Nou stil de viata (247)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

El e:

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen de aveam fete, luam unul din ei de ginere!!! si tu !

Mergi la inceput

Puskin, nu ma marit.... Nu cred ca se va mai intampla asta vreodata. Da' vroiam sa-ti mai zic ca-n frumoasa mea relatie de 6 ani cu idiotu' ultimii 3 i-am trait fara intimitaturi. Cand ne-am desparit l-am intrebat de ce. Si mi-a zis ca nu-s suficient de sexy, provocatoare si suficient de femeie pt el. Poza aia cu parul taiat in scari e din acele timpuri. Eram slaba si sexy. Acum ce-ar mai spune?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, frumos alesul inimii tale,

Ruxandra, Gusta, Clau, cu toate suntem speciale, frumoase in felul nostru. Spuneti ca nu e asa si va contrazic, .

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, pe bune???
Si ai stat 3 ani cu el? de ce???

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Puskin, nu ma marit.... Nu cred ca se va mai intampla asta vreodata. Da' vroiam sa-ti mai zic ca-n frumoasa mea relatie de 6 ani cu idiotu' ultimii 3 i-am trait fara intimitaturi. Cand ne-am desparit l-am intrebat de ce. Si mi-a zis ca nu-s suficient de sexy, provocatoare si suficient de femeie pt el. Poza aia cu parul taiat in scari e din acele timpuri. Eram slaba si sexy. Acum ce-ar mai spune?

_

Tzuni iti bati joc de mine.

E clar ca trebuie sa fac o plimbarea afara goala.Carmen ma omoara cu pozele,tu ca atuncea erai grasa,copilul ce nu asculta, Claudia cu ce a mancat la soacra,hai mai e careva ca sa stiu ca ma duc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mai Tzuni m-ai lasat fara cuvinte...avea probleme cu ochii??? poate nu vedea bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Nah, cred ca nu era el destul de barbat pentru tine dar mai greu sa admiti asa ceva.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Am inteles ca-i rost de petrecere si am venit si eu!

Gusta, nu mai fi mami asa de suparata pe viata! Ca tot vroiam sa-ti zic de ceva vreme: ce-i cu titulatura ta? In loc sa-ti treci acolo "silfida in devenire", tu ce-ai trecut? Ntz, ntz, nu-i bine asa... Trebuie ceva motivant, mai ales ca tu stii ca poti!

Am vazut poze cu Carmen si vreau sa-i spun ca arata minunat!

Tzuni, am inteles! Ai pus videoclipul ala sa ni se faca rau si nu mai mancam la petrecere! In legatura cu remarca ex-ului, avea probleme serioase, sa stii!! Tu esti o frumoasa, daca el nu te vedea bine atunci, avea cel putin probleme cu vederea, daca nu cu altele!

Mergi la inceput

Am stat pt ca l-am iubit. De fapt am fost de doua ori pe punctul sa plec, dar facea el urat: depresii, se inchidea in casa, nu manca, plangea, imi pupa picioarele si ma implora sa nu plec. Din dragoste si din mila am stat. Dar pana la urma mi s-a rupt inima pt mine Ca nici maritata nu eram, nici copii nu aveam....nu aveam decat jigniri. Si-au fost si palme

Va jur ca ala din clipul de sus seamana leit cu instalatorul meu!

_

Mergi la inceput