Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

absoluta ti-am raspuns si la subiectul cu cresele despre laptele de la pranz: vorbesti cu ingrijitoarele si in prima faza ii duci masurile de lapte in cutiuta, daca altfel nu doarme. incet, incet o sa se dezvete.

alte vorbe n-am la mine ... pup stup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Loradin - rapidi le mai vrai tu pe toati! si eu am fost grabita ca tine si mi-a zis sa revin dupa 2-3 saptamani, desi mi-a zis initial ca a vazut o pata mica neagra, dar nu stia daca e cu ochi sau e vreun chist

radcarmen - lasa ca o sa vina soarele si in Baia Sprie
Urato, unde mi-e ginerele, ha? de cand nu ai mai pus poze?

pisi - io zic sa pastrezi virusul...sa ai si tu ceva de la se moa. Felicitari Norei pentru Tudu, tudu ibei!....Noi am inceput cu Shakespeare ca-i mai simplu "tu vei or nu tu vei" tot cum vrea ea io tre sa fac!

Giulico - sanatate maxima si nu o solicita prea mult pe maica-ta, cai la cura si e depresata si o doare cerebelul!

cat despre Raresu' eu cred ca nu i-a placut cum erau asezate lucrurile in sertar si ii arata lui Roxinovici cu trebe sa le puna!

Despre noi nimic nou sub soarele acoperit...doar 3 canini care se vad in gingie, dar nu mai sparg.

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Loradin - rapidi le mai vrai tu pe toati! si eu am fost grabita ca tine si mi-a zis sa revin dupa 2-3 saptamani, desi mi-a zis initial ca a vazut o pata mica neagra, dar nu stia daca e cu ochi sau e vreun chist

radcarmen - lasa ca o sa vina soarele si in Baia Sprie
Urato, unde mi-e ginerele, ha? de cand nu ai mai pus poze?

pisi - io zic sa pastrezi virusul...sa ai si tu ceva de la se moa. Felicitari Norei pentru Tudu, tudu ibei!....Noi am inceput cu Shakespeare ca-i mai simplu "tu vei or nu tu vei" tot cum vrea ea io tre sa fac!

Giulico - sanatate maxima si nu o solicita prea mult pe maica-ta, cai la cura si e depresata si o doare cerebelul!

cat despre Raresu' eu cred ca nu i-a placut cum erau asezate lucrurile in sertar si ii arata lui Roxinovici cu trebe sa le puna!

Despre noi nimic nou sub soarele acoperit...doar 3 canini care se vad in gingie, dar nu mai sparg.

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Loradin, daca ai avut fecundarea in 7-8 ianuarie, in 48 de ore se fixeaza embrionul . Asta inseamna ca ai 2 saptamani si 2 zile. Nici cel mai mare ecografist nu ar putea vedea. Stai linistita si asteapta cam 6 saptamani. Sigur e bine bebe, te-ai dus mult prea devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Loradin si sora mea a patit la fel ca tine. La 4 saptamani s-a vazut la ecograf sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si copilasi

Va multumim pt gandurile bune ,dar nu am avut timp sa scriu.Carl e bine,doar ca a avut o perioada de mami in sus,mami in jos si mami sa-l tina in brate,si trebuia sa stau in picioare cu el in brate,daca ma asezam plangea.Asa ca citeam,am mai avzut si poze dar recunosc ca nu tot si pana sa scriu,intervenea altceva.

Sanatate al copilasii bolnaviori!

Loradin - iti doresc sa primesti vesti bune data viitoare cand mergi la medic.

Radcarmen - bafta multa sa-ti gasesti un alt loc de munca,poate gasesti ceva si mai bun Trebuie sa fie greu sa fii anuntat asa dintr-o data .

Mady,Kitty - bafta cu cura si usurel usurel ca sa n-o dati in altele. Kitty,m-ai facut sa rad cu pozatul din elicopter

Mihael@ - bafta cu scoala de soferi!

