Mamici si Gravidute de Italia (47)
Raspunsuri - Pagina 5
ely2304 spune:
IRINA-imi pare rau k fabian se simte rau,mititelul tare agitat trebuie sa fie..lasa k o sa treaca si perioada asta

.musafirii tai te tin pe jar...
ciudata situatie..stai linistita conteaza cel mai mult,poate si faptul k esti obosita,slabita influenteaza venirii in intarziere.

maine dimineata tre sa ma trezesc devreme merg sa-mi fac un alt set de analize(o sa beau chestia aia dulce-CURVA ii spun aici)nu prea ma incanta ideea sa inghit chestia aia pe stomacul gol![]()
![]()
important e sa iasa ok,pana la urma!o sa-mi iau putina lamaie la mine in caz de nevoie,clar dk ma vor lasa sa o pap dk nu rabdare!
ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
dragutele..eu ma duc la nani k maide am desteptarea la 06:30...![]()
![]()
si cum imi place sa 

dimineata nici nu va puteti imagina ce lene o sa-mi fie sa cobor din pat!va

pe toate ne "auzim"maine,noapte-buna sa aveti si bebelushii vostri somn usor sa creasca mari

ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
bb_yasmi spune:
buna fetelor!!
vreau sa va intreb ceva,:anul acesta vom petrece sarbatorile de paste in sicilia (palermo)...ati fost in aceasta perioada (la mijl lui aprilie) acolo??? sau stati acolo? stiu ca e mult mai cald fata de la noi (zilele trecute erau in jur de 15 grade).
va multumesc.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Irina20 spune:
Neatza fetelor!
Aseara mia mancat boticul meu destul de bine;mia trecut prin cap sai amestec supita cu iaurt simplu,ca stiu ca la inceput cand nui placea ceva asa faceam si manaca, mancat si aseara
Acum sta langa mine in pat si tipa ca sal bag in seama,da ce tipa
Roxali ce bine ca iti mananca de toate acum,la mine mai grelut e un puturos si inca jumate,ii e lene sa mestece si se ineaca ca prostoiul,ii dau si eu sa guste din tot ce mananc eu.
Ieri am facut si eu prostii in bucatarie.Dimineata ma uitasem la data de expirare la oua si vazusem ca azi expirau si cam aveam cateva,si ce sa fac cu ele?mam apucat am facut ardei umpluti,am facut niste piftelute,si am pus sa fac si chec cu restul de oua.Mie de obicei numi creste deloc checul,asa ca am zis sa pun ceva mai mult in tava sa iasa ca si cum ar fi crescut,lam pus la cuptor si nam mai dat importanta si cand ma duc in bucatarie era mai mult de jumate in cuptor si un fumalau
...si asa imi facusem de treaba,si aseara pe la 8 curatam cuptorul demi sareau capacele.Asta e se mai intampla![]()
Ely sunt superbe pozele,n-am mai stat aseara ,numai tiam scris pe mes si am inchis ca aveam un somn...
Berarpiri ce mai face Ambra?e sanatoasa?
Katia tu ce mai spui?Giulia?
Ginger tu ce mai faci?
Roxali?
Georgy tu cum te simti?e mai bine?
Bionda nea parasit de tot,din cate vad.Cred ca ramanem din ce in ce mai putine pe aici.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo
Irina20 spune:
bb_yasmi eu nu am fost pe acolo,Imi pare rau nu te pot ajuta,poate stiu fetele ceva
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo
Berarpiri spune:
'Neatza!
ely-am vazut pozele.A crescut burtica frumusica.
Sper sa fie totul bine la analize!
irina-Ambra nu e asa de bine.Are o tuse urata,
si nu stiu ce sa fac
...in sensul ca mi-a zis o tipa ca e
cam periculos siropul pe care i-l dadeam eu(Bisolvon).Acum merg
cateva zile pe metode naturale(ii dau galbenus de ou+miere+lapte;
si ii pun batistuta udata cu tuica,pe piept),si daca nu trec tre'
sa-i dau ceva,nu pot s-o las asa.
Ma bucur ca a mancat Fabian aseara.
Chiar ca e ciudat cu musafirii tai...
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Ginger00 spune:
Aici sunt!
Iar n-am dormit azi noapte,saracutul de Mihai a avut dureri mari din cauza maselutei ce iese si plangea de mi se rupea inima.L-am dat cu Dentinale pe gingie si Nurofen dar nu tare l-au ajutat.Cand ma gandesc ca mai avem inca muuuuuulti dintisori de iesit ...
Irina- eu le dau zeama de orez de la 6 luni cand au diaree,nu stiu daca tu poti sa-i dai asa repede.In orice caz ,ar fi bine sa suni pediatrul si sa intrebi ce sa faci in asemenea cazuri.
BB Yasmi-n-am fost doar in Sardegna dar face mult mai cald ca in nord,poti sa-ti duci linistita si costumul de baie prin aprilie ![]()
Irina20 spune:
Berarpiri poti incerca si u ceai de ceapa,da nu stiu daca iti va bea cai cam ciudat la gust.Imi pare rau pt ea,eu urasc tusea.
Ginger fabian are 8 luni jumate,deci pot sai dau,si cand era micmic,tot asa mi sa spus sai dau zeama de orez,dar am intrebat am zis poate voi aveti un alt remediu
Ginger00 spune:
Irina-scuze,nu stiu de ce mi se parea ca e mai mic...cred ca ma gandeam la Bionda
.In orice caz,orezul e cel mai un remediu acum cat sunt asa mici.
Noi maine avem ultimul vaccin de bebe iar dupa aia doar la 6 ani.Speram sa nu-mi faca ceva reactii ca ne ajun dintisorii...
Berarpiri spune:
irina-chiar azi mi-a zis si mama de ceai de
ceapa.O sa incerc,poate,poate...
Nu ar trebuie sa elimini si alimentele care ar putea favoriza
diareea.Macar pana isi revine burtica lui.
raluca-cred ca ti-e f. greu.Sper sa fie mai bine
dupa ce mai creste Anais,si sa nu mai aiba probleme.
ginger-poate dupa ce mai cresc putin,se mai obisnuiesc cu durerea,Ambra nu mai plange la fel de tare,cand ii
ies dintisorii.
De la vaccin,ar putea face febra,dar nu e neaparat.
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''