Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(158)
Raspunsuri - Pagina 9
adra_bell spune:
Cami, nu i-am pus cercei, ai citit blogul, dar n-ai citit si data scrisorii
. Am si sondaj![]()
I-am luat Evei lapte prima crestere, dar nu a vrut nici macar o picatura. Apoi am luat bebelusul ei si i-am dat sa bea lapte cu canita, s-a uitat si ea cum bea bebe, si apoi i-am dat si ei. L-a scuipat pe tot
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
anacami spune:
Adra,asa este,am citit repede-repede;o sa revin ![]()
Stefania a mancat pana acum doar formula pt. etapa a doua, a incercat si cu cea de crestere (dupa 1 an) si a mancat jumatate; presupun ca este mai dulce (ea mananca acum Aptamil 2, Aptamil 3 a ramas aproape plin-si am deschis 2 cutii simultan,una la mine sus, una la bunica acasa..)
O sa ii mai strecor cate una-doua masuri prin celalalt, pana nu expira si va trebui sa il arunc..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
adinag spune:
Cami, sunt deja mai mult ca sigura ca este de la cerealele de la milupa, probabil de la laptele praf milupa. Le-am scos si vad ca azi a fost aproape normal. Se pare ca nu-i face nimic laptele de vaca, si nici cel din cerealele de la Hipp... Sa vedem mai departe...
Vad ca la voi acum este ca in momentele mele de liniste (eu asa le consider pe astea cu tarait scaune prin casa etc., ca macar imi dau si mie ragaz copiii - de obicei le trebuie mai multa atentie, sunt calare pe mine, fiecare trage de mine in alta parte sau imi striga mama, mama... - deci eu vad partea plina a paharului
)
Gata, am treaba, azi mergem la o petrecere de carnaval pentru copii si trebuie sa pregatesc inca papica si sa o costumez pe Jasmina.
anacami spune:
Dana,waw,aproape ne pride din urma (nu suntem prea departe,nici la cm-aprox. 76-77, nici la kg-aprox. 10)
mami de Sebastian
si Stefania 
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ram0nica Cami, taman la fix mi s-a facut un mare doooor de voi (toate ) ca tocmai am vazut ca ne strigai la catalog .Ce sa facem... inca incercam sa ne revenim. Nici acum (dupa 3 sapt) nu realizam ca DD a avut alte planuri cu el acolo Sus(si) cu tatal nostru... acum ne avem doar unii pe ceilalti (suntem 3 frati). Nu a avut vreo boala necrutatoare. Avea doar 54 de ani si nu se stia bolnav de nimic, niciodata. Pur si simplu a facut infarct in timp ce povestea ceva amuzant, stand la masa cu tot neamul. Ma intreb oare cati dintre noi nu le raspundem mai in 2 peri parintilor?! Chiar daca ne dam seama ca am gresit fata de ei, de cate ori ne si cerem scuze cand ne dam seama de asta, spunandu-ne "lasa, o sa-mi cer scuze cand ne vedem"... |
ramo, cu intarziere, condoleante...altceva nu stiu ce sa zic in astfel de cazuri..si putere multa voua...cred ca ce nu ne doboara ne intareste, si asta nu e daor o vorba in vant...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anacami spune:
Adina,daca nu as sta la bloc, nu m-ar deranja.Dar, imi este din ce in ce mai rusine,nu stiu cat se aude,dar tot este ceva scandal..
O sa ajung sa ies pe furis din casa...sa nu dau ochii cu nimeni..
Adina,tot ce este posibil.Stefania nu a mancat niciodata cereale de bebe, doar acum mai rontaie din cele de copii mari, de la Sebi
Nu mananca orez,cartofi f. putin..
Tu il mai alaptezi? daca da,suge des?
mami de Sebastian
si Stefania 
pussi spune:
salutiiiiiii
ramonela sincere condoleante! nu are sens sa spun mai mult!
ankule sa va traiasca proaspata crestinata! vrem poze.
bb nurofenul sigur se da dupa mancare!
roxxy la fel ca BB, si la noi ies punctulete rosii mici la amndoua Tustele, dar cand sunt umede si balesc... pe nas si pe obrajori nu, doar pe barbita.
adina l-am vazut pe Florin in actiune, asa face si Elena mea...![]()
dana ce surpriza! sa intri mai des... sa ne spui de voi!
miha eu te admir pt. faza cu prajiturile, trebuie sa ai talent pt. asta. Nu te-ai gandit sa-ti faci o afacere din asta?
voi cum ati inchis seratrele si dulapurile din bucatarie, ca noi deschidem tot....am luat inchizatoare speciale de Bb, dar nu fac fata, se desprind.... imi vine sa mut tot ce-i periculos... dar unde?
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
vali_delide spune:
Va multumim de urari!
S-a nascut Vladut, un bebe scump de 3,2 kg...si marti naste o alta prietena...dar e fetita...ce fericita sunt cand vin pe lume puiuti!![]()
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vali_delide Va multumim de urari! S-a nascut Vladut, un bebe scump de 3,2 kg...si marti naste o alta prietena...dar e fetita...ce fericita sunt cand vin pe lume puiuti!Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |
Felicitari prietenei tale! si Bun venit pe lume Vladut!
si eu am niste emotiiiiii cand aud ca naste cineva, parca am intrat intr-o alta lume decand am nascut, ma bucur, traiesc momentul...e ceva deosebit.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
danangie spune:
ANACAMI da e mare.....cand lumea ma intreaba cat are si cand le zic , ca are abia 7,5 luni....mamaaaa ce se mai cruceste ca am zis cu Alin ca de azi inainte vom zice ca are 1 an.Ca asa arata.Seama cu Alin ca el e mare si inalt.Eu la fel am 1,70cm.
PUSSI mai intru din cand in cand dar nu prea stiu ce sa scriu...sunt putine care ma cunsc. Fetele tare ce mai fac? Iti mai aduci aminte cand le-ai vazut ptr prima oara la eco? Ptr ca , cumnata care pierduse sarcina o data cu mine....abia acum a ramas din nou
.Cand avea 6s2z se vedea la eco doar camera gestationla.Cand facuse 7s2z a facut o noua eco si abia atunci s-a vazut un embrion de 4,6mm cu activitate cardiaca, iar dedesubtul lui se mai vede ceva care ar parea un alt embrion dar doctora nu e sigura.....Embrionul de 4,6 mm are marimea unei sarcini de 6s2z. Te bombardez cu intrebarile astea poate a vreo idee....
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

ALESSIO , 07.06.2008