Carmen - ma declar vinovata,eu dunt mamica de baietel care a muscat dar a si fost muscat.Oricum arata nasol muscatura.Daca stau acasa langa parinti nu fac din astea? Probabil ca nu,dar la vara cand se vor juca afara,vor vedea la ceilalti mai mari iar cei mici sunt niste maimutele care copie tot.

L-am vazut si eu pe Mihai innotatorul!
Eu mergeam mai des la innot inainte sa lucrez si ciudat acum am abonament gratis de la munca si nu am mai fost decat de doua ori.La cinema la fel,am gratis si legea imi permite sa-mi iau liber sa merg la cinema cu Carl(la program pt copii)dar uite ca ma delas

Absoluta - si Carl e dependent de lapte si nici la ei la camin nu le da decat la masa si cu canita.Asa ca s-a invatat Carl,la camin doarme fara bibe,si acasa cu bibe.Nu-ti fa probleme,e treaba lor sa-i faca sa doarma si eu pot spune ca de cand a inceput la camin Carl nu se mai trezeste noaptea sa bea lapte,decat daca adoarme de pe la 18 si pe la 3 dimineata il ia foamea.
Bafta la camin!

Felicitari lui Edy si Nora pt poezii! Edy deja are vechime la spus poezii

Elyanne - poate m-am exprimat eu gresit,dar nu am spus ca ma deranjeaza ca se terzeste Carl noaptea si plange.Faptul ca se trezea noaptea si plangea imi arata ca e ceva in neregula,plus ca ii mirosea si gurita,iar Carl a fost "n" ori racit si cu toate astea dormea noaptea.Deci asta mi-a atras atentia,ca ceva il durea;fapt demonstrat apoi la medic ca era infectie.Iar atunci cand a vomitat si nu i-am dat nimic,a fost un virus,iar aici se stie ca nu dai antibiotic sau pastile la incercare la virusi.O data cu raceala vin mai multi virusi care in general pleaca fara urmari,si daca nu,se da tratamentul care poate ataca virusul respectiv.Daca incerci cu anumite pastile care nu esti sigur,risti sa-l faci mai puternic si sa sensibilizezi corpul.
Deci sper ca nu am lasat impresia ca sunt asa o mama incat sa ma deranjeze cand plange Carl si nu ma lasa sa-mi fac somnul de frumusete As sta cu Carl treaza 200 de nopti dar sa stiu ca e in bine.

Imi cer scuze dar nu am vazut toate pozele,dar o voi face!

Hai sa va spun,ca tot veni vorba de un alt bebe ceva timp in urma.In weekend cum vorbeam cu Klaus imi spune ca imbraca-te...Ma imbrac si unde credeti ca ma duce? Sa-mi arate o casa care ii place si care s-ar incadra in banii care noi ni i-am permite.Klaus : "ma gandesc ca in curand o sa-mi spui ca vrei un Carl2 si noi aici avem doar 3 camere " (fara ca eu sa aduc discutia de un alt copil in ultimele luni)
Din pacate casa nu avea documentatie pt tot ce era cladit si nu ne-am putut risca(klaus si-ar putea pierde locul de munca).Ideea e ca acum stiu ca vrea si el si ca poate peste 10 ani,dar casuta va veni oricum,si la batranete imi voi bronza ridurile in gradina

Gata,ma pun sa fac un pic de curat.
Sa aveti o zi buna!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut fetele,
aparem si noi si ne incadram in grupul bolnaviorilor dar sper sa ne treaca mai ales ca am trecut pe antibiotic.

am incercat sa citesc din urma si am vazut noi gravidute carora vreau sa le urez sarcina usoara si bebelusi sanatosi.

mai fetelor deja ma puneti pe ganduri cu burticile voastre, i-mi aduceti aminte de vremuri frumoase si parca vreau si eu, desi initial zisesem ca mai asteptam pana la anul, cred ca o sa incercam di vara asta, sa vedem ce o iesi si sper sa ma descurc singura cu doi copii ca de altfel ca multe dintre voi.

