IA/FIV in Brasov

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mai..nimeni nu stie de la ce!avand in vedere ca se fac de la operatii sau infectii..ceea ce eu nu am avut niciodata! asa ca.. Dzeu stie de la ce!insa toate organele din mine erau ca intr-o plasa!ceea ce ar fi dus si la un esec in cazul unui fiv!!daca nu ma operam clasic..nu reuseam un eventual fiv!
cat despre 'personalitati' si eu sunt de aceeasi parere!!!te sustin!ptr ca toti au devenit niste "nume cu titulaturi inalte" dara au uitat sa fie oameni!si fac totul ca pe banda!tratandu-ne ca pe un ....!

Mergi la inceput

si..acum nu stiu ce sa cred,insa..o cauza ptr aparitia aderentelor ar fi fost instilatiile facute!sau chiar si de la hsg!asta din ce mi-au putut spune dr-ii. nu stiu insa ce sa zic sau sa mai cred!mi-ar fi placut sa fiu doctor!!ca sa stiu!
dar,asta stiu sigur-din cauza aderentelor,uterul meu nu mai era mobil!chiar daca am fost fara sa stiu sau daca as fi ramas insarcinata,as fi eliminat sarcina fara sa stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

azui?eu cred ca de la viata aia sexuala destrabalata pe care ai inceput-o devreme la 19 ani!!!!!!!!!pai ce naiba te mai miri?????si bolile sexuale ai uitat de ele?(GLUMESC!!!!!!NU TE SUPA ,SPUNEAM CE ZICEA CRETINA AIA DE DR)

Mergi la inceput

sa stii ca stiu o tipa care din cauza instilatiilor i-au putrezit trompele si a trebuit sa i-le scoata,asa ca este posibilsa fi facut alea de la ele mai ales daca aveai si vreo infectie si ti-a imprastiat-o!

Mergi la inceput

exact!!stai linistita ca nu ma supar!
mai ales ca asa cum am zis acolo..tampita aia de doctorita era in stare sa zica ca inghitim si spermatozoizii sotilor ptr a ramane insarcinate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foryv spune:

Buna fetelor,cred ca o sa merg pe Bv mi-au fost recomandati Podasca si Glig dar eu mai am pana ma apuc de treaba pt ca sotul e plecat,momentan pregatesc trenul. Deci prin august ma apuc de treaba.Cat despre mine ce sa zic op. laparascopic in iulie 2008 ,endometrioza,de grozava DR. Ciobanu,care habar nu are pe ce lume e si care dupa op nu a vrut sa mai dea okii cu mine,dar de asta este.Am incercat naturat de atunci pana acum dar nimic,natural nu cred ca voi ramana ,in mai facem 3 ani de cand ne kinuim,asa ca....
Cat despre Dimassi e un rezident care in afara de candidoze si kiuretaje mare branza nu stie sa faca,parerea mea,care l-am prins de garda in una din noptile cand aveam crize,si nici macar nu stia ce e aia eno si cu ce se mananca.
pupacesc curajoaselesi bafta sper sa reusim candva

Mergi la inceput

fporyv daca mergi la podasca asta te trimite la gliga pt ca nu prea are timp te "sterile" asa am auzit!eu am fost pacienta lui gliga 4 ani si ...........nici un bebe!oricum iti doresc succes si sa faci bebe repede

Mergi la inceput

foryv..ce sa zic..bafta multa!iti doresc din toto sufletul sa reusesti!insa..parerea mea e ca vei pierde timp degeaba cu toti dr-ii din brasov!ptr ca ei nu sunt specializati nici unul pe infertilitate!
te ajuta insa varsta..caci pe langa faptul ca la ginecologie in brasov dureaza programarile cate 2-3 luni,nu rezolvi mai nimic!iti vei da seama de lucrul asta intr-un final!
dar,fiecare cu sansa lui!ca sa termin intr-un mod optimist,ptr ca nu vreau sa te dezamagesc si nici sa te influentez-sa speram ca sansa ta va avea un final fericit!cel pe care ti-l doresti!
bafta multa!

Mergi la inceput

da pe langa faptul ca obti o programare in 2-3 luni cand ajungi acolo nu intri la ora programata ci dupa 3-4 ore daca ai noroc.......am inteles ca erau fete care intrau si la 12-1 noapteaasa ziceau........

Mergi la inceput

lara,asta pot sa o confirm si eu!eram programata la ora 16 si intram in cabinet la ora 23..chiar imi zicea sotul,ca e prea de tot!noroc ca nu mergeam singura-o luam pe cumnata-mea cu mine,ptr ca ar fi greu de crezut asa ceva!
intr-adevar podasca stie sa asculte-dar nimic mai mult!!si ca si tine lara..cred ca am fost la toti dr-ii din brasov!in afara de gliga-ptr ca iti povestisem ce se auzea de el!si nu am vrut sa risc!
si foryv..de curiozitate-la care dr ciobanu te referi?ca sunt 2!

Mergi la inceput