Prietenie la plesneala(18)-EMMA ramai cu noi!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71
Pe unde mi-o fi kupilu? Iar l-am uitat incuiat in baie? celmaimic hai la mama!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Denaturatoooo, ti-am zis eu ca nu-i bine sa-l adopti taman p-asta, ca sigur il pierzi in primele 10 minute de convietuire armonioasa?? Ti-am zis sau nu ti-am zis?
Ma duc si eu la somn ... cred. Ma cam doboara genele si imi scartaie neuronul, il duc sa doarma ca e si el mic (maimicdecatcelmaimic ). Deeeci, va si eu de nu va vedeti si sper sa va regasesc maine vesele si ademenitoare ca intotdeauna .

Andruuuu, pe unde umbli?

hai ... va , somn usor!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata tuturor,
poftiti dubla si ceva sa va reveniti.

O sambata frumoasa si numai bine

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Neatza si de la mine. Vaaai, ce as mai fi dormit, nici nu pot sa va spun in cuvinte cat as vrea sa DORM. Niciodata nu ma satur in ultima vreme, e de-a dreptul frustrant.
INSA vin cu o veste buna: azi sunt bine. Bine! De fapt, de aseara sunt bine, dar nu v-am mai zis, ca voiam sa vad daca ma tine pana azi. Si da, m-a tinut, cel putin pana acum, dimineata .

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

'neata de la mine..... cola nu va dau, ca nu am...

MB, esti mai bine!!! starea de somnoleta poate fi de la oboseala acumulata in timp...daca celelalte sunt OK!

fetelo, unde umblati mama?
misho, cum fu prima noapte cu copilul? a cerut sticluta cu laptic?
umflatelule, ce faceti ?

restul stilatelor, o zi cat mai buna si senina.

la noi a iesit soarele! cu siguranta voi avea o zi senina!
va stilatelor!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Kari

"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Ola gagici

Aseara doar am citit,pan' sa scriu si io ceva m-am trezit ca era trecute de 2 .
As mai fi dormit si io....iubesc somnul...azi noapte Sebi a dat petrecere ne-am culcat la 5 juma,adicatelea io ca tasu dormea de rupea,ba mai si sarea ca ars din cand in cand ca nu stia ce se intampla,un taraboi ce mai...

Citat:
misho, cum fu prima noapte cu copilul? a cerut sticluta cu laptic?
.

Sunt convinsa ca si-a facut de cap [celmamic]

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

neata!!!!! , cola, ceai verde!!!!!!!

kupilu l-am pierdut! s-o fi dus la coada la laptic?
kupilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....stati asa ca doarme inca (sa fi fost prin cluburi azi noapte??? )

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Tantzo ce bine ca esti mai bine! Banuiam io dupa postari ca ai inceput sa-ti mai revii!

Ce-o fi cu Coana Mare? Cre' ca s-a dus la magazin sa-si mai cumpere maini si guri ca nu-i mai ajunge sa mai manince cu ce are in dotare!

Io am mai dat 1 kil jos (am 5 kile de pe 2 ianuarie) si mi-s foarte mindra de asta! Am reusit ieri sa-mi inchei si ultimul nasture de la blugii-etalon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

neata!!!!! , cola, ceai verde!!!!!!!

kupilu l-am pierdut! s-o fi dus la coada la laptic?
kupilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....stati asa ca doarme inca (sa fi fost prin cluburi azi noapte??? )

Ti-am zis io ca si-a facut de cap prin cluburi cu suzeta'n buzunar

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

beeey.

neatza.

baut mult. venit. prestat. dormit. trezit. prestat. copil. mancat.

acu ma chinui sa trag perdelele, sa ma uit la lumina... am zis ca e cald si scoatem copilu afara, dar inca nu ma pot uita la lumina. si saptamana viitoare mai am 2 beute una bucata nunta si ziua iubitului meu cel mai iubit

ma duc sa-mi injectez cafea in vene............

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Cadina ne da clasa! Io-te chiolhane la ea! Aha! Deci cu tine s-a destrabalat kupilu' meu azi noapte!
Baga niste zeama de varaza sa-ti revii

Mergi la inceput