Prietenie la plesneala(18)-EMMA ramai cu noi!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

striatii ca striatii, da' cum o fi cu cili? sau cu arome.....

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Cu arome am incercat ... dar am incercat la sexul normal (fostul era mai "special" asa de felul lui) si va zic ca era unul cu mere de am zis ca era cu piper, boia iute si ardei iute. Frateeeee, m-a raschetat pe dinauntru!! In cazul asta nu mi-as dori sa fie si stratii si mere ca ma face razatoare direct

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dupa o ploaie zdravana, un ardelean sta pe un trotuar din Bucuresti, in asteptarea unui autobus. La un moment dat, o masina trece in tromba printr-o balta de la marginea trotuarului, stropindu-l din cap pina-n picioare; in mod evident, fara a se opri... Fara a se enerva, ardeleanul comenteaza cu voce tare :
- No, asa ceva la noi - la Cluj - nu se poate intampla!...
La care, unul de langa el il intreaba:
- Da ce, ba' ardelene, la voi, la Cluj nu sunt balti ?!?
- Ba sunt!... Da' daca te stropeste cu masina, soferul opreste, se da jos si-si cere iertare, te urca in masina, te duce acasa la el, iti da un rind de haine uscate, te pune sa faci un dus, iti da o masa pe cinste si-un sfert de palinca, te tine sa te culci acolo si dimineata, la plecare, iti da si o suta de euro.
- Ha, ha!... Te-ai tampit, omule, zau asa!... Ti s-a intamplat tie una ca asta ?!?...
- Mie, nu!... Da' lu' nevasta-mea, da!.

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Tantzooooo esti belea!
Pai si te mai miri ca jeneralu' nu sta pe acasa? Iti dai seama cum l-ai franjurat, saracu'?

Vio ia de-nvata!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

daaaa,invat,sa traiti!
deocamdata iau lectii...cand o fi sa vezi ce de mai stiu(ca pana acu' am fost mica,asta cu striatii n-am incercat-o)

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

In primul an cu sotul la munte...zapada...ziua indragostitilor...da' noi uitasem sa ne luam prezervativele cu noi ...in focurile alea mari,coboara dansu' din cabana si se opreste la primul butic ... se prezinta la mine cu 3buc.prezervativ cu aroma de menta ...il intreb "asta-i un apropo sau ce?"...el "nu,doar de'astea aveau"...ok,si cand mi'era mie lumea mai draga si asteptam introducerea ,m-a luat cu o racoreala,de la menta,exact cum ti se face gura cand bagi un winterfresh ...numa' ca la mine respiratia fresh venea din bip

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Bre, nu era generalul asta cu merele! Era fostu' ... asta nu se incurca in striatii si arome .

Haideti sa va zic una taaaare... mancam mai devreme si butonam si eu ca cetateanu' tv-ul si peste ce dau? Peste Adi (copchilu') Minune care are emisiune la NationalTv ... emisiune care se numeste "zi-le de la mine". Sa scap farfuria din mana cand am vazut!! Invitati: Salam si Tiger One! Mi-e rusine cu tot jurnalismul meu!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
.....m-a luat cu o racoreala,de la menta,exact cum ti se face gura cand bagi un winterfresh ...numa' ca la mine respiratia fresh venea din bip

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

macar asa nu avea cum sa adoarma pe tine!

Mergi la inceput

kokiyleaso! de ce ai sters "din dos" si ai scris "din bip"? Ha? sa nu se inteleaga altceva?

Mergi la inceput

va pupicesc destrabalatelor pina mai pe seara!

Mergi la inceput