Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moni cu citisem ca intri in trim II dupa ce inchei sapt a 13a, adica incepand cu prima zi a sapt a 14a....adica si eu azi am intrat in trim II dupa aceste calcule...dar poate si tu ai dreptate

14+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelor da ce mult ati scris de ieri
eu il simt pe bebe de 2_3 ori pe zi de miercuri e super misto
bun venit noilor burticute sa aveti o sarcina usoara si bebei santosi

monica mamica in devenire+16
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

blanca, eu am gasit logica cu 13 sapt si 3 zile. Sunt 40 sapt de sarcina grupate in 3 trimestre. Un calcul matematic imi zice 40:3= 13 sapt si 3 zile.
monica, ce msitooooo, ce abia astept sa-i simt si eu.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dimineata la burtici,am avut o noapte cam agitata,ploua de ieri continuu si e o furtuna la noi,parca suntem intr-un film de groaza.Adriana Fedorca insanatosire grabnica lui Cezarica
La mine nu a inceput inca bebe sa miste si am aproape 18 saptamani,sa spearam ca o sa inceapa ,ca eu stiu ca misca la 4 luni si jumatate.In rest suntem bine,m-am ingrasat cam 4 kg de la inceputul sarcinii,ne dam in fiecare seara cu crema pe burtica,nu mai avem greturi,e bine. Va pup si va doresc weekend placut.

Dienuta +17[ baietel]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

fetelor si eu m_am ingrasat 2.30kg dar deja pantaloni nu imi mai vin nici macar o perecheaveam o salopeta de blugi super misto la bulane si la fund sta bine chiar larguta dar la burta si la sani cam o palma imi mai trebuie sa o inchei
eu sunt bucuroasa ca imi raman mici.asta inseamna ca bebe e bine si cresteabia astept joi la eco sa il vad cat a crescut si sper sa fie bine dragoste lui mama mica

monica mamica in devenire+16
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetelor ! Cine a mai facut sau face tratament cu Clexane , rog sa povesteasca ce fel de reactii ( adverse ) a avut in timpul tratamentului !
Eu am inceput de 3 zile cu ele , fac cate 2 odata de 0,2 mg , si nu mi-e bine deloc ! Mi-e si frica sa le fac...

Mai e cineva de aici la dr T ?

http://bd.lilypie.com/neAtp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

adrianafedorca ... multa sanatate puiului tau.
da....se are ca avem o fetitia. teodor este de-a drpetul incantat si a zis chiar ca "stia" el ca este o surioara in burtica mea.... ca si cume....eu m-am "indragostit" de numele ARIANNA. acum, sa vedem ...

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 18 cu

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Multumesc, fetele ca m-ati primit si pe mine in lista. am vazut ca mai sunt gravidutze cu DPN 30-31 iulie si abia astept sa vedem cum vom evolua impreuna. Felicitari tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ionik 76 zi-mi si mie daca in iasi sunt ecografe 3D-4D.TE POTI INTERESA DACA LA ONOFRIESCU LA CLINICA (CABINET)ESTE?
DACA NU LA ILIEV SAU UNDE?
AM MULTE INTREBARI SI O SA MI LE NOTEZCA SA-I INTREB PE DOCTORI,DAR AS VREA SA STIU DINAINTE.

MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Buna anaconda eu sunt la dr T,dar nu fac Clexane(Clexane am facut in tratamentul pt Fiv),ci Pregnil (o injectie la 4 zile); poate starile de rau sunt de la bebe,si eu dadeam vina pe injectii la inceput,dar nu-i chiar asa...si bebe isi face simtita prezenta

sarcina usoara!si ai incredere in dr T!

vally 11+

Mergi la inceput