am incercat sa vad poze cu copii minunati, dar cel mai mult m-a distrat RARES cu plimbatul pisicii, a fost grozav.
am mai vazut o domnisoara VERONICA superba cu codite, sa dea domnul sa stea cu ele pt ca nu as vrea sa o tunzi.
si chiar asa mai KITTY ce ti s-o fi parut asa ciudat ca se ducea baiatul cu cana de lapte in loc de echipament
am vazut si o frumusica blonda si creata pe nume ANA.
REIN tie iti tin pumnii si abia astept sa vad un bebe mic si dragalas.

mai fetelor va dati seama ca mai avem un ic si incepem aniversarile puiutilor nostrii?
abia astept.
va pup si va doresc o zi frumoasa.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

super tare Raresu! Ma da' Cipi e cam tanataloica ... eu stiam ca pisicile astea sunt agresive nici decum asa sociabile.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuulti ani, Adelyna!

Loradin o sa fie bine... daca stii cam cand a fost conceput.. hotarate-te si tu la o data a UM cu 2 sapt. in urma... 22 dec. de ex Si tine-o asa... ca mereu te vor intreba... Acu ai avea 4 sapt. Cam devreme... deci te-ai grabit... eu am fost la 5-6 sapt. la primul control.

Rein si eu sunt fan cofetaria Alice Sunt cele mai bune...
Cand eram gravida cu Elena, inainte sa ma nasc i-am pus pe toti in tema... sa nu-i prind cu flori la spital, tort sau prajituri de la Alice... altfel nu-i primesc

Stefaniya Doamne fereste... nu m-am gandit o clipa la ce ai scris acolo... nu stiu de la ce anume ai tras concluzia ca as putea gandi asta despre tine... sorry... chiar nu stiu ... nu astea au fost intentiile mele...
Eu sunt patita cu virozele... la noi de cele mai multe ori, am dat-o in altele mai rele... chiar si cu antibiotic: Elena in colectivitate, ei mai sensibili poate pt. ca au fost mititei la nastere... Ideea e ca am incercat si nu antibiotic, asteptat antibiograma si dat antibioticul la care iese ca ar fi sensibil... dar cand mi-au spus ca dureaza vreo 7 zile lucratoare pana am rezultatul, iar starea lor se agrava, n-am mai putut astepta... ajungeam iarasi la vreo pneumonie... Deja incep sa ii cunosc cand e ok doar cu oscilo, sirop de tuse, apa de mare in nas... si cand nu e de stat fara antibiotic si trebuie sa mergem la doctor...
Eu spuneam despre mine... ca ma termina psihic cand vomita... pt. ca ei la fiecare viroza (fara treaba cu stomacul) inghit f. multe secretii si probabil au si gatul f. rosu... si atunci apare senzatia de voma... iar ei vomita si de 4-5 ori pe zi, 2 uneori 3 copiii... la intrevale de 1-2 luni intre viroze pur si simplu ma da peste cap... Cand vad primii muci ma gandesc ca o luam de la capat
Sper ca ne-am lamurit... si acum ai inteles ce am vrut sa zic

Si io am una bucata motan tantalache , dar numai cu o persoana : Elena... cum l-a prostit, nu stim... pe baieti nu-i lasa nici sa-l atinga... pleaca sau le da lu labuta peste maini... nu i-a zgariat, dar nici nu i-a lasat sa-l chinuie de la bun inceput...

picii bolnaviori si tinem pumnii sa va revenit repede...

Ai mei la fel: Elena muci transparenti si tuse, Andrei muci verzi si f. rar tuse... Mihai inca nimic (si fratiori au deja o sapt. de raceala sau ce o fi asta)
Mai stau cateva zile si daca tot nu se impunatateste situatia, mergem iar la pediatru... macar nu s-a inrautatit intr-o sapt., dar nici asa la nesfarsit nu cred ca-i ok.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Iaca-ta ce mesaj am primit la 17.41 "Sunt la spital,mi-a pus epidurala,in 2 ore trebuie sa nasc,in rest sunt bine,mi-e somn tare.Pupici"

Si acum de dragul vremurilor trecute si cu aceeasi emotie:

Hai Rein!!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput