Nou stil de viata (247)
Raspunsuri - Pagina 16

gusta spune:
Daniela titulatura e speciala si mi-am propus ca pana la 65 de kg sa nu o schimb.
Tzuni bine ca stau bine cu tevile si nu trebuie sa il chem.
Marilena si Mara Augusta

mephala30 spune:
Daniela, si bine ai venit la party.
Delia, oau, ai intrat pe furis?
Gusta, io stiu ca te alinti, asa-i?
Carmen cu Iustin si Teodor

Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Tzuni bine ca stau bine cu tevile si nu trebuie sa il chem ![]() |

Delia, hai spune-ne cu ce esti imbracata?
Chiar asa, cu ce sunteti imbracate acum?

_
Tzuni

Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 Tzuni, mila si dragoste? ![]() Si palme? urat! Carmen cu Iustin si Teodor |
Cine zice ca dragostea e oarba, are mare dreptate. Treaba cea mai proasta este ca parintii mei il iubeau nespus de mult si pt ac m-am desparit de el s-a stricat relatia cu ai mei. Ca mama mi-a zis ca n-am stiut sa strang din dinti, cum face o femeie adevarata. Asa ca m-a lasat fara anii cei mai frumosi ai tineretii, nemaritata, fara parinti si fara prieteni. C-a avut grija sa-i indeparteze de mine. Noroc ca am putut sa ma ridic si sa merg mai departe si sa-mi fac cum pot o familie: o fetita si-o pisica.

Tulai D-ne c-am ajus de poveste. Gata cu confesiunile, nu vreau sa ma intristez.
_
Tzuni

Delidana spune:
Asa deci, aveti chef de nebunii, vad. Vreti o descriere completa sau doar asa, in mare?
Tzuni, la un asa instalator nu cred ca ai probleme cu tevile prea des.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Tzuni spune:
Io am chiloti negri, maieu negru, jambiere negre - c-am facut sport. Si peste mi-am tras un halat de baie albastru cu norisori albi!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

hcclara spune:
Tzuni da instalatorul se misca la fel de bine ca tipul din videoclip??? ca eu cand m-am uitat, exact asta mi-a trecut prin minte "mai o bara ii lipsea"...

Tzuni spune:
Delia, sa stii ca instalatoru e un om de milioane. Din pacate in toamna i-a nascut sotia o fetita care-i murise in burtik. A suferit mult. Si e de un bun siiiiimt, cum rar intalnesti! Si profesionist! Si iubitor de filme.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE