disperata
Dupa 3 zile de azitromicina,Malinei, fetita mea de 3 anisori, i-au aparut pe limba niste bubite, se plange ca o doare si obrajorul in interior. Nu mananca nimic de vreo 2 zile, are o stare generala proasta. Am incercat cu glicerina boraxata. Acum sa incerc cu glicerina cu nistadina. dimineata am fost la medic si mi-a spus ca e de la raceala si sa o dau cu un anestezic. Aveti alte sugetii? Multumesc.
Raspunsuri
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irina_is Dupa 3 zile de azitromicina,Malinei, fetita mea de 3 anisori, i-au aparut pe limba niste bubite, se plange ca o doare si obrajorul in interior. Nu mananca nimic de vreo 2 zile, are o stare generala proasta. Am incercat cu glicerina boraxata. Acum sa incerc cu glicerina cu nistadina. dimineata am fost la medic si mi-a spus ca e de la raceala si sa o dau cu un anestezic. Aveti alte sugetii? Multumesc. |
pentru ce i-au fost prescrise antibioticele ? s-a facut analiza alergologica pt. ele ? Am citit tot aici despre simptome scarlatina ( se pare ca-s multe cazuri in bucuresti), intreaba medicul daca nu cumva seamana bubitele cu acelea. Multa sanatate si incearca macar o buna hidratare pana incepe sa manance din nou.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
puisorul spune:
Daca bubitele sunt albicioase s-ar putea sa fie candidoza, mai ales ca a luat si antibiotic. Ajuta si glicerina cu nistatin dar mai bine mergi la un pediatru sa iti dea un tratament.
Multa sanatate la pitica 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
danat spune:
...sau afte. Se pot crea ractii de tip alergic de la anumite antibiotice. De ex. de la tetraciclina eu am facut afte in toata gura cand eram copil.
Insa trebuie considerat si cazul vreunei boli contagioase de copilarie, vezi scarlatina.
Multa sanatate!
Dana
mama lu'
Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
zmotocel spune:
ai mai deschis un subiect pe tema asta... ti-am raspuns acolo dar o sa-ti spun si aici....
par a fie semne de scarlatina: puroi in gat si limba zmeurie!
asa ca mergi la medic. cum e week-end cel mai bine e inst matei bals sau spitalul victor babes
irina_is spune:
Am vazut acum, Zmotocel, dar abia acum invat si eu sa ma descurc pe site.
Am fost azi la alt medic si mi-a spus ca e angina herpetica. Ii dau aciclovir si cred ca o sa-i dau si un antihistaminic , pt. ca are si o urticarie. Sper sa fie ok diagnosticul si sa se termine odata.
nikole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irina_is Am vazut acum, Zmotocel, dar abia acum invat si eu sa ma descurc pe site. |
Imi pare rau ca am vazut tarziu, si Kevin a avut angina herpetica, insa lui ii iesise bubitele astea in cerul gurii, si se intindeau spre esofag... nu mai retin tratamentul, insa nu i-a dat mare lucru oricum, supozitoare ptr febra si inca ceva, medicul mi-a spus ca nu prea are ce face, si ca isi va reveniin 4 zile.
asa a si fost, insa doua zile sarmanul a fost atat de moale, statea numai in brate cu febra, u zicea nici pas, si numai laptic a baut 3 zile...tin minte ca dupa doua zile de nemancat, i-am facut supa crema si i-am dat-o cu biberonul, asa doar putea inghiti.
Sanatate multa

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec