Mamici si Gravidute de Italia (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

LA MULTI ANI , ENRICO !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

LA MULTI ANI ENRICO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Irina, nu am noutati...Eduard la gradinita, eu acasa. As fi vrut un fratior pt Eduard, dar nu ma mai tine nervosul pt alt copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

dupa o zi de somn,nu stiu ce se intampla cu mine ieri seara la 22:30 dormeam sa zicem k e ok m-am bagat eu k sa ma pot trezi azi de dimineata!dar azi toata ziua am bagatde la 10 la 12:30m-a trezit foamea,apoi de la 14..pana acum la 17..doamneeeeeeee oi mai dormi deseara?????nu am dormit niciodata atat de mult!

ce sa va spun:mi-a fost o greata de la glucoza ce am baut-o de dimineata de imi venea sa mananc sareba mai mult dupa jumatate de ora dupa ce am baut-o parca eram drogata,m-i se inmuiase picioarele,imi era somn nu vedeam nici pe unde calcam!azi nu am facut nimic in concluziesi acum sunt ametita si parca tot mi-e somnik

ely 26 + sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

IRINA-ma bucur k fabian a papatimi imaginam k esti obosita,ieri seara vb cu frate-miu imi trimitea fotog si nu am vz msj tau...

ANDREEA-sper si eu k razultatele analizelor sa iasa bine dk nu ce-o vrea DOMNUL,oricum m-am obijnuit cu mancarea de regim,cateodata mai gust si altceva dar nu-mi bat capul prea mult!

bionda-sigur are treaba la greu!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ENRICO!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

LA MULTI ANI ENRICO!

ely-dormi ,fa-ti plinul...acum cat ai ocazia
ca dupa ce creste mai mare burtica nu cred ca o sa te odihnesti
la fel de bine.

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Miau venit neamurilece bine,ca azi cineva ma bagase in sperieti,mia spus ca o amica dea ei tot asa nui venea,iar cand a fost la costrol facuse o punga in care i sau adunat toate si facuse infectie si a fost nevoita sa se opereze.Pfiu am scapat

Fabi a mancat foarte bine in seara asta,Apropo ia aparut dunguta alba pe gingia de jos,deci?sa ma astept ca in urmatoarele zile sai iasa?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo

Mergi la inceput