Sa reevaluam gradinite sectorul 6

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Milflore,nu stiu dc.am inteles bine,ai vizitat gradi. Nicholas?Spune-mi,te rog pe unde este,si ce impresie ti-a facut.E pe linga cartierul Brancusi?Stii tariful la programul scurt?Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ina spune:

... adaug si eu parerea despre una din gradinitele din sectorul 6, zona pod cotroceni unde o am pe fetita mea;
Se numeste Discover Me si mi-a fost recomandata de o prietena care a avut si ea copilul aici ; am numai cuvinte de multumire cu privire la activitati si la personal. De cum am ajuns am fost primita cu multa deschidere si prietenie, as spune… aici se pune foarte mult suflet in tot ceea ce se lucreaza: am participat alaturi de copil la activitati si spectacole din cele mai interesante ; am pictat si decupat impreuna cu sotul si fetita mea, mi s-au pregatit surprize de 8 martie de catre fetita si taticul ei intr-un spectacol inedit organizat cu complicitatea dnei educatoare si, recunosc, mi-au dat lacrimile de emotie si bucurie vazandu-i impreuna pe scena !
predarea este bilingva: romana-engleza iar unul dintre lucrurile care m-au atras in mod deosebit este faptul ca aici copiii invata foarte multe lucruri prin experimentare: micii gradinari, micii bucatari, micii artisti, micii exploratori, etc. (mai multe detalii despre activitatile de dezvoltare personala gasiti pe site-ul lor la pagina gradinita : www.discover-me.ro), iesiri la tot felul de muzee, in piata, cu mijloacele de transport si multe altele.
Un alt avantaj pe care il am la Discover Me sunt cursurile optionale de tot felul de la 16.30 ; eu mi-am inscris fetita la balet si pictura dar mai sunt si multe altele …mincarea e proaspata, se prepara la ei…iar spatiul arata excelent!
Am scris suficient in cuvinte dar putin cat sa-mi exprim entuziasmul si multumirea de-a fi descoperit un astfel de loc minunat pentru copilul meu.
Va las si pe voi sa faceti descoperirea, fie pe site, fie printr-o vizita. Succes !

Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dia, din pacate nu stiu prea multe despre Nicholas, eu n-am vizitat-o. Stiu ca este pe langa Cartierul Brancusi. Am auzit multe lucruri bune despre ei, am insa o prietena care a avut fetita acolo si si-a retras-o pentru ca se imbolnavea incontinuu...acum depinde si de copil...in schimb acolo a scapat de pampersi, a invatat sa manance, s-au vazut niste progrese.
Marina, Discover-me are curte pentru copilasi?

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127669 Te interesa gradi 309?Uite aici s-a vorbit ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Nicholas are doua avantaje din punctul meu de vedere. Curte de 2.500 mp cu pomi si iarba si sistem de supraveghere video.

Discover me nu s-a inchis???
Acolo am avut fetita anul trecut si a trebuit sa plecam inca inainte de vacanta de vara pt. ca s-a desfiintat.
Stiu ca se fac diverse cursuri si activitati, dar nu mai functioneaza ca o gradinitia.

Mergi la inceput

Diana, eu trec zilnic prin fata gradinitei Discover-me si scrie mare pe cladire: after-school, program etc.... nu cred sa mai functioneze gradi acolo...doar activitati, cum ai spus si tu.
Fetita ta e acum la Nicholas? Esti multumita? Atentie la boli, eu am o prietena care-a avut fetita acolo si a retras-o din acest motiv. In rest a fost ok, a invatat multe.
Dia, multumesc, ma interesasem la un moment dat de toate gradi din zona dar acum m-am decis. Noi vom merge din toamna la Alba ca Zapada.

Mergi la inceput

Multa bafta!Eu inca nu m-am decis.Alba ca Zapada e departe de mine si nici in drumul meu spre serv.Diana,daca ai puiul la Nicholas mai da-mi si mie niste detalii.Cred ca o sa programez si o vizita.Multumesc!

Mergi la inceput

Sa fie!
Bafta si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ina spune:

Diana, Discover me functioneaza acum ca si gradinita, after school, etc. ; da, am inteles ca au fost schimbari anul trecut, s-au introdus multe activitati noi incepand cu toamna trecuta ( din povestirile lor);
...acum exista o grupa de copilasi care fac o multime de lucruri interesante ...doamnele de acolo par a fi f bine pregatite ...dupa straduinta pe care am vazut-o in tot ceea ce fac.
...si da, exista si o curte pentru copilasi,
... ca sa-ti faci o parere obiectiva, eu zic ca cel mai bine ar fi sa mergi si sa vezi cu ochii tai !

toate bune,
marina :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulik spune:

Eu am copilul la gradinita 41 si nu sunt multumita. Ar fi multe de spus, pot da detalii daca sunt persoane interesate. Oricum, din cate am observat, conteaza foarte mult educatoarele, grupa, chiar etajul :)Noi nu am nimerit prea bine... Asa ca incercam sa ne mutam. Deocamdata singura care pare acceptabila in Dr Taberei este Junior, dar sunt si altele despre care as vrea sa aflu impresii, de ex Daria si Sf Andrei. Poate cineva sa-mi dea detalii? Multumesc.

Mergi la inceput