Nou stil de viata (247)
Raspunsuri - Pagina 12
puskin spune:
Tzuni, . Stau aici, da. Nu a vrut sa manance si i-am facut un smoothie cu banana si fructe de padure, ca stiu ca ii place si acum il bea .
gusta spune:
Sunt in zona da nu sunt in toane bune .Mara azi a intrecut orice limita acuma am pedepsit-o la scara si ea plangge acolo si eu plang aici,a invatat lucruri noi de la gradi si am atentionat-o de 1000 de ori si din copilul care asculta acuma se tranteste ,urla da in noi ,plus scosul limbi si tot asa.
Carmen sanatate lui Iustin.
Daca se potoleste apele revin la party daca nu plec goala pe strada ca in halul asta am ajuns.
Vik la multi ani sotului.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Daca se potoleste apele revin la party daca nu plec goala pe strada ca in halul asta am ajuns. |
Macar ia-ti tocuri sa slabesti!
mamica trista.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
mephala30 spune:
Happy, cand o serbezi pe Maya? Oricum, cu sanatate si petrecere frumoasa!
Puskin, daca-l iubesti si vreti sa imbatraniti impreuna, asteapta-l sa-si revina. Fa-ti din asta un scop, intocmai cum ai facut si cu slabitul. Stabileste-ti obiective si treci la lupta, .
Tzuni, he, he, vad ca ai in plan doua filme, care-s alea?
Lai, multumesc.
Gusta, hai, impacati-va, explica-i ce a gresit, spune-i cat de tare te mahnesc vorbele ei. ok?
Carmen cu Iustin si Teodor
Tzuni spune:
Mephala, am in plan Doubt (deja l-am inceput) si The Reader. Ambele cu nominalizari la Oscar - pt actori....
_
gusta spune:
Fetele orice i-am explicat nu intelege si acuma mi-a spus foarte frumos cand face Timo(un baiat de la gradi) nimeni nu ii zice nimic.Si asa imi vine sa fac.
Ruxandra fetele ti-au dat sfaturi ,eu nu am ce sa iti spun mai mult,decat poate am si eu asa o viata dar uneori incerc sa il las si sa nu ii mai cer nimic,plus ca la noi e si handicapul limbii si a culturii.Dar sincer vreau sa fiu cu el si de asta lupt poate se mai schimba.
Tzuni imi iau si tocuri dar daca merg asa goala ma baga astea la nebuni la Delf si gata cu mine.
Carmen vin la petrecere .
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Tzuni ai avut un mesaj scris sau m-am la cap un pic. Marilena si Mara Augusta |
Da, dar l-am sters! pastreaza pt tine ce-ai citit
_