Prietenie la plesneala(18)-EMMA ramai cu noi!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celmaimic spune:

violeta69
m-am lamurit cu celmaimic,poate ca nu e chiar asa...poate ca e lupu in haina de miel
... cu ce te-ai lamurit?

kokiy
La ce ne gandim in timp ce facem sex!
.... prea tare :))

Laura25
... sunt pe drum.. sunt pe drum... incerc sa tin pasul :)

rhoneea
... nu am fost in cluburi :) doar la o cafea si apoi in parc pana la 2, dupa care am incercat sa dorm dar m-a trezit un prieten ca si-a fracturat si dizlocat oasele de la mana si m-a rugat sa i le pun la loc, apoi am fost la spital cu el, apoi am baut pana dimineata :)

asadar... din nou pe aici :) sper sa apuc sa mai postez macar 2 mesaje in seara asta :) dar nu sunt sigur :)
ma duc dupa tigari :)

To good to be light

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

'neata de la mine..... cola nu va dau, ca nu am...

MB, esti mai bine!!! starea de somnoleta poate fi de la oboseala acumulata in timp...daca celelalte sunt OK!

fetelo, unde umblati mama?
misho, cum fu prima noapte cu copilul? a cerut sticluta cu laptic?
umflatelule, ce faceti ?

restul stilatelor, o zi cat mai buna si senina.

la noi a iesit soarele! cu siguranta voi avea o zi senina!
va stilatelor!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Kari

"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

kari,sarut mana de intrebare!
salutare!umflatelul face rau..de aseara au inceput sa ma doara toate..gat,spate,ochi cap...raceala..azi n-am fcaut nimic in casa,n-am fost buna de nimic,am zacut..noroc cu andreea saraca,ca s-a oferit sa-l scoata la plimbare pe mihaitza(desi stau cam cu frica...),afara era cald si frumos...acum mi-e mai bine si am de fcaut un drum la mangalia...cand ma intorc cred ca o sa va gasesc la capitolul celalalt,asa ca va urez de pe acum spor la scris si va ,pe toate!
vio,,copilul cu una bucata dinte nou!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mishhhhoooo, iesi la interval! iote ce de vicii are kupilu!!

umflatel poate e raceala, din aia naspha...da trece, cu paracetamol si nurofen. dulce si sa treaca mai repede durerile.
io am cam lenevit azi...nu'sh ce-i cu mine...
sper ca n-am luat de la MB!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

Kari

"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

heeey

de data asta sunt treaza

am descins in parc cu S, am dus-o la leagane [:P] io si ta-su, amandoi adunati de pe garduri, amandoi cu ochelari de soare, cu niste fete de rockeri mahmuri si ne-am distrat fff tare, am inghetat, am facut niste achetaturi si iata-ne acasa... io tre sa ii iau lu organu meu cado de ziua lui, si nu stiu ce, ca are cam tot ce isi doreste, mai putin scurta verde... cre ca ii iau baston, ca azi dimineata evaluand situatia mi-am dat seama ca a imbatranit iubitul meu nu mai e TANAR, e BARBAT, adica d`ala... da mi-e asa de drag de el, e mult mai tolerant cu crizele mele de orice fel... d`ale mele.

S a zis azi "BUM BUM" ne jucam in camera la ea de-a saritul si a zis bum-bum si ma striga din ce in ce cu mai mult sens "mama"

va muuuuult, ca imi vine musafirii care este... am adunat mancare sanatoasa si tre sa o dau, doar n-oi manca asa ceva singura

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Iote Misho ca ti-a sosit copchilul, sari cu biberonul pe el si nu-l lasa sa-ti mai scape!

Oano, da' te destrabalasi, femeie, nu gluma! Eu nu am inteles niciodata chestiile astea cu iesim sa ne distram sau sa ne simtim bine si bei pana nu mai poti sa mai mergi drept . Nu m-a pasionat niciodata, nu am nimic cu cei care o fac, dar la mine ideea de "fun" nu se rezuma la bautura. Cred ca-s my old fashioned . Ma bucur insa ca ai prestat la greu, e o reusita avand in vedere cantitarea de alcool din organ si mahmureala de a doua zi . You bring out the best in him... si sa mai zici ca nu-i tanar!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Sa stiti voi ca io am gresit aseara si i-am pus kupilului tuica in loc de lapte! sint denaturata raaaaau!!!!!
un club al mamelor denaturate este?

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Sa stiti voi ca io am gresit aseara si i-am pus kupilului tuica in loc de lapte! sint denaturata raaaaau!!!!!
un club al mamelor denaturate este?

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

sssttt! te dau astia la protectia consumatorului!

acum l-ai lasat la tigari?
ale dreak tigarile astea, la noi sunt scumpe rau, 5 euro pachetul, sunt si mai scumpe. bine ca nu fumeaza nimeni la noi, a fumat socrul pentru toate generatiile care au sa vie dupa el. si de baut lafel...masini, apartamente...asta are in stomac!

hai ca va las...copkii m-au inebunit la creieri, fiimiu vrea cercel in ureche iar fiimea vrea laptop.
asa misho, "al tau" e mic ingeras pe langa ai mei
da io maine plec acasa si scap cateva zile...de nebuneala!

o noapte linistita la toate stilatele!

Kari

Bernard Shaw

Mergi la inceput

Of! Ce copchil viciat am! Beutura, tiutun, femei ...seamana cu ma-sa!
Stati asa ca inca nu-mi plac femeile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celmaimic spune:

mamico... vreau apartament in spania... in barcelona mai exact.. :)

To good to be light

Mergi la inceput

O fi viciat kupilu' meu, da' macar are talent la desen

Mergi la inceput