Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)
Raspunsuri - Pagina 7
adelyna spune:
Rein,mai fata draga satura-te acum de dulciuri cat mai poti ca dupa ce nasti nu ai voie aia sa nu te constipi,cealalta nu e buna pt lapte.....
Roxanici , sotul ala al tau cred ca e mandru tare.Eu fac doar chec si cozonac restul de cumparat dar tare as sta la masa cu ceva gatit in casa.Ce rime bag .
Pupici ma duc sa gatesc,de 2 zile mancam numai in oras,a fost ziua mea vineri si am sarbatorit pana duminica dar afara si am inceput sa uit sa mai gatesc.
adelina si piticii
Vacanta 2009
carmenefr spune:
Adelina, La multi ani pt ziua ta si petrecere frumoasa in seara asta!
Rein, sa nu-mi spui ca la cofet. Alice ai fost, ca-ti pui toate bucurestencele de aici in cap de ofticaCu mine in frunte!!!
Auzi la ea, un kg de praji...Dau cu voodoo daca nu te gandesti si la noi
Mady, merci frumos, esti draguta, dar probl la mine e ca-s mignona, si se vede toot ce e in plus; nu-s multe, vreo 8, dar se vad,io la simt...Ce mai, astea-s kg pe care le-am luat de cand am inceput sa iau anticonceptionale, adica de vreo 9ani ...Ma bate gandu' sa ma abgradez cu un sterilet...sa vedem.
radcarmen spune:
La multi ani Adelyna!
Azi dupa-amiaza am primit o veste "minunata". Firma la care lucram declara falimentul si se inchide. Asa ca tre sa ma gandesc incotro sa o apuc.
No, sa fim macar sanatosi si poate trecem cu bine si de asta...
O seara buna!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
RaisaFudulu spune:
La multi ani Adelyna
Radcarmen...pupici si sa dea DD sa gasesti ceva si mai bun decat acolo...lasa ca un sut in fund e un pas inainte...noi suntem alaturi de tine, macar sufleteste..pupam..
Fetili dar nu mai vb de dulciuri ca io mor de pofta...iar de facut io am doua maini stangi...ma apuc dar nuimi iese sunt o catastrofa in bucatarie....noroc cu soacra...dar dulciuri nu are chef sa ne mai faca..
Raisa
Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Roxanici cum de nu ai stiut de ziua Adelynei...tu care esti un univers in materie de date, da de acum daca stai toata ziua sa faci cuib de viespi si alte bunatati sa faci pofta la lume...nu mai ai timp de date nu -i asa....asa ca mami_2007 ia de noteaza in tabel sa nu uitam la anu
Raisa
Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA
riloasa spune:
Adelyna, iti doresc sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lumea asta. Ma bucur ca ai o viata mult mai buna ca aici si un viitor pentru copii.
Fetelor, e jale peste tot, se fac restructurari in toate firmele, multe se inchid. Numai asta aud in jurul meu. Va fi o perioada grea pentru toata lumea.
gabi78 spune:
La Multi Ani, Adelyna! Sanatate multa si sa fii fericita!
Unde ati gasit link la prajiturile Roxanei? Ca eu nu am gasit!?
Felicitari Edy! Nici eu nu stiu toate poeziile alea.
Carmen sa fim sanatosi ca le-om duce pe toate.
Revin. Tudor vrea compot
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
Kitty spune:
De azi dimi incerc sa scriu si nu sunt in stare.
La multi ani, Adelyna! Sa te bucure fetele tale si sa fiti sanatosi si impliniti cu totii!
Kmi asta e reteta de pizza crocanta din cartea masinii de paine, nu stiu ce ar trebui sa fie mai pufoasa. A pus Biky reteta de pufoasa. De intins nu stiu ce o fi fost, ca a mea s-a intins usor, depinde poate si de faina. Spor la bucatareli.
Carmen , sper sa treceti cu bine si pt incercarea asta.
Giulia nu e mai bine. Are si acum 38 si tuseste urat. Daca maine nu e cu nimic mai bine mergem la doctorul ei.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ane2200 spune:
Hello, hello,
Roxi, am salivat si eu la torturile alea, mai ales la Pavlova. Cand o sa ma simt gospodina, o sa incerc si eu reteta. Deocamdata, de un an de zile tot zic ca fac un tort diplomat. Poate ma mobilizez de ziua mea. Filmuletul cu Rares n-am reusit sa-l vad (din cauza de comp bolnav), dar dupa poze mi-am dat seama cam ce a facut pe acolo.
Kitty, Mady - bafta la cura. Asteptam noutati.
Laura - sanatate multa lui Edy, sa-i treaca tusea. Cam scurta lista de poezii, ar trebui sa-l mai inveti cateva.
Pisikuta - deja la plaja, din ianuarie? Frumos. Vreau si eu. Dar cred ca ma duc pe insula la Kitty, ca am auzit ca acolo e cald. Si eu am observat la Raul intr-o perioada ca repeta totul de trei ori. Am ajuns la concluzia ca face si el ce aude, ca si noi probabil ii spuneam totul de trei ori. Nu chiar asa ca el "vreau, vreau, vreau", dar dupa ce-i spuneam de 3 ori, probabil ca ma plictiseam si incercam alta metoda. Asa ca... de la mine i se trage. Ca metoda, cred ca distragerea atentiei functioneaza mai bine. Io inca nu l-am pedepsit pe Raul. Am un baiat tare cuminte (desi incapatanat) si nu am simtit nevoia sa-l pedepsesc.
Diana - Alex sa se obisnuiasca repede la cresa. Cat despre poezii, absolut superb. Lasa, ca el va avea premii la alte chestii, nebanuite de tine acum.
Rein, profita acum, ca dupa aia, adio timp de plimbari la cofetarii. Plus ca, asa cum spuneau si fetele, aia nu e voie, aia face rau...
Adelyna - La multi ani {s]
Of, Carmen, ce veste nasoala. Daca firma intra in faliment voi nu intrati in somaj? Macar e o suma de bani care vine pana cand iti rezolvi ceva in alta parte. Tinem pumnii si ne rugam sa fie bine. Tare mi-e ca asta e abia inceputul, multe firma vor avea probleme.
Raul azi noapte s-a trezit la ora 4, disperat ca nu-i merge jucaria muzicala si nu mai vede oitele pe tavan. Si da-i si plangi, vre-o ora. I-am achizitionat azi baterii noi, sper sa-l tina macar o saptamana.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul