INSEMINARE (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Raluca, pai daca-i asa, n-avem sanse de nicio culoare!
Eu am citit pe net (pe un site de specialitate) ca ovulul traieste 24 de ore! Probabil ca perioada optima o fi de 10 ore,... eu mai stiu ce sa spun...
Iar spermatozoizii in stare nativa, pana la 72 de ore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope5 spune:

Buna,
Sunt noua pe aici...cu riscul de a fi off topic....rog pe carla_2008 sa lase nr. ei de tel. la adresa dollar_007@hotmail.com...sunt din Oradea si m-ar interesa niste informatii despre clinica de la Debrecen
Multumesc anticipat si scuzati de interventie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

buna seara fetelor,
stie cineva sa imi spuna daca endometrul mai creste? la fel ca si foliculii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Acum ma dau si eu cu parerea, dar sa faci inseminare la 36 de ore dupa Pregnyl e prea tarziu.
Cand am facut prima inseminare foliculul era de 18mm, medicul nici nu vroia sa facem inseminarea pe motiv ca marimea foliculului era prea mica si facem degeaba.
Eu avand un ciclu de 26-27 de zile si era deja ziua 14.
La a doua inseminare in ziua 11 am avut foliculul de 23mm, a doua zi am facut inseminarea si am ramas insarcinata.
Nici aici nu se face ecografie in ziua inseminari, iar inseminarea s-a facut pe ciclu natural( eu am luat tratament naturist pt stimularea oavarelor sa produca foliculi grasi, fara sa stie medicul), ca astia aici nu sunt cu stimulare, doar in cazul in care faci FIV, atunci te indoapa cu medicamente.
Acum degeaba zic eu toate astea, ca tot medicul decide cand va programeaza pt inseminare.
Oricum, eu va urez succes si doamne ajuta sa ramaneti insarcinate si sa aveti bebei sanatosi.

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Dedus - creste, nu te mai stresa! Cam la fel ca si foliculii. O sa ai un endometru exact cum trebuie ca sa se cuibareasca bebe! Nu ti-a spus medicul sa pui utrogestan?
Imi dai datele clinicii si preturile unde ai facut IA ca sa le trec pe prima pagina?

Si eu sunt convinsa ca noi facem inseminarile total aiurea (nu noi, ci medicii care le efectueaza), adica prea tarziu comparativ cu ovulatia. Insa sunt convinsa ca avem suficiente informatii si putem sa ne impunem. In fond un, medic, la privat, isi poate spune ca-s nebuna, dar nu va indrazni sa se certe cu mine, pt ca eu platesc, asa ca... e riscul meu si sunt banii mei! Asa ca daca cer o eco suplimentara, se stramba in spatele meu, dar o va face, la fel si cand ii cer sa-mi arate lichidul din folicul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

am ajuns si noi de la tm...am avut un folicul de 17 mm doar...eu vroiam sa fie mai mare...endometru "foarte bun" nu mi-a zis dr.de cati mm si eu am uitat sa intreb...in fine JOI dimineata e ziua cea mare e exact ziua 14,ce sa zic am asteptari mari dar si multe nedumeriri...noroc in voi fetelor

Ahh am intrebat si dr. cat traiesc in medie sperm preparati si mi-a zis ca maxim 10 ore....deci alta parere...eu imi cumpar microscop sa vad cu ochii mei si eco sa-mi vad singura foliculii ce mi-ar place.

Maine seara ar trebui sa fac PREGNYL dar in toata Tm nu se gaseste...nu se mai importa au zis farmacistele ....voi de unde cumparati ?????
dar dr. a zis ca mergem pe natural complet atunci....cine stie o fii cu noroc

NATI sa-ti traiasca minunea e foaaaarte frumos...
Sunt foarte interesata de tratamentul naturist pe care l-ai urmat de ai avut un folicul asa gras....

toate fetele

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

fetelor toata fericirea mea s-a dus plang urlu imi vine sa mor pt a doua orara mi se intampla.
azi am fost la eco am 10 saptamani de sarcina dar sacul e gol, la insistentele mele medicul ma mai lasat pana miercuri si pe urma urmeaza avortul.

doua saptamani mi-a fost rau am avut geturi medicul zice ca de la duphaston...simt ca vreau sa inchid ochii si cand ma trezesc sa fie un vis urat...ma doare sufletul ingrozitor ....

sper doar sa mai puterea sa o iau de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Ramy,
Cred ca este intr-adevar dureros.
Suntem alaturi de tine... macar cu gandul daca altfel nu putem.
Imi pare sincer rau... chiar nu stiu ce sa zic...

Capul sus si mergem mai departe.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Ramyimi pare rau, nici nu stiu cum sa te incurajez, dar te rog incearca sa te linistesti, pt ca e important sa rezistam tuturor piedicilor.
Inteleg ce e in sufletul tau si sunt alaturi de tine.
Incearca sa vb cu dr sa vezi ce se intampla.

http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Ramy , imi pare tare rau , cunosc senzatia...
Asta e prima eco pe care ai facut-o ? Dar n-a vazut dr tau, pana la 10 saptamani , ca sacul e gol..?

bebe

Mergi la inceput