sfaturi prima zi de cresa
Ce obiecte trebuie sa ii dau copilului meu care are 1 an si 9 luni la cresa? Haine de schimb, pijamale, pampers, apa plata, cu ce se incalta in interior? Prosopel? Si mai ce? Asa m-am gandit eu, dar am nevoie de sfaturile mamicilor cu experienta. Multumesc.
Raspunsuri
cristinamh spune:
la cresa unde am fost noi era nevoie doar de pampersi. in rest - hainute, orice, erau de-acolo. nu stateau cu nimic de-acasa.
cel mai bine mai faci un drum si intrebi.
si...multa rabdare si tarie. a mea a plans 3 saptamani... urla vreo 5 min, apoi se linistea. aaaa, si primele 2 zile a fost in greva foamei.
ioanaradu spune:
crissteo uite si aici am discutat despre asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131896.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
lavi_p13 spune:
Hai ca o sa-ti spun eu ce am dus in prima zi de cresa hainute de interior cu care sa stea acolo, papuci tot de interior, pijama care o luam vinerea la spalat, scutece(de obicei ducem lunea cate cinci si nu mai avem treaba toata sapt.), sevetele umede, o cutie de servetele normale si o crema pt fundulet, dar mai bine da un telefon si intreaba ce o sa aveti nevoie.
Vreau sa-ti urez mult, mult succes in primele zile cand nu o sa fie chiar asa de usor asa ca pregateste sufleteste. Multa bafta!
sansiju spune:
Hello tuturor mamicilor!
Fetita mea a mers la cresa de la un an si un pic. In mod normal, o sa va ceara doi saculeti, unul pt hainele de "afara", daca ii vor scoate la aer in curte, si unul pt cele de interior (pijama, un pantalon/bluza de schimb). La fel si pt papuceii de interior.
Noua ni s-a cerut si o contributie lunara (apa, sapun, servetele umede).
Mult succes in orice caz, intr-adevar trebuie sa te astepti la un pic de plans la inceput, poate si "greva foamei" cum zice cristina, dar per total la sfarsit vei avea un copil pregatit pt gradi si, mi se pare mie, un pic mai sociabil (comparatie facuta in parc).
A, si se mai poate sa faca unele boli "de colectivitate". enterocolita de la mancare, virozele de la ceilalti, cam asa.
Dar nu vreau sa te sperii. Eu personal sunt fff multumita de cresa noastra, iar fetita mea dimineata e f bucuroasa cand plecam "la copii"...
Mult curaj iti doresc. 
Sanziana,
lui Flavia (3 ani fara o luna)