Sa reevaluam gradinite sectorul 6
Raspunsuri - Pagina 3
luminita74 spune:
Gradinita nr 41.Am avut copilul acolo si am fost ffff incantata de aceasta gradinita.Este de stat dar e ffff dotata,mancarea super si educatoarele la fel.Nu este nicio diferenta intre acesta gradinita si una particulara unde platesti o caruta de bani...
Aurasa spune:
Si eu am copilul la Gradinita 41 si sunt foarte incantata de ce invata, cum e ingrijit in cele 8 ore si ... cat sta acolo. Copilul a fost suparat ca vacanta de iarna a durat mult (dupa parerea lui) si voia sa merga la Dna si la Dra. Asa cum spunea si Luminita, nu e diferenta intre aceasta si una particulara, in afara de bani care-s muult mai putini decat la particulara.
Tia spune:
Noi avem copilul la Alba ca Zapada... grupa mica
Am inceput cautarile cam acum 1 an pe vremea aceasta si am preferat sa mergem si sa vedem cu ochii nostri. Alba ca Zapada a fost singura gradinita curata si aerisita (si vorbesc despre zona Uverturii si tot ce este in apropiere). Si cu aceste 2 cuvinte am spus tot, am vazut gradinite neaerisite cu cate 15 copii intr-o clasa micuta, cu usile deschise auzindu-se tipetele lor de la o clasa la alta. Nu stiam cum sa plecam de acolo mai repede.
In plus aici am avut impresia de la inceput si s-a dovedit ca nu m-am inselat ca se face militarie, regulile legate de igiena, sanatate, program sunt respectate - aviz celor care nu doresc un astfel de progam.
Toti copiii care intra in gradinita sunt verificati de o asistenta medicala, in fiecare joi vine un medic pediatru care ii consulta, bucataria este impecabila, au posibilitate de acces video online, sunt multe de spus....
Nu sunt prietena cu patroana, as putea spune ca nu este "genul meu", insa sunt vizibile eforturile pe care le face ca lucrurile sa mearga bine, iar copiii sunt pe primul loc
Ca o concluzie eu va recomand sa vizitati gradinitele pe care le aveti in "lista scurta", nu luati in seama mesajul de marketing pe care il auziti, insa fiti foarte atenti la detalii, plimbati-va prin toata gradinita si puneti cat mai multe intrebari.
Succes!
dia48 spune:
Buna!Spuneti-mi si mie unde e gradi.41?In Militari cam pe unde?Stiti ceva de gradi.La bunica din Rosu?Am auzit ca e linga o padure, la aer curat.A avut cineva puiul acolo?Multumesc!
Tia spune:
O mamica de la gradinita unde mergem noi a dus copilul (grupa mijlocie) intai la cei de La Bunica. Dupa un timp a retras-o, copilul motivand ca nu i-ar fi placut, ulterior spunand ca cineva ar fi batut-o. Mi-e greu sa cred ca s-a intamplat asa ceva, chiar si mama ei era sceptica, insa numai faptul ca n-a mai fost chip sa o convinga, a devenit un motiv suficient sa o retraga.
dia48 spune:
Tia,am vizitat gradinita si am inteles ca educatoarea de la grupa mijlocie tocmai a plecat.Dar in rest cum i s-a parut dpdv.mancare curatenie,daca scot copiii in curte si sunt atent supravegheti?Poate mamica respectiva sa imi dea si mie un mail cu mai multe informatii?Am inteles ca si directoarea e noua.Multumesc mult!!!!!
Tia spune:
Asta nu stiam.. Fi-miu e inscris la una din grupele mici si educatoarea lor e inca acolo (si sper sa ramana ca imi place)
Mancarea, spun ei, contine necesarul de 80% din hrana de care are nevoie un copil intr-o zi (20% reprezentand cina de acasa) si spun ca intruneste toate conditiile impuse. Fi-miu nu este un mancacios, deci nu pot sa ma iau dupa ce spune el.
La capitolul curatenie este ok, a fost primul lucru pe care l-am observat si mi-a placut.
Personal am avut o problema cu asistenta medicala, dar a plecat si nu mai conteaza. Nici cu dr. nu ma impac prea bine, mi-a trimis copilul acasa sa-i fac exudat faringian si a refuzat sa-mi dea trimitere sa fac examenul in aceeasi zi sa nu mai plimb copilul. Asta in conditiile in care mergeam la clinica unde tine consultatii. Cam rigida..
Scot copiii in curte, insa extrem de rar, dupa mine :-( Nici nu mai tin minte cand au iesit ultima data.
Tia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miflore Cred ca Tia vorbeste despre gradi Alba ca Zapada iar Dia despre La Bunica. Mihaela si Ana Maria Poze AICI |
acum ca zici...da
dia48 spune:
Da!Vorbeam de La Bunica din com.Rosu.Am fost si la Degetica,dar nu prea mi-a placut.Era un aer irespirabil si cred ca 30 de grade in gradi.Nu e de mirare ca racesc copiii.Si nu stiu de ce stateau cu jaluzelele trase si cu lumina aprinsa la 11,dimineata?