Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

honey dauneaza sunca la sarcina?...eu fiind mai mik 22 d ani nu stiu sincera sa fiu ce este aia listeria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nu se recomanda sa mancam alimente nepreparate termic.
Iar cum sunca nu e preparata termin.....
aleesicoo - da un search pe net pt listeria. Ti-as da un link, dar netul meu merge ca melcul acum
Poate ne spun mai multe mamicile cu bb 2 . Banuiesc ca au fost si care au prins perioda sarbatorilor de iarna cu burtica .

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Eu sunt pe aici, cu un ochi pe voi si cu 3 ochi pe Matei, care face numai prostioare. Scosesem rufele spalate din masina de spalat si, desteapta de mine, le-am lasat putin in lighean langa masina. Cand revin in bucatarie dupa vreo 5 minute (stiam ca Matei se juca acolo cu niste polonice), baiatul meu se lupta cu hainele sa le bage inapoi in masina. Jumatate dintre ele erau insirate prin toata bucataria pe gresie.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Te ajuta la treaba baiatul .
Scuze ca te intreb, dar ai spalat azi?

ALBUM

Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Ce e mai rau...nu pot manca fructe, ma balonez instant si eructez (frumos spus) ca dupa o bere

Alina 6+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

alinus, numai de la fructe patesti asa ? Eu una sunt universal terorizata, orice mananc, ma manifest astfel cum spui... Naspa rau, ma termina !

Geani 5+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

Ioanact, ce mi-a placut filmuletul cu strumfa si cubul….cum se uita la el: asta ce-o fi? Oaaaa, da asta? Uite si niste bilute…
Nu-mi amintesc sa fi asteptat vreodata ziua de luni ca acum…maine dupa amiaza ma duc la prima eco…va povestesc maine seara.
Somn usor burticilor!

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Nu se recomanda sa mancam alimente nepreparate termic.
Iar cum sunca nu e preparata termin.....
aleesicoo - da un search pe net pt listeria. Ti-as da un link, dar netul meu merge ca melcul acum
Poate ne spun mai multe mamicile cu bb 2 . Banuiesc ca au fost si care au prins perioda sarbatorilor de iarna cu burtica .

5+

Mie nu imi place sunca....eu am prins per insarcinata de Sarbatori(2007)..dar a fost bine, am mancat ce am vrut..m putin sunca, dupa cum am zis, ca nu imi place.

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

...eu fiind mai mik 22 d ani nu stiu sincera sa fiu ce este aia listeria

aleesicoo, la 22 de ani nu se poate spune ca esti mica. Doar ceva mai tanara decat media burticilor de pe aici. Cand vei naste, vei avea deja 23 de ani si nu mi se pare nimic neobisnuit in asta. Temeri si frica de necunoscut poate avea o femeie si la 30 de ani, daca e la primul bebelus, insa vei descoperi in tine instinctele materne care te vor ghida si sprijini.
Daca spui ca ai o relatie stabila si solida, asta e cel mai important, un copil are nevoie, in primul rand de o mamica si de un tatic si abia apoi de bunici. Si oricum, mama ta va fi la fel de fericita ca si tine cand se va naste bebe, lucrurile se vor schimba in atitudinea ei, trust me !
Sarcina usoara si mult optimism !

Geani 7+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amelita07

Buna fetelor, am mai intrat si eu sa mai vad ce mai faceti. Vad ca sunteti active nu gluma , de fiecare data am de citit multe pagini din urma sa vad ce s-a mai intamplat.
Eu am fost ieri si mi-au recoltat singe si secretii pentru analize. Vroiam sa va intreb voi ati platit la analize? Pe mine m-au pus sa le platesc pe cele din gama TORCH si analiza secretiilor. Au costat aproape 4 mil.
De ieri ma cam doare burta, ca la menstruatie, dar macar nu mai sunt balonata
Pupici pe burtici

eu cand mi-am facut analize, cand am fost insarcinata cu Ioana, am fost la Dr Ginecolog, mi-a zis ce analize sa fac, am fost apoi la Dr de fam si mi-a scris pe reteta (acea foaie care va da cand sunt medicam. compensate), analizele care tb facute, si apoi am mers la un Cab medical care fac aceste analize..iar cu acea foaie nu m platesti, ca esti insarcinata, nu? Stiu ca femeile insarcinate nu platesc analizele si unele medicamente sunt gratuite.

ALBUM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

honey dauneaza sunca la sarcina?...eu fiind mai mik 22 d ani nu stiu sincera sa fiu ce este aia listeria

Uite aici un site despre listerie: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1362 .

ALBUM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex1405

Ioanact, ce mi-a placut filmuletul cu strumfa si cubul….cum se uita la el: asta ce-o fi? Oaaaa, da asta? Uite si niste bilute…

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby

Multumim ca ne-ai vizionat pozele si filmuletul, am mai uploadat unul..dupa ce se opreste melodia zice:"gata", si iar apasa pe buton sa cante.

ALBUM

Mergi la inceput