Strumfi de iul-aug 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 8
monicabo spune:
Cafera, xerxe, brazuca, carla, si celorlalte care ne-ati vazut in poze, va multumim
Mamicamelia, felicitari si sarcina usoara!
Lorina, bravo pt Lorinuta cu dormitul!
Claucia, tare dragalasa Alessia... si imi pare ca este cumintica, din moment ce sta ea frumos la restaurant (in carucior?). Andreea nu mai sta demult asa....e o intreaga aventura cu ea pe undeva... nu mai am liniste
cafera, sper ca ati scapat de raceli si alte belele...Si mie imi palc fetele tale, tot asa cand le vad impreuna si vad cat se iubesc. La voi e un pic diferit fata de noi, caci e diferenta mai mare de varsta intre ele. Insa fiecare situatie cu farmecul ei.
Xerxe, imi pare rau de perioada nasoala..o sa treaca
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
xerxe, imi pare rau.......sper ca razvan sa fie ok! sanatate multa. eu i-am dat lui andrei cand a facut kk moale, mult ceai de menta, anason si chimen! si baby biotics. i-am luat si smecta , dar n-a luat nicicum....
azi noapte andrei mi-a transpirat cam rau.....cum nu doarme invelit, l-am gasit pe plapuma , cam inghetat......azi cica stranuta cam des......sper sa nu ne prinda vreo raceala...
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
musso17 spune:
neatza
xerxe,sanatate strumfului
oanamada,am facut eu budinca,in loc de zahar am pus miere,mie mi-a placut dar fii-miu nu a inghitit,ii bagam in gurita si-o scuipa...mmm,poate a fost prea putina miere,mai lucram.
zi buna.
arhdy spune:
Buna ziua fetelor.
Felicitari Camelia pentru veste. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ce bine ca puteti avea al doilea bebe.
Noi suntem bine. Cristiana doarme in patut. A dormit o perioada cu mine, dar in decembrie cand a venit tati a trebuit sa gasesc o metoda sa o pot culca pe ea in patut. Sotul doarme foarte prost. I-am scos partea din fata a patutului si a ramas ca o canapea, pe care am lipito de patul nostru si ar putea sa treaca de la ea in pat la noi. Acum cand a plecat sotul nu am vrut sa o mai mut. Oricum este la capul meu, si o iau doar cand se simnte rau si o legan pe picioare, dar doarme mult mai bine acolo. Cu ce ne luptam noi ce-l mai mult este invelitul. Nu doarme nici picata invelite. Daca adoarme foarte adanc reusesc sa o invelesc, dar cum simnte se dezveleste. Asta indiferent unde doarme.
De masurat si cantarit o facem pe 30.01, cand o sa avem 1 an si jumatate. Asa ca o sa va spun atunci.
Va pup si va citesc in continuare.
Am vazut si poze frumoase.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
oanamada spune:
Xerxe, va trece...e o perioada nasoala...sanatate lui Razvan...da-i biotics baby.
Mychy, suntm pe acelasi "picior"
Cafera, maimutica mea a dormit pana la 10.15
Musso, v-am zis ca nu stiu cum iese reteta cu miere...
Arhdy si noi avem aceeasi problema cu invelitul de cand s-a nascut pitica....noi folosim cu succes saculet de dormit...acum i-am luat unul cu ursuleti si mi-l cere seara ...."mama mor, mor!!!". Dimineata, se ridica, isi trage fermoarul si iese din el.... Incearca...asa stai si tu linistita
Eu m-am lamurit de unde agitatia asta a ei nocturna...ii iese un canin si un incisiv lateral...amandoi odata...in plus, pe locul incisivului gingia este numai pielite si bucatele de carnita...mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut ieri...azi- noapte m-a trezit de vreo 3 ori (doar maraia), dar cu adormitul nu mi-a venit s-o cred...am pus-o in pat (dupa baie, creme etc...) s-a intos pe o parte si l-a luat pe Coco in brate (magarul cu nume de papagal!)mi-a zis Pa si s-a culcat....nici macar nu a asteptat sa ies din camera
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
arhdy spune:
Am uitat sa va spun, noi ne culcam intre 8 si 9 seara. Este adevarat ca ne ia cel putin 30 de minute, pana adormim, dar reusim pana la urma. Dar dimineata in jur de 6 se trezeste. Manaca, se joaca dupa care o duce bunica la cresa, in jur de ora 8.
