Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

bunaaaa

uite ca am pierdut majoretele

Rien refacere usoara si sa te bucuri din plin de noua minune din viata voastra. Sa fi fericit pui mic si sa le aduci numai bucurii parintilor si fratiorului tau.

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Felicitari Rein! Sa iti fie sanatos si puisorul Calin si sa iti creasca mari si cuminti comorile!

PS: Am transmis felicitatiunile intregului stup de viespi la Rein si i-a mi-a transmis ca se simte foarte bine si ca a fost asa frumoasa si usoara nasterea ca ii vine sa zboare.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Buna seara,

am culcat copilul, asa ca am timp sa citesc din urma. Iar ati scris o gramada. Deh, daca avem evenimente importante in stup....

Loradin, si io am avut o experienta cu sarcina prea mica si nu s-a vazut la ecograf. Tinem pumnii sa fie totul bine. Daca tu simti ca e, inseamna ca e

Absoluta - Timeea sa se acomodeze repede cu cresa si pentru mamica ei cu inima stransa

Pisikuta - te vizitez, cum nu. Vedem pe unde esti la vara, si te caut. Felicitari pentru rezolvarea cu "nu"

Stefanya - ce mai astepti? Cand vine Carl 2?

Rein, felicitari! Sa-ti traiasca puiul mic si sa-ti aduca numai bucurii

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Rein!
Refacere multa sanatate si refacere rapida... iar pt. bb Calin mult noroc si sanatate!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

SA TRAIASCA MICUTUL CALIN!!! de abia astept sa vad poze cu bebe asa de mic...SA FIE SANATOS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Mamaaa am citit dar am uitat tot cand am vz ca a nascut REIN!

Felicitari Rein!Calinut sa fii sanatos si sa ai parte numai de lucruri bune in viata
Adelyna -La m ulti ani cu sanatate!

Restul fetelor vreau sa stiti ca va iubesc mult mult de tot

NB!Sa nu creada vreo spioanca ca is pe de-an-doasealea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Felicitari Rein,mamica curajoasa!!!!sa te refaci repede,iar bb Calin sa fie cumintel,papacios si sanatos!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

am scris un ditamai mesajul ...si edy a venit tiptil si a apasat pe esc....adio mesajul meu... nu am nervi sa rescriu acum tot...ma duc beau a 2 cafea si revin

bine ai venit pe lume Calin Ioan, sa fi sanatos, cuminte , frumos si destept si pt Rein un buchet mare de si refacere rapida.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Mai, bondaras Petrica, sa-ti traiasca fratiorul Calin, sa fiti sanatosi, sa va jucati frumos si sa o ascultati pe mama voastra Rein

Bine ai venit pe lume!
Asteptam cu nerabdare poze...single, cu fratiorul, cu toata familia!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Felicitari Rein pt bb Calin!

Absoluta, toate am avut emotii inainte sa ducem copiii la cresa...si in prima zi cand i-am lasat acolo...Gata, ca n-ai nevoie de asa "amanunte"Hai, curaj!

Continuarea povestii cu mica vampirita.Luni mi-a spus o ingrijitoare de acolo ca si vampirita e muscata de spate, mi-a aratat, 4 muscaturi...Eh, de la muscatura aplicata lui Eghi-edi), Eghi a invatat sa muste, l-a muscat de mana pe Obi(robi)...Ma-sa aleia mici a facut ieri un scandal monstru, vreo 2 ore s-a certat cu astea, cica a pozat fata, ca s-a dus la IML,ca ii da in judecata...Ca de fapt Teodora ar fi fost de vina ca ar fi vrut sa-i ia fiica-si papusa...Bine ca s-a terminat cu totul, ca a dus fata la grupa de sugari, de la care venise. Grupa e de saptamanal, deci se verifica treaba cu statul mai mult p-acasa si nemuscarea...Ca daca s-or musca in parc sau la joaca, eu zic ca nu e aceeasi treaba cu a sta cateva ore bune intr-o colectivitate ; cei din parc nu-s mereu aceeasi, te mai feresti de muscatori, schimbi parcu', locu'...da' noi aici nu cred ca puteam face mare lucru.

Mergi la inceput