Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Stefaniya nici eu nu le-as da medicamente fara sa-mi zica dr. Sau invers... sa nu le dau cand el a zis ce sa le dau...
Daca fac vreo prostie si agravez situatia? Pe urma care-i scuza mea ... pt. mine in primul rand si apoi pt. doctor ca n-am urmat tratamentul sau le-am dat cine stie ce prostie?
Dar cele de genul tantum verde (care eu stiu ca-i de plante si cu ceva anestezina sa calmeze durerea din gat), sau sirop de patalgina, sau oscilo le dau si fara sa mai intreb doctorul ...

Cand am plecat la mare cu trupa am luat sacosa de mendicamente... din aceleasi motive... stiam ca le am la mine, nu le-am dat nimic dar ma simteau eu mai bine ca le am

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

pt Rein!!!
wow ... bine ca a mancat ieri prajiturelele!!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Multumesc mult de tot fetelor,chiar nu ma asteptam .
Waw dar adevarata veste este cea data de Rein.Cred ca a si nascut deja asa ca :bebe sanatos,norocos,fericit si tot ce ii doriti voi ca parinti ii dorim si noi.
Rein iar tie iti dorim sa fii cea mai fericita mamica ,sa te bucuri in fiecare clipa de copilasii tai.

adelina si piticii
Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

uhuuuu...ce veeesti!!!

HAI REIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Ioooooi ce emotionata sunt! De la praji i se trage!! Vedeti fetelor , cu prajiturile ca va treziti cu unul mic.

Rein, suntem toate cu gandul la tine!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Iaca-ta ce mesaj am primit la 17.41 "Sunt la spital,mi-a pus epidurala,in 2 ore trebuie sa nasc,in rest sunt bine,mi-e somn tare.Pupici"

Si acum de dragul vremurilor trecute si cu aceeasi emotie:

Hai Rein!!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

la mine emotia e FOARTE proaspata!

GO RAIN!

ne sa fie totul perfect, frumos si minunat!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Rein 2X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hai Rein!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mesaj:Am nascut o frumusete de baietel la 8.Are 3.1kg ,il cheama Calin Ioan e sanatos.

Sa ne traiesti Ioane sa fii sanatos sa ai ani muuuulti si frumosi si sa aduci mamei si tatei numai bucurii!!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput