Strumfi de iul-aug 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza!!!!!!
ioanaiub, eu nu-i mai dau lui andrei vigantol de asta vara. l-am tinut mult la soare si doctorita mi-a zis ca daca i s-a inchis fontanela , sa nu-i mai dau. si nu i-am mai dat!
aseara mi-a cazut andrei din pat......s-a auzit o bufnitura si apoi neste urlete.....m-am speriat ca naiba! nu cred ca s-a lovit ca a cazut pe covor, dar sotzu a fost foarte "afectat" si ghici a cui a fost vina......a mea normal:)

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mychy, bine ca n-a patit nimic piticul andrei...si Catinca mi-a cazut din pat pe la 6 luni, dar de atunci nu a mai incercat "scamatorii"...cat despre sot.... lasa ca-i vine si lui randul...este absolut imposibil (chiar si conform legilor lui Murphy) sa nu se intample vreo patanie cand cel mic va fi cu el....si..."va fi vina lui" nu?
Oricat de atent ai fi se intampla...al meu s-a 'potolit" dupa ce, intr-o zi, Catinca a cazut cu capul de frigider in bucatarie, amandoi fiind cu ea ...si si-a dat seama ca uneori, chiar se intampla si nu poti controla tot.
Carlace sa zic....acum asta este... chiar as vrea sa te pot sfatui ce si cum sa faci, dar nu am cum....eu nu am avut norocul de alaptat prelung pentru ca la 2 luni si jumatate nu am mai avut lapte si oricum am avut putin si ii dadeam supliment....asa ca a mea nu a "suferit" dupa titi.

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oanamada,.

merge greu DC-ul, sau am eu probleme cu "conecshiunea" la internet???????ca stau de-mi vine rau pana deschide o pagina.......

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michy Daria cred ca toate loviturile si le-a luat cu amandoi de fatza. Chiar am zis ca numai cu mine nu a picat insa cand suntem amandoi cred ca intervine o relaxare ca 'se mai uita si celalalt'. Oricum la cat de catarata este Daria pana acum ii multumesc ingerasului ei ca a protejat-o de lovituri rele. Ieri a cazut alunecand pe o carte pe care a tot rasfoit-o pe covor, s-a ridicat, a pus picorul pe ea si buff. Alaltaieri s-a dat efectiv peste cap cand a coborat din pat, a aterizat cu capul in sus, nu s-a lovit, a bufnit-o rasul insa noi am inlemnit. Mai devreme sotul i-a scos o bila de sub pat aplecandu-se din pat, adica statea lungit pe burta in pat, cu capul in jos, iar ea a incercat sa-l imite.

I-am facut analizele. Sunt ok. Eu calciu nu i-am dat decat o luna pe la 7 luni si de atunci nimic si totusi e la limita superioara insa fierul,desi i-am dat de la 6 luni la un an, are interval de normalitate 50-100 iar ea are 56, deci cam varza. Doctoritza i-a auzit si un suflu sistolic si mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la o anemie, si uite ca a avut dreptate, urmeaza sa mergem cu analizele la ea.
Vigantol mie mi-a spus ca se da pana la un an jumate zilnic apoi doar in lunile cu r pana la 18 ani. Nici mie nu mi-a venit sa cred insa explicatia a fost ca vitamina D e necesara pe toata perioada de crestere (la fetitze 18 ani, baietei chiar 20) iar Romania este o tara poluata cu o clima nu tocmai f calda (aproape 8 luni/ an e racoare/frig.....). E drept insa ca si eu mai uit 1-2 zile pe saptamana si in plus cred ca au fost cateva saptamani cumulate in care am facut pauza, atunci cand nu mananca pt ca stiu ca excesul de vitamina D mai taie din pofta de mancare. Acum iarasi trece printr-o greva a foamei (explicatia cred ca-i lipsa de fier), mananca extraordinar de putin: juma de mar la masa de fructe, 5-6 linguritze de mancare la pranz, banana sa nu o vada, noroc cu smantana cu branza.

Va promisesem ca o intreb pe doctoritza:
- ce poate sa manance acum?
R: de toate mai putin varza, fasole boabe si carne de porc bineinteles cu echilibru de rigoare.

- nu vorbeste
R: atata timp cat intelege nu e absolut nici o problema, sunt copii perfect normali care si-au dat drumul la vb si la 4 ani. Eu sper ca Daria totusi sa nu faca parte din ei

Mamicamelia

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Statistica despre sex: 10% din femei au facut sex in prima ora a unei prime intilniri 20% din barbati au facut sex intr-un loc excentric 36% din femei sint in favoarea nuditatii 45% din femei prefera barbatii cu par negru si ochi albastri 46% din femei au incercat sexul anal 70% din femei prefera sa faca sex dimineata 80% din barbati nu au experimentat nici o data relatiile homosexuale 90% din femei ar dori sa faca dragoste in padure 99% din femei nu au incercat sa faca sex in birou Concluzie: statistic vorbind, ai o sansa mai mare sa faci sex anal dimineata cu o femeie in padure, decit sa faci sex in birou la sfirsitul zilei. Morala: nu sta pina tirziu la birou. Niciodata nu se va intimpla nimic bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Dana, eu i-am dat fasole boabe. Fiarta bine in mai multe ape. Doar bobii, nu gatita in alte modurin si in cantitate mica. Ca un aperitiv. I-a placut tare mult si nu a durut-o burtica. Ea oricum are nenumarate restrictii alimentare si mai diversificam si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Despre fasole voiam si eu sa scriu, ca i-am dat si i-a placut mult, nu a durut-o burtica. Ma gandesc ca ideea este sa nu se baloneze, ca si la varza.

Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.
Vad ca vorbiti de mancare.Si la noi e mare problema cu mancarea.David nu vrea efectif sa guste ceva nou,si daca gusta intimplator ii vine sa vomite,scuipa ce are in gura.Bine nu va ganditi ca ii dau cine stie ce,brinzica de casa ,mamaliga,ceva de genul asta.Acum va zic si eu cat maninca si sa-mi spuneti daca sint eu nebuna ca stau tot timpul si zic ca nu manica:
-lapte bea 2 biberoane unul de 300 ml seara si inca unul de 240 ml pe la 4-5 dimineata(uneori il bea si pe al treilea am observat cand maninca f putin ,deci ii e foame)
-dimineata miezul de la o felie de paine cu unt si gem,2-3 linguri de ceai sau putin orez cu lapte(cascaval,omleta,branza,ou nu maninca)
-la pranz maninca cel mai bine supa sau ciorba adica aprope o jumatate de farfurie nu f mare cu putina carne si felul 2 cam dupa o ora de la ciorba cateva lingurite de mancare( si aici are doar cateva preferinte-ori legume ,spanac,mazare ,pilaf)
-cand se trezeste mai bea suc de portocale cam 150 ml sau compot,sau mar (dar f rar)
-seara peste cu legume dar nu f mult,sau orez cu lapte
- manica nuci,seminte,alune de padure,fistic in orice cantitati i-as da ,dar nu-i dau eu f mult.
Cam asta ar fi o zi normala la el.Eu ma ingrijorez ca nu prea manica fructe,bea doar suc,ou la fel nu vrea deloc si ma gandesc ca e destul de putin.Asa el arata bine are vreo 11.5 si 85 cm dar mie mi se pare destul de putin.
Dana am vazut ca i-ai facut analize Dariei.I-a luat mult singe si de unde din vena sau din deget.Parac i-as face si eu un set de analize.
Ilenuta mersi pt informatia cu teatrul Ion Creanga.Sper sa ajung si eu cu el intr-o zi cu toate ca el pina pe la 5 doarme.
Sper ca nu v-am plictisit dar nu am cui sa-i cer parerea si doctorita lui mi-a dat vitamine si nu prea i-as da.

Mergi la inceput

LOri draga (asa o cheama si pe sora mea) vitamine fara analize eu nu i-as da. Drept dovada calciul DAriei e la limita superioara fara sa ii dau calciu.
Mie mi se pare ca mananca oarecum in limite normale, adica Daria e la fel. Daca mi-ar manca juma de farfurie de ciorba cu carnitza, 2 bibe cu lapte plus un fruct si un suc de fruct eu as fi multumita.Sunt copii si copii. Pai ce sa mai zic cum e ea acum:
- dimineatza la 8 a mancat 150 ml lapte
- la 10 nu a vrut nimic, a adormit asa la 11 pana la 1
- la 13 a mancat 7 linguritze de mazare facuta cu cartofiori si juma de iaurt dat in disperare de cauza.
- acum a baut 50 ml suc de portocala.
Sper sa o pacalesc mai pe la 6 cu ceva. Intre timp am bagat o budinca de macaroane cu branza si oua la cuptor, m-as multumi daca ar manca macar asa.
Sange i-a luat din vena de la mana 2 eprubete mici. Ma asteptam sa urle mai tare. E drept ca am fost si cu sotul, el a tinut-o, eu i-am vorbit, ....ulterior s-a dat jos din brate si a fugit la usa si le facea cu mana pa la asistente.
Oricum ca si consolare m-am dus si i-am luat catelusul ala vorbitor in romana de la fisher price. Mai mult m-au afectat pe mine analizele astea.

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca am intrebat si de suzeta.
Mi-a spus ca pana la 3 ani nu le afecteaza dantura. Sa o las in pace pana pe la 2 ani poate si-o scoate singura si oricum atunci intelege altfel, sa nu traumatizez copilul acum prin nesatisfacerea unei nevoi, aceea de supt.
Am mai intrebat si de par. Daca unele dintre voi va plangeti de prea putin par apoi eu imi faceam griji de prea mult , ma gandeam la o dereglare ceva, prea ii creste repede si des. Deja am tuns-o de 5 ori, prima oara la 5 luni i-am luat de la spate 6 cm (fiind primul perisor tuns l-am pastrat). I-am tuns bretonul la 1 an caprit asa adica vreo 2 cm deasupra sprincenelor (asa mi-a iesit ) si la si 5 luni ii intra din nou in ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lori, mie mi se pare ca vad cam mult zahar in ce ai scris tu sus. Incearca intr-o dimineata sa nu-i mai dai gem sau orez cu lapte si vezi cum mananca, am un feeling ca va manca mai bine mancare "normala". Saby scapase la biscuiti vreo 2 zile si cand ii era foame nu voia sa vada altceva, numai biscuiti imi cerea, se ducea in bucatarie, se urca pe scaun, apoi pe bufet si incerca sa-si ia singura. I-au trebuit cateva zile sa-si revina.

Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput