INSEMINARE (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

sensibila-imi pare bine ca ai luat decizia asta,alegerea donatorului cu "n" zile inainte de IAD e o tampenie,bine ca ai rezolvat treaba si sper sa fie cu ochisori
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Sensibila - important e ca ai reusit sa ajungi la un medic care simti ca ti se potriveste. Pacat ca traim intr-o tara unde medicii se gandesc in primul rand la castig si apoi la meseria pe care si-au ales-o!

Dar, cum peste 2 saptamani vei fi gravi, o sa uitam totul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

sensibila aplauze la scena deschisa.
Ma bucur tare mult. Chiar mi-ai inveselit ziua. Asta este ceea ce vreau sa aud. Ca fetele nu se lasa. Mergem inainte cu toatele. Bravo!

Ai avut un super endometru. 15mm. Wow! Tot sa se culcuseasca un ovul fecundat. Pernuta de puf, nu altceva. In ce zi ti-a facut inseminarea, era mai mult de 21, nu-i asa?

Iti urez numai bine. Sa dea Dumnezeu sa se prinda si sa devii mamica cat mai repede. Acum stii, relaxare si ai grija de tine. Nu te gandii la teste. Considera perioada aceasta ca o perioada frumoasa la capatul careia vei avea o mare surpriza.

Te pup si te imbratisez. Bravo, fata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Sensilbila felicitari!
Peste 2 saptamani sa vii cu testul pozitiv.
Endometrul este super, in ce zi erai?
Iar despre anumiti ''doctori'' ramai fara cuvinte, nu merita nici macar un sut!
Nemernici, te duci cu speranta ca te vor ajuta iar ei isi bat joc!
RUSINE ''DOCTORILOR'' care vaneaza doar bani!

http://tt.lilypie.com/0SONp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Beatriz – asa ma gandesc si eu ca prea au fost piedici la ceva ce trebuia sa decurga natural. Si sper sa se prinda acum. Chiar daca nu se prinde nu e sfarsitul lumii, insa ma bucur ca am avut posibilitatea sa aleg daca sa fac sau sa nu fac. Ms mult pt urari
raluca30 – multumesc frumos si tie. Si mie mi-a parut ciudat pt ca doar nu il aduc dup ace il alegi sa doneze. Trebuie doar dezghetata si preparata. Cat poate sa dureze ?

cosicel – Pup dulce si ms mult

dankutza – ms mult. Inseminarea mi-a facut-o in ziua 23. Cu o zi inainte am facut pregnylul. Si inainte de IAD Mi-a dat un supozitor dar chiar nu stiu cum se cheama

Cocolyso – Ms mult. Endometrul avea 15 mm in ziua 22 pt ca eu am CM la 34-35 zile si tot in ziua 22, foliculul era de 17.8mm.

Nu mai stiu cine zicea de HSG, eu nu am facut nici HSG nici histero. Pentru ca D-na Bucur nu mi-a dat sa fac. Ca sa fiu foarte sincera nici nu stiu care e diferenta. Dr Moisa mi-a zis ca daca nu prinde acum, o sa imi faca personal HSG.

Pup si sper sa fim toate cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

HSG= histerosalpingografie, nu stiu sigur daca se scrie legat dar asa cred...este o analiza care arata starea trompelor. Consta in introducerea unei substante de contrast in uter si trompe, urmata de efectuarea unui set de radiografii...de obicei de catre un medic radiolog dar cateodata asista si ginecologul...nu a fost cazul la mine. Eu am facut-o de doua ori fara anestezie si nu e nasol, mai mult stres si discomfort...Daca totul este in regula nu doare...dar daca nu intervine sarcina se repeta cam o data la 6 luni. A doua oara cand am facut-o nu am avut absolut nici o problema pt ca deja stiam la ce sa ma astept. Cheia este relaxarea

Histero= histeroscopie, ceva mai nasoala. Se face numai cu anestezie si doare oricum...dar nu sa mori. O face ginecologul si consta in introducerea unei camere in uter care vizualizeaza in timp real starea uterului si a orificiilor tubare...locul unde trompele uterine intra in uter. Histeroscopia poate fi de diagnostic...cazul meu....sau se fac interventii minore daca se constata ca ceva nu este in regula. Si aici cheia este relaxarea. Eu nu am prea reusit sa ma relaxez si mi-a zis dr ca de asta m-a si durut un pic.

Nu prea am inteles cum de faceti voi deja stimulare si inseminare ca dr meu a zis ca este fff riscant sa stimulezi ovarele si trompele sa fie infundate sau mai stiu eu ce...Practic te infunzi cu hormoni degeaba ca gigeii nu pot ajunge la minunatii foliculi grasuni...Eu va recomand sa faceti aceste analize, mai ales daca medicii vostri o recomanda si ei.

Scuze ca m-am lungit. Sper sa va fie de folos.

Nico

asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

bulinanico79 - [blue]eu nu am facut stimulare ovariana. insminarea a fost pe ovulatie naturala. Moisa mi-a zis ca daca nu am avut sarcina nu inseamna ca nu as putea avea probleme cu trompele. Insa nu am nimic de pierdut, poate doar de castigat un bebe. Daca nu raman acum , oricum merg sa fac HSG la Moisa. SI tot de la urmatorul CM voi incepe si stimularea.
Ms de lamuriri[/blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catacris spune:

Sensibila felicitari pentru curaj si perseverenta, de aici pana la reusita este foarte putin (as spune maxim 14 zile pana la confirmare).
Si pentru mine HSG a fost una din analizele obrigatorii, desi o aveam de mai demult(mai mult de 6 luni) nu m-a pus sa o repet. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Fetelor astazi,ziua 9-a ,am fost la monitorizare si rez.suna cam asa:endometrul are 4mm,iar ovarele au numerosi foliculi cel mai mare are 10mm;mi-a dat sa mai fac 3 injectii cu menopur iar marti ma duc sa vad cat cresc foliculii,urmand ca joi sau vineri sa fac inseminarea.Mie imi era frica ca nu am foliculi,insa m-am linistit am destui,acum imi e frica de endometru,ce credeti este prea subtire?cat se mai ingroasa in 5 zile?Am inteles ca trebuie sa fie peste 8mm ca sa fie in regula,voi ce ziceti?
Sensibila,imi place ca esti ambitioasa,bravo,acum ca ai facut inseminarea trebuie sa stai linistita,fara stres si gandeste-te ca nu degeaba te-ai ambitionat,ai in burtica un mic bebel
Eu nu am facut HSG,am facut numai histeroscopie si instilatii,asa mi-au verificat trompele;tu nu ti-ai verificat in nici ul fel trompele?
Catacris,Cocolyso,Corina,cum va simtiti,mai aveti putin si ne dati vestile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ruzu30, bravo. Ma bucur pentru tine ca esti asa "foliculoasa". Parerea mea este sa astepti pana la urmatoarea intalnire cu doctora, ca sa vezi cat a crescut endometrul. In functie de asta, intreab-o de Viviflor si Oestrogel. Cred ca are sufiecient timp sa creasca.

Pupici

Mergi la inceput