Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Andradregea-s-ar gatu' mai repede...io n-am inteles faza cu "azi sunt o doamna" si gatu' rosu...
Esplicheaza-neeee

Daca mai trebuia sa gaiesc ceva...oi mai grai alta data, ca mi-a expirat memoria.
Va pupam si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

am reusit sa culc i eu pe donsoara ca azi a sarit peste somnul de amiaza,de prea multa energie ce are. Kitty,pai cine ne mai d noua retete de tot felul daca intri la cura? O intrebare pt tine: am facut pizza dupa reteta ta c mie imi place crocanta, m'am chinuit putin cu intinsul aluatului ca nu am plans si nici sucitor sau cum i'o fi zicand, pan' la urma l'am pus in tava dar a iesit foarte crocanta ,coca era ca biscuitii, deci, ce ar trebui sa pun mai mult sau mai putin în compozitie sa nu iasa chiar atat de crocant, pt ca vreau sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Roxaniiici, tu ai facut toate torturile alea care urmeaza dupa cuibul de viespi? Pe bune, maine ma duc sa imi cumpar o tona de prajituri sa-mi treaca pofta!! Te declar gospodina ideala!!

Si Rares gospodinul perfect! cum stie el sa faca 'treaba'! Daca te incalzeste cu ceva, al meu face la fel numai ca in sertarele mele cu 'nu spui ce' ca ma declara unele mama denaturata!

Carmenefr , o sa cresc natalitatea, da' in sectorul 2 ca aici domiciliez.

maine ma duc si eu sa depun dosarul de recalculare. sper sa nu nasc pe la coada aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza haideti repede la o cafea..

Kitty asa te vreau la cura,haide langa mine...

Roxyyy moooaaammaaa dar ce de bunatati ai tu acolo,fata vrei sa te faci cofetar??? felicitari!

Carmen dar tu vrei sa slbesti?dar arati f bine...

rein hai ca mai ai puin si o sa ai 2 copii minunati...

razvi acum vine de la mama,il aduc ei k afara ploua si eu nu am masina,si il aduc ei cu masina lor...abia astept sa vina ca mi-a fost un dor de el....

hai va pup ma duc sa termin cafeaua!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaa...ca nu pot zice " buna dimi" ca nu e buna deloc.

dupa cum spuneam sambata edy tuseste , a tusit toata noaptea, sunt ca un zombi dupa 1 cana juamte de cafea, el e mai vioi ca niciodata, parca ar fi dormit toata noaptea neintors( da ela saracutul a fost mai mult treaz si jelea si tusea)..nu face febra, nu are muci..doar tuse..pe care a luat-o de la cresa..nici nu ma asteptam sa nu culeaga ceva de acolo!asta e ...
se pare ca isi fac efectul siropurile..plantusin si cel facut din ridiche neagra cu miere..si Vit.C.
deci : sa vedem cat ne tine si ce ma oftic la maxim ca de miercuri se obisnuise din nou la gradi si mergea fericit fara plansete si alte cele...si acum..iar o iau de la capat...offfffffff...important sa se faca bine ca anu asta inca nu a fost racit.

vad ca nu si-a pierdut pofta de mancare desi cu tusea care o are ma asteptam sa pape mai putin...neh, doar vb de edy..dar cel mai mult ar manca fructe si mai ales LAMAIE!!!

mai devreme imi canta:" vine mecu supalat...tusea....o funica l-a picat/...iar tusea...."

citesc din urma si voi mai reveni.

mi se inchid ochii.....

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

am citit in dimineata asta ptr 3 zile cat nu citeam altadata pe o saptamana. a intrat primavara n voi si ati iesit la bazait?
vad ca ati iesit la inaintare cu frumoase poze cu copii minunati, cu prajituri, torturi...
in rest cam monoton, n a iesit niciun ac la inaintare. oaaah, plictiseala mare...

noi am fost pe plaja ieri, cu lopatele si galetica. a fost cald, chiar daca dupa 2 s a pus pe ploaie. am stat 5 ore, avem un prieten cu casa direct pe plaja, pe nisiep. de mare il despart doar 5 metri de plaja. astept pozele facute de altii, sa le impart cu voi.

ma mai raportez cu un copil incapatanat, ajuns muult prea devreme la varsta lui nu, spus cu obstinatie de 3 ori la fiecare cerere din partea noastra. vrei sa mananci? nu, nu, nu. trebuie sa plecam. nu, nu, nu. hai sa te speli pe maini. nu, nu, nu. care i metoda cea mai buna, oare, ca sa iesim din criza asta? distragerea atentiei? pedeapsa?

