*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (197)
Raspunsuri - Pagina 9
ccris_ccris spune:
Bravo Davidutzu pt. primii pasi! Fetelor, va invidiez, ce mi-ar placea sa fuga si Andreea asa in 4 labe!
Ce haios e Mufarina agatat de panatalonii tai, Luny!
L-am vazut si pe gineri-miu la sanius!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
VioletaH spune:
cand am citit ca Vladic al CristineiGoji vara papa o rosie si juma de castravete toata ziua mi-a mai venit inima la loc. Dar azi m-a ucis Zoze care a zis ca Blondinul ei cel frumos papa la pranz ciorbita + felul2 + inca ceva (!!!!)... Bravo lui. Santate sufletelului.
Mi-am amintit ca spunea cineva de copil ca-si scrasneste dintii - parca Daciana. Si al meu face la fel, il apuca uneori si-si freaca dintisorii de zici ca vrea sa-i rupa. cred ca e doar o faza trecatoare, acum si-i descopera, e ceva nou in gurita lui. sper sa-i treaca repede.
Bubu, imi pare rau de Stef ca e cu mucisori, sanatate! ma bucur sa te revad
Tuchi, of ce mai tragi si tu cu urechile lui Seb...va doresc sa fie eficient tratamentul si sa scapati cat mai repede de problema.
revin.
luny spune:
a cazut lat in 5 minute, atata s-a marait de oboseala, ca am sarit si baia azi..a exersat pasii aia 2, plus genoflexiuni..face 2 pasi si se lasa pe vine, nu in fund, apoi se ridica iar in picioare! are stil omu', ne-am distrat dupa amiaza asta:)) imi pare rau ca nu a fost si iub acasa sa vada..
bubu ce haios e Stefu, cum ia mingea cu gura
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
Intru la programul de seara cu Andreea, ne "auzim" mai tarziu!
Sanatate multa, Lyvy!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
luny spune:
blanka asa zicem si noi, dar oricum e perfect, ca e al nostru, chiar si insomniac!
luny spune:
Lui Matei i-a trecut faza cu scrasnitul dintilor..Vio, si eu am cazut de pe scaun cand am citit cat papa Sufletelul de Zoze!..
tuchita spune:
Matei
David
Sanziana
De-abia astept sa vina primavara si sa ne intalnim cu mergaretii in parc!
Kya, tare frumos ai zis cum sta treaba cu mama si cu munca!
Livy, sanatate multa!
Blanka, in afara de muci Eric e bine?? Ii mai dai antibiotic pana la un an sau nu?
va pupacesc iar pe toate, ma duc la nani, sper ca ziua de maine sa fie mai insorita!
Noapte buna!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
luny spune:
Stelaaaaa, 10!! nu apari??????
blankar spune:
da Tuchi pana la 1 an tre sa luam antibiotic
in rest e ok,se dezvolta frumos,are 11 kile 4oo si 80 de cm
tre sa mergem la control cu el in urmatoarele 2-3 saptamani
cum ii dai ciprofloxacinul lui Surubelu?
nu intravenos nu?
http://community.webshots.com/user/blanka75
natynic spune:
Da' Simo???
Lyvy, ce-ai mai, ce te bantuie? Stiu cel putin 2 persoane care de pe la 1 ianuarie trag cu virozele...tot soiul de pacatosenii circula in ianuarie mai ales. Osatreaca osatreaca
Mufa-durere ; mai Luny era si copilu adormit...Cred ca-i tii prea pe spate spatarul; eu dupa ce atata am cautat scaun pt Iulia sa se lase cat mai pe spate i-l tin NUMAI sus la verticla-bine, la ea adormitul la masa e f frecvent. Si ce i-a crescut parul Mateiului!
Ccris, Auronal e antihipertensiv; e bun dar atentie ca s-ar putea sa-i umfle picioarele un pic, sa nu se sperie. La Municipal a vazut-o de la Cardiologie? Cine o fi vazut-o?
Sovi cu prima ocazie cand mai vad laptele ala de capra in supermarket iti spun ce si cum, era un nume nemtesc si l-am uitatsi nici cat costa nu mai stiu. Dar zilele astea n-am iesit deloc ca am tinut-o pe Iulia in casa...
Sper ca Sufletul Blond e mai bine...
Va pup pe toate, plec ca imi striga barbatul ca pe el nu-l mai iubesc
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!