Oana din pacate nu cred nici ca aceasta metoda ar da rezultate. Nu suporta sa fie inghesuita. Doarme cracanata, uneori cu picioare le pe sus, sucita, cu fundul in sus, in toate felurile posibile si imposibila, de ma crucesc cateodata. Asa ca nu cred ca ar suporta sa stea in saculet, ci dincontra s-ar enerva teribil.
arhdy spune:
Am uitat sa va spun, noi ne culcam intre 8 si 9 seara. Este adevarat ca ne ia cel putin 30 de minute, pana adormim, dar reusim pana la urma. Dar dimineata in jur de 6 se trezeste. Manaca, se joaca dupa care o duce bunica la cresa, in jur de ora 8.
Oana din pacate nu cred nici ca aceasta metoda ar da rezultate. Nu suporta sa fie inghesuita. Doarme cracanata, uneori cu picioare le pe sus, sucita, cu fundul in sus, in toate felurile posibile si imposibila, de ma crucesc cateodata. Asa ca nu cred ca ar suporta sa stea in saculet, ci dincontra s-ar enerva teribil.
CarlaV spune:
Xerxe, multa putere si sa speram ca s-au terminat vestile proaste, offff, dar cum au venit ele toate odata!
Oanamada, n-am avut lamaie si am pus doar portocala si mandarina, am pus miere si a mancat fii-mea cu toate mainile, abia am apucat sa gustam si noi. Multumesc mult .
Fii-mea a avut 3 nopti in care s-a culcat la 1, 23:30, 1, si aseara la 21:45 . Noi am fost incantati aseara, ne-am vazut de treburi pana la miezul noptii, dar dimineata la 8:15 copilul era fresh si noi nu ne puteam deschide ochii. Asa ca eu prefer sa se culce pe la 22 si sa se trezeasca pe la 9:30, aveti vreo reteta?
Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
Xerxe, sanatate multa alor tai .
MamiCamelia, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bb frumos si sanatos tun.
Carla, ce-ti face burtica? Creste, creste?? (sincer, mi-e dor de mor de inca un bebe mic, chiar acu' m-as apuca sa-l fac ).
Oanamada, pup Cati mica sa iasa dintisorii mai repede, biata de ea (eu asa empatizez cand e vorba de dureri de dinti, ca parca ma doare pe mine). Si fii-miu se chinuie cu cei doi canini de jos, de mai bine de o luna,dar mult cred ca nu mai au pana ies. Sper...
Vorbiti de somn...si la noi e inca problema mare, dar eu am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea. David se culca numai la san, dar nu are o ora fixa, uneori i se face somn pe la 20, alteori la 23,30. Il adorm in pat obisnuit, la el in camera. De regula, doarme singur cel putin prima parte a noptii.
In ultima vreme insa a inceput sa ma sperie, la propriu. Se da jos din pat si incepe sa ma caute in dormitorul conjugal . Azinoapte, in toiul noptii, am auzit: lipa-lipa-lipa-lipa prin casa. Si nimic altceva... . Sincer, mi-a inghetat sangele in vene pt 2-3 secunde, de regula dadea si un semnal sonor , dar azinoapte nimic.
Acum am o oarecare retinere sa-l mai las singur, e tare aiurea sa stii ca bantuie copilul prin casa .
DaviDependenta
ioanaiub spune:
buna dimineata, la amiaza
intru si eu mai traziu, profit de faptul ca dorm copiii.
David are varicela, e plin de bubite si inca mai ies . din fericire starea lui e buna, nu are febra si are energie cat zece, doar aseara era trist ca nu poate sa mearga la gradinita si se intreba de ce vantul i-a adus tocmai lui virusul care face bubite . l-am facut cu mixtura mentolata, sa nu se scarpine si se distreaza ca e pictat din cap pana in picioare
Mara inca nu are semne, daca s-a molipsit odata cu David s-ar putea sa-i iasa si ei bubite in cateva zile, daca se molipseste de la David o sa-i iasa bubite peste vreo 2 saptamani
mie mi-e putin greu, ca trebuie sa stau cu ei in casa, nu stiu daca soacra-mea va putea sa stea cu ei sa mai ies eu la "aprovizionare", ea a avut zona zoster si ma tem sa nu se reactiveze daca intra in contact cu varicela lui David
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)