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

raportez si eu un copil plin de lacrimi cand l-am lasat la cresa, s-a obisnuit prea mult cu mine sper sa ii treaca repede.

Si doi la mana, ce melc suparat? Am incercat si eu poezii cu Alex, dar el le trece prin filtrul gandirii si s-au dus naibii toata rima, tot ritmul si toata ideea de poezie:

Eu: Catelus cu parul cret
El: Cucu pau
Eu: Fura rata din cotet
El: Mac mac

sau
Eu: Tica tica tica
El: Tita tita tita (yupiiii, asta aproape ca iese!)
[...]
Eu: C-a mancat pisicica
El: Papa fafa

etc

Retine totusi ideea, si de exemplu ia ratusca si o baga in gura cainelui - dar sigur n-o sa il vad curand recitand poezii pe la serbari. Uf, si cand ma gandesc ca eu am diplome si premii pentru recitare...

pisikuta - suntem si noi la criza lui "nu" (raspuns la intrebare), dar Alex mai adauga si "data" (gata) cand vrea sa refuze dupa ce incepe ceva (de exemplu incepe sa manance si dupa o lingurita zice "data, niu niu"). Astept si eu sa treaca

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

diana...ce te plangi mah???? nu vrea poezii asta e ...dar face multe altele pe care al meu nu le face si pace .

si o sa ziceti ca ma laud ...dar din urmatoare lista de poezii si cantecele pe care le stie ( si mi le canta/ recita doar santajat cu diferite chestii) nu mai zice NIMIC!!! decat asa din cand in cand isi mai canta lui iepuras coconas sau melcu suparat! ATAT.

sa nu ma certati ...urmeaza lista:
- am pierdut o batistuta; podul de piatra; saniuta fuge;alunelul; melc melc codobelc; trei iezi cucuiezi; iepuras coconas; mos craciun cu plete dalbe; sorcova; melcu suparat;
catelus cu paru cret; cutu-cutu ( grivei); o broscuta mica mica; o furnica duce-n spate; calutul di di di, are closca 7 pui( prima strofa); batista mea e mica; gradinita de copii; ursuletul martinel; ratoiul bucatar si rugaciunea Ingerasul meu.

la unele are nevoie de ajutor( tre sa ii zicem primul cuvant sau prima litera) dar asta doar in cazul in care mai are chef sa le spuna!!!

si EU ...OFTICATA LA MAXIM!!!

el e cu poezii si cantecele...dar nu stie sa se joace frumos in sensul ca prefera sa alerge, sa se trantreasca, sa rupa, sa calce sa traga cu dintii ce nu poate cu mana ...si e in mare un ...DISTRUGATOR ...
prinde imediat dar nu mai zice decat atunci cad are el chef . si tot atat de repde pe cat prinde poezii si cantecele ..poate si mai repede ditruge tot pe ce pune mana!!!!

va pup.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Hellooooo!
Va trage vremea la somn??? Ce e cu amorteala asta? Trezireaaaaaaaaaaaa! Ma tot uit la ceas. Mai am ceva de stat la serviciu...

Auzi, auzi...copii care spun poezii...si al meu insiiiiiira litere pe laptop! Dar nu leaga numic! Nimic! Ptr Alex si edy, !

andra, la mine functioneaza tare bine mierea cu zeama de lamaie si albastru de metil! Nimic nu fac cu tantum verde sau hexoralette!

Roxana, ma enervezi!Din ce revista ai tras pozele alea????? si m-ai facut sa mananc si o ciocolata!Iar Rares are o mutritza...haios!

Mamici cu burtici, cand va aud ma apuca dorul...sa va dea Domnul nasteri usoare si copii sanatosi.

Laina, cum merg examenele?

Nici eu nu am vorbele cu mine azi...Mi-e un soooomn. Va pup si dupa amiaza placuta!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Asa cum spuneam, azi m-a dus sotul pe o ploaie oribila la cofetaria preferata (cu masina 1/2ora)si mi-am luat un kil de prajiturici. Abia m-am abtinut la un tort de martipan.

am mancat o groaza.

Mergi la inceput