Prietenie la plesneala(18)-EMMA ramai cu noi!
Raspunsuri - Pagina 19
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui celmaimic mamico... vreau apartament in spania... in barcelona mai exact.. :) To good to be light |
la munca, nu la intins mina!
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
celmaimic spune:
ce fel de mama esti? nu te mai vreau, gata... m-am lamurit... :) am o mama chitroasa.. eu nu sunt asa.. nu seman cu tine... sorry...
si asa ca nu am cerut pana acum nimic de la parinti.. e cazul sa incep d`acum... asa ca... daca vrei sa te mai recunosc ca fiind mama mea... contacteaza-ma pt mai multe detalii despre apartament :)
si promit ca te primesc in vizita :)
To good to be light
MadameBovary spune:
Puiu', sar si eu cu o intrebare ca ma zgarie pe neuron: semnatura ta n-ar trebui sa fie "too good to be light"?
I never fake ... sarcasm
sorana spune:
Iete mai frate - nici nu-l adoptasi bine ca a si inceput cu pretentii de-astea
apartament .... sa puna mana sa picteze ....
kokyi - ce-i cu copii din ziua de azi? Vrea laptop? Fi-mea vrea mobil
nou. Neaparat cu camera foto.
Kay posteati demult daca ati scapat ca din pusca la prima ocazie 
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
misha71 spune:
of! copiii din ziua de azi!
macar voi scapati ieftin cu telefoane si laptopuri, da' io ce ma fac? 

***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui misha71 of! copiii din ziua de azi! macar voi scapati ieftin cu telefoane si laptopuri, da' io ce ma fac? ![]() ![]() ![]() *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Tu-i iei tigari si bautura si scapi si mai ieftin
I never fake ... sarcasm
celmaimic spune:
nu scapa nimeni :) toti primim ceea ce meritam :)
cum si eu.. merit acel apartament..:) asa ca mami... nu mai cauta scuze :) ori, ori :)
scurt si la obiect ![]()
To good to be light
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui celmaimic scurt si la obiect To good to be light |
Scurt si la obiect si tu cu replica aia de la semnatura ta, ca imi streseaza neuronu'!!!!!
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
vrei apartamentul cu vedere la mare?
kay spune:
bai, da-i cu vedere la blocu de vis-a-vis ![]()
da, eu n-am mai iesit, in afara de escapada cu iubita mea proaspat facuta public
de 2 ani juma
asa ca am scapat, intr-o atmosfera fff misto, si ne-am facut de cap. una la 3 ani, merge !
noapte buna, dragele mele !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."