Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanici spune:
Adelyna, La Multi Ani fericiti!!!! ai vrut sa scapi sa ne dai praji si suculet?! las ca la anu nu te iertam
linkul cu pozele l-am editat pt ca e bine sa evitam consumul de zahar si grasimi s-apoi m-am gandit la burticute, uite ce i-am facut lu Rein.
aaa, Rein, Adelyna nu e chiar asa roz in realitate, nici gospodina nu sunt si nici cocos mandru n-am acasa. Pozele cred ca deformeaza realitatea.
noi aventuri cu cipi http://good-times.webshots.com/video/3041726090100999248EbYvPW
Sanatate la puiutii bolnavi
rein spune:
Carmenefr, fix la cofetaria Alice am fost. Maaama si pentru prima data era doar o singura cumparatoare la prajituri mici asa ca am ales ce si cat am vrut, pe indelete.
Cred ca din cauza ploii nu s-a incumetat nimeni ca de obicei e coada pe 3 randuri si ma duc la praji mari.
rein spune:
Si am facut apoi si un lighean de gogosi buune, sa le las de indulcit acolo la baietii mei in caz ca ma opreste maine doctorul sa nasc.
da' nu se compara cu torturile Roxanei asa ca nu-mi permit sa le pozez.
loradin spune:
Buna seara,
LA MULTI ANI ADELYNA!!! MULTE ,MULTA SANATATE ALATURI DE CEI DRAGI!
V-am ramas datoare cu un raspuns! Am fost la control si raspunsul a fost" ori ati venit prea devreme ori este extrauterina.M-am necajit,am intrat in farmacie, mi-am mai cumparat un test....si ce sa vezi...doua linii ca focul pozitivate imediat. Sunt dezamagita dar fericita.Nu stiu.....e un amestec.....Spre rusinea mea nu-mi pot aduce aminte prima zi a ultimei menstruatii insa ce stiu este faptul ca,conceperea a vut loc intre 6-8 ianuarie.M-a chemat peste o saptamana! Insa.....simt eu ca bebe e bine dar imi joaca feste....ma incearca. Pupici la stup!
Era sa uit! Ce bucurie mare ca m-am vazut pe listutza gravidelor!!!!!
gabi78 spune:
Am revenit!
Azi Tudor A MANCAT!!! Sunt foarte bucuroasa si multumita. Imi cere cam la 2 ore cate un pic cate un pic si daca ii dau ce imi cere mananca multumit si incantat. Si pic cu pic azi pe langa branzica, ousor, carnita , cartofi si altele a mancat nu mai putin de un borcan de 800 de gr de compot de cirese. E mare fan! Si am compot facut de mama din ciresele noastre de la tara, 100% naturale, lucur ce se poate vedea si din tona de proteine care se lasa la fundul borcanului. Mie mi-e cam sila dar el si cu taicasu manaca pe rupte.
Giulia sanatate maxima! sa nu fie nimic grav!
Si la Edy asemeni!
Vazut Raresul harnicut! bravo!
Duminica si Tudor s-a jucat in parc la nisip cu lopatele unei fetite si am remarcat ca spre deosebire de asta vara "i-a iesit". Adica pune nisip in forma rasrurna forma ... nu ca asta vara cand dadea cu sutul in orice construiau alti copii de mi-era si jena sa il mai duc acolo.
Felicitari tuturor gospodinelor! Eu m-am facut o lenesa grupa mare!
Si spor la curele de slabit, unde de asemeni eu niciodata nu am avut izbanda.
Noapte buna tuturor!
P.S. Tot stiam ca am ceva de spus si uitam ce. Aveti grija ca umbla un virus nasol de computere care se ia prin USB. Cica in weekend s-a virusat si Bricostore-ul din toata tara,dar nu stiu sigur daca din cauza asta.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
roxanici spune:
Loradin, o sa fie bine! nu stiu daca te incalzeste dar si io am patit cam la fel cu rares numai ca dr meu a fost mai optimist cand mi-a zis: "te-ai grabit, ai venit prea devreme, dar cel mai probabil e ceva acolo"
si asteptam inca o saptamana; daca trebe, trebe, dar noi stim ca e bebe acolo
kmi78 spune:
Loradin, iti doresc sa fie totul in regula cu sarcina , iar daca mama simte ca e acolo, doctorul cred ca s-a inselat cu ceea ce a spus, SANATATE!
La multi ani iubiti si fericiti, ADELYNA!
super tare Rares, ce ocupatie si-a gasit , tot e mai buna decat ordinea de prin sertare, ce hotarat si-a aruncat cizmele ce-i stateau in drum, pe buna dreptate ca l-au incurcat, iar Cipi, ce mandru sta el acolo, mai rar pisica plimbata...
