Pepenasi de iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 2
Banu2268 spune:
da da
balonase din saliva
cateodata ma si sperie parca mi se par imense
Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
Banu2268 spune:
de fapt cateodata radeam
parca a mancat sapun
mcoca spune:
Banu, noi am inceput la 6 luni cu piure de fructe (mar, para, banana) timp de 6 zile sa invete sa manance cu linguritza. Apoi am adaugat si piureurile de legume. Am inceput cu morcovul (2 zile), apoi pastarnac, fasole verde, dovleac, dovlecei, mazare, spanac, sfecla rosie (fiecare cate 2 zile, alternate culorile si apoi repetir).
Dupa o luna am bagat iaurtul si putin mai tarziu voi incepe sa combin legumele, o data ce si-a format gustul fiecarei legume ....
Vicky si Maya (27.06.2008)
laremi spune:
iriss, nici mie nu mi-a placut mango in Romania. Nu stiu de unde provine si cum este pastrat (apropo, sezonul de mango incepe peste o luna, ce e acum pe piata e de anul trecut). In India insa, e alt mango si e tare tare bun. Eu cand am venit aici vreo 2 luni nici n-am vrut sa-l gust, ca stiam din RO ca nu-mi place. Si e bun cel galben, nu cel rosu cu verde.
Maine vreau sa ii dau spanac, voi cum ati dat simplu sau combinat cu ce?
oanasm spune:
mda...deci io scrisesesm mesaju' inainte sa apara mesaju' lui ile ....aiurea....aiurea..aiurea...jenant si pueril....si io vazusem ca albumul lui mada nu mai este...si asta in 19.01..dar n-am zis nik tocmai pt nu duce din nou la discutii aberante...cu invinuiri si acuze
banu face balonase din saliva..banuiesc..nu!? sau din huba-buba...na ..noi diversificarea nu am inceput-o inca caci suntem pe tzitzi exclusiv..dar vreu de saptmana viitoare sa-i dau cate o lingurita de ceva..sa se obisnuiasca cu ea si cu inghititu'...fff probabil voi incepe cu borcanase Hipp..care sunt bio, fara gluten, zahar si alte magarii
Oana
de Raul
dr_anca spune:
Bine ca s-a clarificat si asta.
Acum putem sa nu ne mai si sa trecem la diversificare?
Eu cred ca discutiile de mess trebui sa ramana acolo cu bune si rele.
Acum pls sa trecem la scutecele
Fiica-mea a mancat carnita si i-a placut .
Anilansa putem sa ne intalnim maine pe la 11-12 vb pe PM.Eu stau pe Primaverii dar 6 ani am locuit in Tudor
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
Banu2268 spune:
voi mai alaptati?
stiam pe cineva careii facuse program la 6 la 10 la 2 la 6 si iar la 10,
eu daca mai am lapte vreau sa-l alaptez in continuare.
si introduc alimente la 1 singura masa pe zi?
va multumesc mult
Banu2268 spune:
eu cu borcanase de la hipp adica nu stiu
parca as vrea ca totul sa fie cat mai natural
dar la cate e-uri si chimicale or fi si in alimentele care le-as cumpara oare care ar fi mai bune? hipp sau legume? macar hipp sunt destinate copiilor nu?
Tecky spune:
Salutare!
Nu-mi place deloc treaba cu COMITETUL!
Eu propun sa ne vedem cu Turturica la Liberty Mall,mall-ul din Rahova,la Trafic Greu.Eu voi veni sigur cu Raluca.
maitreyi am facut 3 radiografii,aveam pus diagnosticul inainte de a ramane insarcinata dar fizioterapia este interzisa in sarcina.
mcoca sunt de acord cu tine.
ileanna foarte frumoase pozele cu Vladut si tu arati bestial!
Gallyb ce par lug si des are Xenia.
Marina sa stapaneasca sanatoasa Sofia pasaportul si sa calatoreasca mult.
Flo super tare
Banu stai linistita ca toti bebelusii saliveaza.Eu i-am dat Ralucai suc de mar,apoi de morcov,portocala.
Va pup