IA/FIV in Brasov

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

hai ca o speriem pe biata fata,nu te supa pe noi da asa s-a intampla.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

foryv..sper sa nu ajungi peste cativa ani sa ne dai dreptate!sper din suflet sa ai puiutul tau asa cum iti doresti!
insa eu am colindat 8 ani prin cabinetele dr-lor din brasov,fara nici un rezultat si nici un diagnostic!totul era in regula si trebuia sa astept minunea!ptr ca nu aveam nimic!!!surprinzator!dar nici bebe nu a venit!si deja am 10 ani de cand astept un bebe!dar de-abia acum cand am schimbat orasul si dr-ii sunt sigura ca ma indrept in linie dreapta catre bebe!anul asta cu siguranta voi reusi!
asta va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foryv spune:

La stimata dr. Codruta Ciobanu.Cat despre cabinete si medici nu imi e frica,deja ii cunosc si le zic din prima clipa pt ce am venit,in 3 ani de zile am luat toate cabinetele la rand.Si niciodata nu mi-au spus ca as avea ceva,eram perfect sanatoasa si trebuia sa astept,cat despre intrarea la programare e de belea,la Eva eram programata la 5 si am intrat la 10 la dr. Anastasiu. Nu mai surprinde si sperie nimic,decat trecerea timpului,care ma dispera
.Ma duc la Podasca apoi la Gliga sau Lupu,vd eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

foryv de ce nu mergi tot la anastasiu?mie mi s-a parut destul de bun fata de restu...........

Mergi la inceput