si apoi cumparaturi pe la Cora Militari..de unde mi-am luat printre altele sapun de bebelus ca sa ma spal cu el de-acuma si ulei de bebelus ca sa ma ung seara. Sunt cuminte, am ascultat sfatul mamicilor de pe acest forum .
In rest...ma simt bine..nu mi-e greata...nu mi-e pofta...ce ma dor ..ma dor in continuare sanii destul de tare si am usoare ameteli.
Mi-e pofta de mor de o tigara...am o sapt. de cand n-am mai pipat deloc..adica exact de cand am aflat de bebelus.Si eram fumatoare inraita..
Asta e...facem tot ce putem ca sa avem un bebe sanatos.
Maine la munca...ce nasol...
Voi ati anuntat la munca faptul ca sunteti gravide?
Dana 5+
Dana
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
aleesicoo spune:
ha ha ha ce frumos din partea lui... poate k s-a gandit k nu sunt spalate suficient
aleesicoo spune:
eu o sa lipsesc ceva timp de la calc k vrea iubi sa faca ceva .... un proiect... vb mai trz
honeybaby spune:
Buna burtici !
Acum mi-am amintit ca de sarbatori am mancat sunca .
Mie teama de listeria..
Sper sa fie totul ok . Nu mai vreau inca o sarcina pierduta
5+