*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (197)
Raspunsuri - Pagina 4
sovietica spune:
Luny, recunosc, ca sash nu a fost asa indarjit ca Matei.. a plans tare, dar nu cum stiu unii. Eu cu omul am cantarit datele problemei, si ne-a reiesit ca la noi ar putea sa mearga asa. Si chiar si asa, in prima noapte am plans si eu si m-a durut stomacul rau. Si pana dimineata n-am dormit, ca aveam mustrari mari, ca sa nu mai zic cat am stat cu el in brate a 2-a zi doar-doar mai recuperam din ce i-am facut.
Natyyyy hai ma, te rugasem sa imi zici de laptele de capra, ca ma intere
Bubu, ce chiraiala, si cum se joaca ei de frumos! si ce motz are stef :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept
luny spune:
am uitat sa-ti spun, Raluca, in timpul ala, cand plangea in halul ala, sotul meu il lua in brate, il mangaia, il legAna..a incercat orice sa-l linisteasca si nu a mers..
bubu am vazut Stef motat,ce sta la masaj, al meu nu a mai stat asa locului de la 3 luni:)), distractie in zapada si filmulete hlizite!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Hai ca m-am tinut de cuvant si v-am mai pus poze cu noi!
http://good-times.webshots.com/photo/2050015690103382524FYNeSc
Valentina si Matei (10.04.2008)
luny spune:
lapte de capra bio, la Real, Carrefour am vazut, cu 12,4 ron kg!
luny spune:
Vali, ce rotofei e Matei si s-a schimbat la fatuca de cand nu l-am vazut,i-a crescut si parul! e scump!
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny Vali, ce rotofei e Matei si s-a schimbat la fatuca de cand nu l-am vazut,i-a crescut si parul! e scump! LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Multumim!!!!
Apropo, cand te odihnesti,daca Mufa nu doarme noaptea? Eu am fost terminata cele 5 nopti cand s-a trezit si nu mai adormea...
Valentina si Matei (10.04.2008)
bubu05 spune:
Da, Vali, ce scump e Matei! decand nu l-am mai vazuuut! e un dulcee!
Sovi, vezi ce frumos se joaca??
Fetele, nu va e dor de bucataras?? Luny, n-ai mai scris si tu pe-acolo...si nici Simo...ce face Simo de Bv??
Mimoooooo si Lianaaa, haideti pe crenguta, va rooog! si Tuchiii!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
Vali, pai tot noaptea! adica asa cum pot..dar nu sunt toate noptile asa criminale..cand se trezeste si adoarme repede e mai ok, mai nasol este cand adoarme greu, sau face pauze vreo ora...m-am obisnuit..ziua nu pot sa dorm..mai nasol e ca ma doare spatele, am muschii ff incordati de stat pe-o parte cu el...cu cum faci noaptea?..
bitza037 spune:
HELLO
Luny merci de strigare...nu pot decat sa raspund:PREZENT!!!!
Cuscra o sa pun pozici (sper in seara asta).....imi pare rau de Mihaitza...sa se faca bine cat mai repede!
Tuchi si pentru surubel imi pare extrem de rau....trebuie neaprat sa depistezi cauza acestor infectii repetate
Naty...Iulia este mortala cum danseaza.....nu trebuia sa o intrerupi!!!!ca dansa fain rau....ma bucur ca s-a facut bine.
Valentina....si ANtonia face extrem de urat daca ii iau ceva din mana...asa ca intai caut ceva care sa stiu ca-i place ...ii dau la schimb si pot sa-i iau din mana fara tipete si urlete.
cam atat imi aduc aminte...ma duc sa termin de citit cap.trecut si inceputul astuia....sper sa reusesc pana se trezeste Antonia ca dupa aia la revedere forum!!!!
vreau sa va zic ca am o gramada de treaba de facut curatenie, mancare......dar ma relaxez intai pe forumsi dupa aceea ma apuc de treaba.
Luny ma bucur inca o data ca ai facut o strigare,nu ma mai simt invizibila vorba Puccai
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
tuchita spune:
Multumesc pentru sustinere, dragele mele!
Ma simt vinovata pentru ca discutia de azi trebuia sa o am saptamana trecuta, pentru ca i-am dat degeaba o saptamana Klacid...
Antibioticul actual e dat dupa antibiograma din secretie, deci nu mai am de ce sa cer inca o parere! Chiar am incredere in dr, de-aia travesez Bucurestiul ca sa ma duc la el la Budimex.
In plus, din prima clpia in care l-a vazut pe Seb mi-a zis ca probabil e un Pneumococ rezistent si ca e foarte probabil sa fie nevoie de Cipro!
Si cand a vazut antibiograma a zis ca se mira e a iesit sensibil la Klacid, ca nu crede....si uite ca a avut dreptate!
Asta e, poate daca el era mai ferm si eu mai putin rezistenta....( m-am certat si cu randunoiul din cauza asta!)
Naty, injectabil nici n-am ce sa-i fac...sper sa tolereze digestiv Cipro, sa nu faca alergie si alte alea, ca solutii terapeutice nu prea mai am!
Cat despre interventia de marti, nu e mare scofala, timpanul i s-a spart deja de 3 ori spontan, el se inchide repede la loc...mai naspa mi-e cu anestezia si cu faptul ca trebuie sa ajung cu el acolo nemancat, nebaut...sper sa ma ajute DD sa trecem si peste asta!
Mereu ma gandesc ca exista boli mult mai grave si mai netratabile, dar....
ma doare sufletul cand imi dau seama cat de bun si rabdator e....sa-ti bombeze timpanele e ceva foarte dureros, si el doarme 11 ore pe noapte, rade si se joaca, mananca binisor...cred ca s-a obisnuit cu durerea mititelul...
Gata, eu m-am plans destul!
Zoze, santate Sufletelului!
Bubu, bine ai revenit
L-am vazut pe Stefu motat, la baiata, la masaj si cum se joaca el cu Vlad!( sau Vlad cu el!) Ai tai sunt mult mai cuminti fata de ai mei!
Valentina, ce mic luptator e Matei!
Fetelor nenominalizate nu va suparati pe mine, pliz!
Unde e Simo?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)