Pepenasi de iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 3
mcoca spune:
Laremi, spanacul are multi nitriti, nu stiu ce sa zic ... Eu i-am dat din borcan.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Banu2268 spune:
misa ti-am lasat ceva la mess
daca poti intra sa mai vorbim
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
kamelya spune:
Banu eu n u mai alaptez de la 3 luni;nu a mai vrut Daria;noi avem acest program 6-10-14-18-22 si la 2 ca se treseste sa pape; dar nu-l respectam tot timpul
va doresc o seara placuta; noapte buna
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
mcoca spune:
Banu, eu sunt fun Hipp. Si eu alaptez. Am inceput cu o masa, dar mandra a inceput sa nu mai manance legumele in asteptarea fructelor, asa ca am pus fructele la 4 (legumele+iaurtul la 12).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
kamelya spune:
avand in vedere ca suntem in ianuarie si vremea este schimbatoare si eu sunt de acord cu Liberty Mall
va 
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
laremi spune:
Aici borcanele nu prea sunt, oferta e foarte saraca si preturile astronomice, dar si produsele sunt cat de cat naturale, ei nu folosesc multe ingrasaminte chimice. De fapt, unii nu folosesc deloc cred, ca de multe ori mai gasesc si viermi prin fructe si legume. Oricum, mersi ca mi-ai amintit de nitriti, citisem de ei, dar uitasem. O sa ma interesez cum e cu spanacul aici.
Banu2268 spune:
multumesccc mult
deci diversificarea dela 5 6 luni
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
mcoca spune:
laremi, uite ce scrie pe borcanasul meu, poate te ajuta :spanac 45%, apa, cartof, faina de orez, ulei de floarea soarelui si ulei de colza (cred ca e rapitza).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
oanasm spune:
banu produsele hipp sunt special create pt bebei..si sunt recunoscute a fi bio...uite http://www.hipp.de/index.php?id=17#R ...mergi pe site si vezi detalii..au o gama variata de produse..pe categorii varsta
..noi inca papam san..si avem cate de cat un program..dar nu ff fix...depinde la ce ora se trezeste...dar mananca cam la 3 ore..max 4
off..ce m-as intalni si io cu voiiiii 
Oana
de
Raul
Tecky spune:
kamelya acum tb sa asteptam sa scrie si Turturica ca sa fixam ziua si ora.Din cate imi amintesc ii convenea duminica.
Am uitat sa va zic ca i-a trecut raceala Ralucai,am fost azi la control.