Copilasi bolnaviori? v-ati gandit sa le mai dati un pic de lucru in plus la mame? nu-i vina voastra , stiu, sa va insanatositi cat mai repede, pupici!!!
absoluta spune:
De luni Timeea se duce la cresa. Am niste emotii de mor.
Fetele din Bucuresti am descoperit un cozonac de casa de muriti. Daca vreti va spun de unde sa luati.
Azi a fost sotul meu pana la cresa sa duca niste acte si i s-a spus ca Timeea nu are voie cu lapte. Ce o sa faca , ea cand doarme la pranz cere lapte?!
elpower spune:
Buna dimineata!
In primul rand, multa sanatate bolnaviorilor! Tare rea perioada asta.
Laura fii barbata! Puiul mic se prinde bine saptamanile astea si la urmatorul control sigur se va vedea la locul lui. Eu am fost la 5 saptamani si clar, n-avea cum sa se vada. Norocul meu a fost ca am dat peste un medic cu suflet care mi-a zis ca nu are sens sa imi faca eco ca nu se vede asa mic. Dar daca la teste, a doua liniuta se inroseste pe zi ce trece mai mult, inseamna ca HCG-ul ala care arata ca e sarcina creste asa cum trebuie.
Carmen, pana gasesti altceva, poti baga somajul, cum au zis si fetele.
Roxi, ce pisica cuminte! Si Rares ce mandru o plimba el prin toata casa! Am ras de n-am mai putut cum i-ai zis lui Rares "sa nu indraznesti!" la al doilea sertar. Surpriza mare pentru mine a fost ca te-a si ascultat. Thea mea sigur il deschidea si pe al treilea si si le tragea-n cap pe toate.
La multi ani cu sanatate, Adelyna!
Scuze pentru intarziere.
pentru scumpul Raul si oitele lui!
Diana, grea restrictia asta cu laptele la cresa. Un de incurajare pentru mamicuta cu inima stransa! Si un si pentru Timeea mica sa se obisnuiasca la cresa sa nu o intristeze pe mami.
Despre noi nu prea am ce spune pentru ca trec printr-o pasa proasta si nimic nu mi se pare demn de reprodus. Dimpotriva. Or veni si vremuri mai bune.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
pisikuta spune:
mai terminati va cu prajiturile! aloooo!! pe unii ii doare stomacul si vor sa dea macar 2 kile jos, da?
kit: micuta giulie, sa fiti mai bine azi.
dianaj: cred ac ne ati luat. la voi e mult mai distractiv cu poeziile .
la noi e cam asa:
tudu, tudu
ibei
mimia
bei
nuuuu
tod
mime
totod
- s a recitat din cutu, cutu, na grivei
rugaciunea inger, ingerasul meu se deruleaza in acelasi stil minimalist...
asa ca, draga laures, chiar si cu un edy indaratnic, care ti intoarce dosul si refuza sa ti recite la comanda, tot esti in top . asta ca sa nu mai zic ca stie mai multe poezii decat mine maestrul tau.
radcarmen: proasta vestea. regret ptr tine si ti tin pumnii stransi sa gasesti altceva, multumitor.
si, in primul rand, adelyna, la multi ani ptr ziua ta! sa fii fericita si iubita toata viata!
anne: bine ti a revenit cablul, mai, ca ma intrebam ce ai patit. si daca nu ma vizitezi nici la mare, nici in gabon, ma mut undeva mai atractiv. ca vad ca toate va dati numa' la kitty, ca la stupu' cu miere. o fi ea mai dulce...
o sa ti zic mai jos si ce am facut cu conitza nora, ca sa nu mai zica nu.
roxis: cand a pus mana pe ghete am crezut ca i le pune lu' cipi in picioare. ca si ala, cum sta ca sultanul la plimbare
loradin: bebe sa fie!
gabi: felicitari lui tudorica! cu virusu' ala nu stiu cum e, dar pot sa ti zic cum a fost cu virusu' de la bicky . bicky, trebuia sa l pastrez sau aveam voie sa l sterg?
asaa.. sa va zic cu nora...ieri mi am dat seama ca i spun mereu nu, nu, nu e voie, nu...prea multe interdictii. si ieri m am controlat si am incercat sa o comut spre zone alternative. si a fost asa fericita, m a pupat intr una seara, mi a zambit multumita de cate ori ridica fatuca spre mine. si sint tare incantata. sa vedem cat ma tine
pup stupul. o zi frumoasa!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day