*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (197)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, de unde lapte bio de capra? ca sash se va linge pe bot cu aceeasi verticalitate Si de ce o intarci de aptamil? eu cand termin stocul, am decis cu Omul sa luam totusi din germania, ca nu prea seamana cu ala! si e ciudat, ca luat din ro imi trebuie nr2, luat din ge imi trebuie nr.3.
Pofte bune de la finesse! Eu mai stau putin, ca maine vin parintii mei sa ne rasfete, inclusiv culinar (sper)

Lyvy, nu ma doare mai, nimic. Poate putin,lenea . Dar sa nu comparam productiile noastre de lapte :)

Zoze, cum adica ii dai si ciorba si felul 2?! si ce ii faci felu 2? tulai, da cat gatiti voi? ma complexati. ca sa nu mai zic ca sash nici n-ar manca atat.
Sanatate puiului!

Raluca, nu prea stiu ce sa iti raspund, sash a dormit bine dintotdeauna. Si de adormit adoarme singur demult (ptiu, sa nu zic intr-un ceas rau!). A inceput sa adoarma singur de la 6 luni, cand dupa un weekend de rasfatz cu bunicii, am venit acasa si cateva nopti s-a trezit cam de 5 ori si se linistea numai la san, de m-a capiat, ca eu adorm greu la loc. Intr-o noapte l-am lasat sa planga, spre durerea tuturor. A plans juma de ora. Noaptea urmatoare 10 minute, si apoi gata, nu s-a mai trezit! ba mai mult, a inceput sa adoarma singur. Poate cele cu Attachement Parenting m-ar injura rau, dar ata ete, bila neagra pt mine

Bubu, ai vazut ca avem iar iepulica? pentru tineee

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sovi, eu nu i-am lasat niciodata sa planga nici pe Io nici pe Iorgos. Dar acum se pare ca n-am incotro. Macar sa mearga insa, sa nu-l chinui degeaba. Stiu ca trebuie sa fiu perseverenta insa. Si acum inca mai doarme, de la 4:15. Parca nu-mi vine sa-l trezesc, mai il las pana la 6

Clau, te astept sa-mi spui secretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si ca promisesem poze...mai demult si n-am pus...iata ca m-am invrednicit acum , daca aveti rabdarea sunt si cateva filmulete
De-aici in colo http://good-times.webshots.com/photo/2964728180102227597YiXsAw?vhost=good-times

Naty, eu nu-i dau miere...dupa 1,5 ani...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica
Raluca, nu prea stiu ce sa iti raspund, sash a dormit bine dintotdeauna. Si de adormit adoarme singur demult (ptiu, sa nu zic intr-un ceas rau!). A inceput sa adoarma singur de la 6 luni, cand dupa un weekend de rasfatz cu bunicii, am venit acasa si cateva nopti s-a trezit cam de 5 ori si se linistea numai la san, de m-a capiat, ca eu adorm greu la loc. Intr-o noapte l-am lasat sa planga, spre durerea tuturor. A plans juma de ora. Noaptea urmatoare 10 minute, si apoi gata, nu s-a mai trezit! ba mai mult, a inceput sa adoarma singur. Poate cele cu Attachement Parenting m-ar injura rau, dar ata ete, bila neagra pt mine

Eu nu ti-as da...Desi nu e un copil ca altul. La tine a functionat schema, dar nu garanteaza nimeni ca ar functiona si la altul. INSA daca e de incercat nu mi se pare nicio crima sa incerci doua nopti sa lasi copilul sa planga (sigur, in niste limite, dupa suportabilitatea fiecareia...). DACA e sa functioneze...mi se pare mult mai bine si mai putin traumatizant decat LUNI de zile in care si copilul si mama se chinuie cu nopti fragmentate, cu nesomn si cu o oboseala ce GARANTAT se acumuleaza pe sistemul nervos al fiecaruia. Parerea mea!Dar, repet, nu sunt sigura ca functioneaza la oricine...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Bubu,o splendoare motzatul si frate-sau. Da' jur ca nu stiu cu cine seamana Stefanutdoar cu Vlad

Naty

Mergi la inceput

Da, Sovicule, am vazut . Iete ca nici nu te-au cenzurat

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Dar ce-i cu vantul asta pe crenguta?? unde sunteti fetelor??

Naty, cica seamana cu mine Ma bucur ca ti-au placut

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Bubu, de 3 zile e vant, eu ma simt semi-televizorsi taman acu am o limbarita...
...io o tin una si buna cu mierea mea...si-mi amintesc de Mimo...cica nu-i dai pana la 1 an ca face botulism. Pai si la 1 an si o zi gata, nu mai face? Ce aiureala!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

raluca nu stiam ca si voi sunteti in clubul insomniacilor.. cam asa stau lucrurile si la noi, dar cred ca mai rau totusi, la tine reusea sotul sa-l adoarma dupa ce sugea, la mine nu merge! cum nu a mers nici sa il las sa planga! urla si se tangauia in asemenea hal, de nu-ti poti imagina,se ineca si plangea mai departe.. am crezut ca va lesina de plans, plangeam toti 3..dupa 15 min am renuntat la tactica asta ca nu da rezultate la noi..este un veritabil tzatzodependent..tu incearca, poate va fi ca Sash, nu va plange sfasietor ca Mufa si va ceda..
sovi nici eu nu-ti dau bil;a neagra, dar sunt curioasa cum era plansul lui Sasha...cat de rau a facut? ca eu banuiesc ca nu chiar asa rau cum i-am pove mai sus Ralucai..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Va citesc mereu dar mai greu cu scrisul...
Naty eu i-am dat de vreo trei ori miere (de fapt mama) si chiar ma gandeam ca de la zece luni sa-i dau lapte de vaca pt a inlocui Aptamilul tot din motive financiare. Oare e grav?
Tuchi sincer imi pare rau pt Seb...
pt toate randunicile

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput